- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.181
evet canım iyi oldu gerçekten keşke şıp diye cuma geliverse ama pzt gelmeseee :))
pericim kaçta randevun bizi merakta bırakma çıkınca
11:50 canım...tamam dönünce haber verırım sıze kalp atıslarını duyarmıyım acaba bugün erkenmıdır yoksa..
sağlıklı bir bebekse eğer 6. haftada duyuluyor canım...arkadaşım 7 haftalık şuan hala duyamadılar ve keseside büzüşmeye başlamış kürtaj olacak...sağlıklı gebelik okadar azaldıki kızlar yada ben mi duymuyorum...
tuğbacım bencede hemen yapma ama yarında gelmezse yaparsın dimi bizi meraktanda çatlatma yaaaanniiiiiiiiiiiiiiiiii
tubişim olmadın yani ...kırmızılar yok hala çok güzel canım yaa ay çok sevindim hadi hayırlısı bakalım....
1 hafta beklesem olmazmı canım yaa geçen ayda 1 hafta geçikmeli geldi yaa..............
canım ya sen bilirsin tabiki sabredebilirsen bravo ama ben olsam yaparım niye biliyomusun eğer değilsen bunu ha adetin gelince öğrenmişsin ha testte çıkmış ne farkederki
:)) kızlar varya benim içime bu ay bende bişey yok diye doğuyo ne bileyim işte
ben mayıs ayında röflemi yaptırdım hani hemen tutarsa diye.. haziranda tutmadı e temmuzdada tutmadı bu ayda tutmazsa saçlarımı yaptırcam baya uzadı :))
ondan planımı bile yaptım :)
dualarımız seninle canım.. inşallah herşey yolundadır.sen içini ferah tut..güzel haberlerle döneceksin inşallahkızlar günaydın...nasılsınız evdeyım bugün bırazdan anneme gecıcem ordanda doktora...dua edın oldumu benım için kalbım gümbür gümbur atıyo.korkuyorum heyecanlanıyorum yine..insallahhersey yolundadır...
tuğbacığım inşallah hamişsindir canım yacanım yaa nerden biliyosun adet olamdıgımı içinemi dogdu evet olmadım ama bilemiyorum inş. hayırlısyla bebişim benimledir............
evet yaseminciğim bu gün 9+3 haftalık olduk artıksabinacığım iyi olmana çok sevindim...maşallah 9 haftalık olmuş meleğimiz...aman dikkat et arkadaşım meleğinede kendinede...öptm ikinizide...
fantastikam canım benim seni bazen kendime çok benzetiyorum..:)) kızlar varya benim içime bu ay bende bişey yok diye doğuyo ne bileyim işte
ben mayıs ayında röflemi yaptırdım hani hemen tutarsa diye.. haziranda tutmadı e temmuzdada tutmadı bu ayda tutmazsa saçlarımı yaptırcam baya uzadı :))
ondan planımı bile yaptım :)
canım bılemıyorum ozaman 1 hafta degilde 2-3 gün daha bekleyım hee sence..........
canım sahur vaktinden bu zamana kadar birşey yiyip içmediysen niyetlenebilirsinYa şimdi benim reglim bitti,en son dün akşam biraz akıntı geldi,bende yine gelir diye abdest almadım ,akşam sahura kalktım ama henüz niyet etmedim,saat 12 ye kadar niyet edebilirim diye biliyorum,şimdi abdest alcam,bu şekilde oruç tutabilirim demi.Ben böyle olur diye biliyorum...
fantastika nasılsın cnm benim. Galiba ben bu ada alışamadım hala. Yoktun galiba iki üç gündür Hissedilmiyor değil yani. Hoşgeldin arkadaşım.
canım bılemıyorum ozaman 1 hafta degilde 2-3 gün daha bekleyım hee sence..........
Kırmızıları görmeden sahayı terkedemezsin.Dur bakalım belki senin bebişinde süpriz yapar Birperininki gibi :))))))))
Saçlarını doğumdan sonra boyat,bende kürtaj sonrası boya yapmadım,daha sonra birkaç kere denedik olmayınca tekrar boyadım ama bu sefer kendi rengime yakın bir renk yaptım ki,hamile kalırsam en azından çok kötü durmasın dedim :)
Ya şimdi benim reglim bitti,en son dün akşam biraz akıntı geldi,bende yine gelir diye abdest almadım ,akşam sahura kalktım ama henüz niyet etmedim,saat 12 ye kadar niyet edebilirim diye biliyorum,şimdi abdest alcam,bu şekilde oruç tutabilirim demi.Ben böyle olur diye biliyorum...
fantastikam canım benim seni bazen kendime çok benzetiyorum..
bende hamiş kaldığım ay bişiy yoktur diye bursada sürekli gittiğim kuaföre diplerim çıktı diye röflemi yaptırmaya gidecektim hatta bir gün tam hazırlandık arkadaşımla çıkıcaktık allah malum etti herhalde kapıdan döndük
iyi ki gitmemişim canım o ay ben hamileymişim
hadi hayırlısı canım..inşallah tutmuştur
günaydın canlarım nasılsınız benim çok uykum var bugün nasıl geçer bilmiyorum hepinize güzel ve hayırlı bir hafta diliyorum bol bol hamişli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?