- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.121
yumurtlama belırtısıde olabılır gülüm o ağrı
hayırlı olsun çok cic olmuş sevsin teyzesi bu bebişi
daha sonra daha farklı yaparız beğendiğin bişey olursa ben bunu çok beğeniyorum inşallah sende beğenirsin
pericim takvımın çook hoş olmuş...........
pericim çok güzel olmuş, belenaycım eline sağlık ama bende isterim o vakit gelince opuyorumnanaktan
canım benim ya bu bankalara elini veren kolunu alamıyor inşallah sorun çözülür göser azcık dişinikötükedihüso öle sessiz kalma ara hakkını canımkızlar çıkacağım birazdan izin aldım...bankadan hala ses yok oyalayıp duruyorlar ve canımız çok sıkıldı artık....banka müdürüyle konuşacağım...bu kadar olamaz ya.ispatlıyamıyorlar birtürlü ve yasal hakkınız arayın diyorlar...niyetli olanlara hayırlı iftarlar....
güzelim sanada evlilik takvimi yapalım bebişi beklemene gerekvyok o gelince değiştirirsin
ben var sana yardım etmekkaydirigubbakcemile3tamam belenayım yapalım ama ben hiçbişey bilmez bu konuda mafoldumben
ben var sana yardım etmekkaydirigubbakcemile3
evlilik tarihini yaz birde altına ne yazmak isterse mesela aşkımla beraber ebiş bekliyoz vs gibi hemen yapalım takvimişukraan şukraaannn buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
:dance:
evlilik tarihini yaz birde altına ne yazmak isterse mesela aşkımla beraber ebiş bekliyoz vs gibi hemen yapalım takvimi
tarihlerden 6 ağustos 2006 ydı belenaycımmm ama bişey yazmasam olmazmı yada fff ne bileyim ne yazsak acaba :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?