- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- Konu Sahibi tugbamurat
yok canım ya hem belirtiler icin erken hemde daha regl olamdan hamile kalırsam risklide olabilir bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[sibelacim arkadasin için üzüldüm ya umarim atlatir bol bol dinlensin bari çok hareket etmesin :çok üzgünüm:
bu arada kanamanin bittigine çok sevindim :içelim: bak yavas yavas normale dönüyosun iste canim benim dr gittiginde görceksin bak kistlerinde gitmis olucak :dance:
tugba murat bende listeye girmek istiyorum:))) tarihim 24 haziran teşekkürler.. çok eğlenceli olmuş ya.. oradan zamanı takip etmek...
yok canım ya hem belirtiler icin erken hemde daha regl olamdan hamile kalırsam risklide olabilir bence
a.s.:1hug:canım çook geçmiş olsun ben canlı örnegim düşük yaptım düşükten hemen sonra regl oldum ve hemende hamile kalmışım kalınabılıyo yanı canım ama malesef kaldıgımda 2 buçuk aylık karnımda öldü onuda düşürdüler rabbim kımseye böyle acılarla imtan etmesın 2 tane melegım peşpeşe gitti anlayacan ve dr 3 ay zaman verdi bana ama ben 6 7 ay beklemıyı düşünüyorum son melegım benden ayrılalı 5 buçuk ay oldu ben 1 buçuk ay daha bekleyecem acle etmeyecem rahmım ve bedenım iyice dinlensin istiyorum rabbım sana bana ve tüm isteyenlere saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiiiinnnn
a.s.canım benım senı çook iyi anlıyorum ama en azından 2 adet geçir derim kolay degil düşük yapmak tabı yınede sen bilirsin canım rabbim yar ve yardımcın olsun :Saruboceq:canim ilgin icin cok sagol aslında acele etmemem lazım ama yas 36 olunca insan gecikmekten korkuyor
evet canım regl belirtisi oluyo sivilce ama belkı hamıle kaldıgındada çıkabılır hamile olma ihtimalinmi var canım rabbım gönlüne göre versinarkadaşlar gebelik belirtisi yüzde çıkan kocaman sivilceler olabilir mi. adet belirtisi olur da .:icecream:
kizlar acaba lap top falan etkilimidir gebeligin gelismemesinde
benimde eylül 23de 2aylık bebeyim karnımda öldü dün ögrendim hamileyiallah en yakın zamanda sizlerede nasıp etsin