Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar ya o kadar acemiyimki dünkü çarpmadan sonra olduğu gibi bırakmadım arabayı tamammı biraz ileri aldım ama çünkü anlayamamıştım ne olduğunu hani çok hafif bişeydir diye düşündüm.. bu sefer ben ileri alınca çarptığım arabanın erkek arkadaşıda yan arabadaymış oda önüme doğru kırdı arabayı ben bu sefer dahada korktum nedenini anlayamadım niye kırdı arabaya diye
meğer korkmuşlar kaçıyoruz diye ya dedim hiç kaçarmıyım ben ne olduğunu bile anlamadım falan derken kızla sakinleşip sohbet etmeye başladık ama ben anladımki beni asıl etkileyen arabaya çarpmak değil yanlış anlaşılmak o kadar üzüldümki sanki ben suçluymuşum gibi nereye kaçıyosun falan dedi ne kaçması yaaa ben öyle bişey yapmam asla kaçmazdım falan dedim özür dilediler artık hani kaçanlar var öyle sandık diye
off insanın yapmadığı bişeyle suçlanması ne kadar kötü yaaa

evet yanlıs anlasılmak asla yapmayacagın yapamayacagın bırseyle suçlanmak veya öle zannedılmek ınsanı gercekten daha fazla üzer...ama sonucta anlasmıssınız guzelım...kafanı takıp daha fazla üzme kendını sonucta sen kendını bılıyosun kendınden emınsın önemlı olan bu...kendıne karsı olan sorumlulugun bosver gerısını...

haklısın pericim ben biliyorum ne olduğunu işte buda bi tecrübe oldu ve kızda çok iyi birisiydi erkek arkadaşı biraz kabaydı ama olsun, neyseki çok basit bi olaydı allah beterinden korusun gerçekten yaa

Belki bu ay yumurtlaman olmamıştır,bazen yumurtlama olmayabiliryor,her kadın için geçerli,o zamanda regl gecikiyor,stres,hava değişimi bile neden olabilir,benimde mayıs ayındaki reglim 39 günde geldi.Stres yapma hamile değilsen gelir yakında,hamileysende kısa süre içinde öğrenirsin,panik yapmamanı tavsiye ederim.

bende bugün çok bunaldım.bir türlü gün geçmiyor.içim daraldı
uyyy canım benim kıyamam san daralma aslındabenim içinde günler çok duygusal ve skıcı geçiyor ya.

ahhh canım keşke keşke öle olsa inşallah dediğin gibi olur ama bilmiyorum moralimide ozmak istemiyorum.

canım öncelikle geçmiş olsun gerçekten zor bi durum yanlış anlaşılmak böl durumlarda olur üzme canını inşallah bidaha olmaz gülüm.

Kız artık unut gitsin,için rahat olsun,bak özür dilemişler,empati yap,gerçekten vurup kaçanlar var,artık devir böyle,senin gibiler az canım benim.

Kız artık unut gitsin,için rahat olsun,bak özür dilemişler,empati yap,gerçekten vurup kaçanlar var,artık devir böyle,senin gibiler az canım benim.

:)) evet bak bende olsam kaçıyo diye korkardım çünkü ileriye aldım arabayı
fffffffff dediğin gibi bunu unutmanın vakti geldi bi daha geçince diraksiyon başına ve sağsalim varınca gidiceğim yere daha kolay unutucam eminim

Kızlarssss napıyosunuz bakalım,ben geldim,geçmişi okuyordum..
Öyle patlamak,sıkılmak yok,bakın bana işimde yok artık,ev kadını oldum,ama evi 7:30 da açıyorum,kaytarmıyorum.Salak Tv.proğramları falan var,onlarıda izleyemiyorum,ya ben napiiim bakem he

aa noldu işimi bıraktın doğrumu anladım.

ya bide kızlar ben size anlatmayı unuttum dün gece değilde evelki gece bana bi msj gelmiş gece 3 te, sabah teli açınca gördüm bilmediğim bi nodan gelmiş ve msj, sadece carpe diem yazıyo ben yanlışlıkla geldiğini düşünüyorum yazan şeyin anlamınıda bilmiyorum ..işe gelince araştırdım ne demekmiş carpe diem anı yaşa demekmiş bulunduğun anın tadını çıkar...
ne enteresan dimi yanlışlıkla gelen msj gerçekten bana msj veriyo ama tabi bu msjı nasıl algılamam gerektiği tartışılır.. yoksa bana sen yolcusun yakınlarda, ondan hayatını yaşamı demek istedi acaba :))))

Yok yok,bence yakında çoluk çocuğa karışıcan,bu anın tadını çıkar,çocukla hayat daha zor oluyor demek istemiştir.:)))))))))))))))))))))))))))))))))

hım pardon ya hani meslek kısmında öle yazıyor diye ben çalışıyorsun sanıyordum :)) hayırlısı olsun canım.evde oturmak nasıl :)

hım pardon ya hani meslek kısmında öle yazıyor diye ben çalışıyorsun sanıyordum :)) hayırlısı olsun canım.evde oturmak nasıl :)

Kötü.. ben 12 seneden beri çalışıyorum,ilk defa evde oturuyorum.Gerçi it ayağı yemiş gibi sürekli geziyorum ama,bu aralar evdeyim:))))
Bi ara Kadıköydeki sosyete pazarına takıldım,ondanda hevesimi aldım,şimdi evde pinekliyorum.

Yok yok,bence yakında çoluk çocuğa karışıcan,bu anın tadını çıkar,çocukla hayat daha zor oluyor demek istemiştir.:)))))))))))))))))))))))))))))))))

hehehe bak bu daha yattı aklımaaaa

bencede tam yorum yapmış kobarcık. peki hangi dildeymiş bu mesaj?

KOBARCIK :))))))) (Ya bana bundan sonra Kobar diyin :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…