- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.221
ayşecim çok sevindim hayırlı olsun arkadaşım allahım sağlıkla kucağıuna almayı nasip etsin senin gibi güzel bi kızın olsun tabi hayırlı olsunda farketmez elbette
periciğim hadi gözün aydın tatlım..çok sevindim..
rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah
çok öptüm sizi
kızlarrrrrr geldimmmm bebişim 5+5 kalp atımı yenı baslamıs yavastan yavastan atıyo allahım ınsallah hayırlısıyla saglıkla sıhhatle böle devam eder... ama o masaya yattıgımda yüregım yerınden fırlayacak gıbıydı...doktorum süreklı sakın olmamı istedi.
şükürler olsun rabbıme bana gösterdı kendını.....
canım benım okadar duygulandım o kadar mutlu oldumkı gözümden akan yaşlara engel olamıyorum gözün aydın canım benım rabbım tamamına erdirsin rabbım inş. bızede bu duyguları tattırsın...........................
benimde bir ay önce 11 haftalık kalbi durdu.benim daha önce de iki düşüğüm olmuştu toplm bununla beraber 3 tane.ve daha hiç çocuğum yok.3 gün önce kalbi durduğu için bebişimi aldılar düşük yapmadım ama bende buradayım
günaydınn kızlarrrrr
en erken ben gelmişim kimsecikler yok bugün,işim çoğalmadan size günaydın demek istedim.
ayşecim çok sevindim gözün aydın canım benim darısı buradaki arkadaşların başına inşallah.
tubişim sen ne yaptın ben seni çok merak ediyorum canım,çok sık giremez oldum,hadi inşallah senden de güzel haber alırsak inşallah çok mutlu olacazzzzz canım benim.
günaydın fıstıklarrrr ne var ne yok bakalım
pericim canım bol bol dua et bizim için olurmu
AYŞECİĞİM......canım gözün aydın inan çok sevindim pıt pıt larına inşallah hep hayırlı haberler alacağız senden arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı....
günaydın canlarım...ben çok yorgunum yaaa...hafta içi misafir almayacağım bir daha...:)) dün bankaya gittim tabiki bir sonuç yok yine...ellerinde belge yok...ispatlayın ödeyeceğim diyorum....ekranda gördüğüm bir rakamla bu borcu ödememi beklemiyosunuz herhalde benden diyorum haklısınız diyorlar ...bakalım bi mail daha atıldı çarşamba yine gideceğim ve buğün tüketici haklar dernegine ve gerekirse savcılığada gideceğim ne bu yaaa.....çıldırttılar beni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?