- Konu Sahibi tugbamurat
-
canım sevındım adına inş. allahın izniyle kistlerinde gitmiştir herşey gönlünce olur inş. canımgünaydın kızlarrrr
sanırım benin kanamam sona eriyor, iyice azaldı,offfffffffffffffffff çok şükür yaaaaa bitsin artık 40 gün oldu,artık bende gün saymak istiyorum yaa,şimdi düşük yaptığım için daha ümitliyim daha hevesliyim,ay sonunda doktora gidecem kontrolüm var,inşallah kistlerde gitmişse süper olacak.
kucakta kullanmamak lazım belkide
biliyormusunuz benim bir arkadasım var
gunde 2 pakete yakın sigara icer
alkolda alir
hamile kaldı hamilelikte de sigara icti ve alkol aldi hemde 35 yasinda idi ve o kadar fırtınalı stresli oyle berbat bir hamilelik gecirdiki anlatmam hayal etmeniz bile mumkun degil, ama topaç gibi bir kızı oldu.
bence o bu etkenler olsada hersey Allahtan
canim ilgin icin cok sagol aslında acele etmemem lazım ama yas 36 olunca insan gecikmekten korkuyor[/QUOT
canım seni çok iyi anlıyorum,çünki bende 36 yaşındayım,geç kalmışlık hissini çok iyi bilirim,ama maalesef ne kadar acele edersen o kadar senden uzaklaşıyor,bırakmak lazım,herşeyi kendi haline bırakmak lazım,işte sabır dedikleri şey bu olsa gerek.
Bana doktor doğru dürüst tedavi uygulamadan ''hiç uğraşmayalım direk tüp bebek yapın'' dedi,ne kadar kolay söyledi,maddi gücün varmı yokmu hiç sormadı bile.
Merhaba, beni eklermisiniz listeye bende 27 şuabtta kaybettim bebeğimi kalbi durmuştu. Artık korunmuycam bekleyemem üç ay falanhihoyyythihoyyyt
canım sevındım adına inş. allahın izniyle kistlerinde gitmiştir herşey gönlünce olur inş. canım
teşekkür ederim canım inşallah gitmişlerdir bi dahada gelmezler,son gidişleri olur inşallah:Saruboceq:
a.s.merhaba canım çook geçmiş olsun senin korunman bittimi canım korunma bitti diyemi ekleyım listeye senı rabbim inş. gönlüne göre verir:1hug:
günaydın arkadaşlar,
İnşallah seneye 23 nisan çocuk bayramına bizde çcuklarımızla gireriz.
günaydın arkadaşlar,
İnşallah seneye 23 nisan çocuk bayramına bizde çcuklarımızla gireriz.
Merhaba arkadaşlar benim bekleme sürem bitti, darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun, bugün çalışmalara start vericez inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?