- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.961
çook geçmiş olsun canım rabbım birdaha böyle acı yaşatmasın inş. rabbım senınde muradını versin canım......gecen hafta bebegimn kalbi durdu ve kürtaj yaaptılar.. tekrar kendımı hazır hıssettıgımde ALLAHIN izniyle koorunmayı bırakıcam.. psikolojım cok bozuldu kafam soru işaretleriyle dolu.. 6 ayda her seyın yoluna gırıcegını umud edıyorum..
hepinizin ALLAH gönlüne gore versın..
gecen hafta bebegimn kalbi durdu ve kürtaj yaaptılar.. tekrar kendımı hazır hıssettıgımde ALLAHIN izniyle koorunmayı bırakıcam.. psikolojım cok bozuldu kafam soru işaretleriyle dolu.. 6 ayda her seyın yoluna gırıcegını umud edıyorum..
gecen hafta bebegimn kalbi durdu ve kürtaj yaaptılar.. tekrar kendımı hazır hıssettıgımde ALLAHIN izniyle koorunmayı bırakıcam.. psikolojım cok bozuldu kafam soru işaretleriyle dolu.. 6 ayda her seyın yoluna gırıcegını umud edıyorum..
tugbacım bu listede epeyce kişi varmıs... dığerleri artık görünmüyor ama..acaba aralarında hamıle kalıpta dogum yapan oldumu
bilemıyorum canım ama geçenlerde belenay görmüş heralde yanlış hatırlamıyosam bizim listede olup hamıle kalıp bize söylemeyen artık kendılerı bılır............
yasemincim noldu dün banka işi halledebildinmi
hehe yok tuğbacım daha varr 2 hafta nerdeyse
aslında onlar unutmuşlardır bile bu listede olduklarını acaba şöyle yeni bi listemi yapsak hııı
canım hallolmadı cumaya kadar süre verdik bakalım ne yumurtlayacaklar yine...ortada delil yok kanıt yok...sadece bana ait sayfada bir rakam var okadar borçluymuşum...dün o sayfada hatalı kart teslimatı diyordu...ay çıldırtacaklar bizi....bakalım ne olacak canım benim...
teşekkür ederim canım benimŞenizsüpersin canım yaaaaaaaaa:lepi:
çok gel emi sende fazla özletme kendiniofff kızlar bugün ben çok duygusalım herşeye ağlıyorum ve çok tuhaf bi gün geçirdim içim sıkılıyo daralıya bilmiyorum neden anlamadım gtti rüyamdanda çok etkilendim yarın ablama gideceğim aranızda olmayacam yarın beni özleyin oldumu
canım inşallah hayırlısı olsun bende duydum bu preseedle hamiş kalan arkadaşlar var hatta bunula ilgili topik var bi bak istersenmerhabalara
gerçi kimse yok ama yine de herkese merhaba demek istedim. bugün hiç giremedim işyerinden yoğundum. haftaya izinliyim. o nedenle işlerimi bitirmeye çalışıyorum. umarım hepiniz iyisinizdir.
haftaya yurmurtlama dönemim yaklaştıkça panik oluyorum. izin aldım eşimi çağırdım gelecek bir haftalığına gideceğiz biryerlere. ne yaptım biliyormusunuz ovülasyon testi aldım birde preseed aldım internetten. preseed geldi bugün. testlerde ayrın gelecek. preseedi aldım ama kullanma konusunda tereddütlüyüm.biraz daha araştıracağım.
hepiniz öpüldünüz.
çok tututum bu şarkıyı süper olmuş belenaycımm alkisalkisalkis
teşekkür ederim canım siz isteyin benim repertuar genişkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun volinacım haftaya önemli bi hafta senin için demek opuyorumnanaktan
bu preseed hamileliği kolaylaştıran bişeydi galiba dimi yanlış hatırlamıyorsam...
oh oh maşallah hiç bir insanın midesinin bulanmasına sevineceğim aklıma gelmezdikaydirigubbakcemile3ama sağlıklı bir hamişlik anlamına geliyordelikafaduldendelikafaduldengünaydın kızlarrr
fantastıkaa al bendende okadar çok berbat hıssedıyorum..sabah bulantılarla uyandım (hayrlı ugurlu olsun dedım ıcımden ) başım dönüyo sankı sersem sepelek aynı .çalısmak ıstemıyorum yatmak ıstıyorum sürekli.
günaydın canım hadi hayırlısı şafak kaçkaydirigubbakcemile3günaydın canlarım....dün akşam geldi kırmızılarım....kaldı 2 kırmızı daha...tubişim listede 20 ekim yazarmısın canım 1 ay daha öne çektik bakalım hayırlısıyla....
günaydın tubacım oh ne güzel kardeşlerinle eğlenmişsin benimde akşam yeğenim vardı çok eğlenceli ya evde bir çocuğun olmasıgünaydın kızlar nasılsınız dün giremedim annem bendeydı salıdan babannemı bakmaya geldı bende bırakmadım kaldı dün sabah 11 de kardeşimin eşide bize süpriz yapıp geldı çok güzel vakıt geçirdik akşam gittiler buraya giremedım pericim bulantılar başlamış inş. çook bulantın olmaz. fantastıkam sen nasılsın uyku gelmeleri falan hayırdır canım senın adet günün ne zaman..................
günaydın canımçok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın..inan zaman çok hızlı geçiyor ve bu bekleme süresinde kendini yeni bi hamileliğe hazırlıyorsun, endişelerinde azalıyor canım
evet katılıyorum
günaydınn güzeelllllllllllll
ben ne ıcsem acaba....tansıyonumu ölçtürdüm sımdı 10 -6 cıktı....
:kedi::kedi::kedi:teşekkür ederim canım arkadaşım şöle güzel avatarlar olsunda içimiz açılsın dimi yayerimsenibenbelenay senin için değiştirdim avatarımı bende..
senin için topladım bu meşeleri canımmm
yaşasın listemiz çoğalsın hamişlerimizdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenbencede yeni liste yap tubişim....çok kalabalık...hatta 2 ayrı liste olsun hamile kalanlar ve hamile kalmayı bekleyenler diye....
GÜNAYDIN KIZLAR
yarın ramazan,oruç tutacakmısınız???? günler çok uzun,15 saat aç susuz kalıcazz,ama ben küçüklüğümden beri tutarım bir rahatsızlığım olmazssa inşallah tutarım.Ama gerçekten ALLAH tüm tutanların ve oruç tutupta bedeni ile sıcakta çalışanların yardımcısı olsun,yine ALLAH a şükür kii bizler serin yerde oturarak çalışıyoruz, tüm otuç tutanların ALLAH orucunu kabul etsin,ve dayanma gücü versin.
yapalım canım sen uygula istersen nasıl yapacaz............
tuğbacığım ben şöyle bir liste yaptım ama bi bak canım nasıl olmuş... yoksa değiştir canım kafana göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?