• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sorma gülüm. aksam sarımsaklı yogurt yapmıstım o sarımsak varya o sarımsakk
benı mahvettı. çok az bısey aldım tabagıma.. sonrasını hatırlamıyorum..

sarımsak benım ıcın bıttı.

geçmiş olsun ya zaten düşüktü gündüzde tansiyonun sarımsak iyice dibe çekti demek.. çiğ olarak fazla yediğimde benide bozar ama silme bence onsuz olmaz hem çok faydalı sadece tansiyonun düşükken yemezsin

geçmiş olsun ya zaten düşüktü gündüzde tansiyonun sarımsak iyice dibe çekti demek.. çiğ olarak fazla yediğimde benide bozar ama silme bence onsuz olmaz hem çok faydalı sadece tansiyonun düşükken yemezsin

bulantı yaptı gülüm resmen heryerden kokusunu aldım herseyden ..tansiyonumla ılgılı bısey olmadı.

günaydın tuğbacım nasılsın canım

iyiym canım ramazan başladı yaa çook mutluyum ben ramazan aylarını çook severim sahurlar iftarlar vesayre benımde dünden beri canım sag yumurtalıgıma ve belime ara ara agrı vuruyoo bugunde var neyın nesı bilmem üşüttümmü acaba solda bişey yok sadece saga vuruyo agrı böyle işte canım sen nasılsın..........

uy canım olucak artık böle şeyler ne güzel yaaaaopuyorumnanaktan
iyiym canım ramazan başladı yaa çook mutluyum ben ramazan aylarını çook severim sahurlar iftarlar vesayre benımde dünden beri canım sag yumurtalıgıma ve belime ara ara agrı vuruyoo bugunde var neyın nesı bilmem üşüttümmü acaba solda bişey yok sadece saga vuruyo agrı böyle işte canım sen nasılsın..........

geçmiş olsun gülüm üşüttünmü acaba yaa bi takip et bakalım geçmezse dr ye git
evet bende iftar saur aileler bi araya toplanmışgüzel oluyo valaa.kaydirigubbakcemile2

evet ya ramazan çok güzel oluyor heleki kışın ve iftar sofrasında sıcacık çorba.. çok güzel

senin ağrının sebebide tuğbacım ya üşüttün yada bebişin ver içinde :)) olabilirmi acaba 2 gün sonra anlıcaz :)

valla ramazan ayı gibisi yok arkadaslar.sıcacık pıdeler donatılan sofralar...

ayyy sıcacık corbaaa...nası canım ıstedı bak şimdi

amanda canı çorba çekermiş .. pericim bide bu knorun ramazana özel çorbaları varya ben onlarıda çok merak ediyorum denemek istiyorumm

Tansiyonunu düşürmüştür,benim tansiyonum zaten düşük,sarımsak yiyince süpper uyurum:))))

Kızlar günaydın,hayırlı,sağlıklı,bereketli Ramazanlar diliyorum hepimize.Allah ınşAllah bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder,bize ve tüm evlat hasreti çekenlere hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik ve evlat nasip eder.

evet ya ramazan çok güzel oluyor heleki kışın ve iftar sofrasında sıcacık çorba.. çok güzel

senin ağrının sebebide tuğbacım ya üşüttün yada bebişin ver içinde :)) olabilirmi acaba 2 gün sonra anlıcaz :)

bilemıyorum canım neden oldugunu devamlı yok agrı ara ara vurup gidiyo olabılırmı inş. bebişim benımledir belirtilerimi söylemiştim sana bilemıyorum rabbımden hayırlısı şu günler yüzü suyu hürmetine rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi hepimize nasip eylesin amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

Back