- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.701
kızlar buldum mısafırlerım 28 ı aksamı geldı benım...yanı bu demek oluyoku 27 sı pazartesı aksamı ve ya pazar aksamı oldu olan....ohhh rahatladım
dur bakalım kobracım ya kırmızı kartı görmeden oyundan çıkmak yok :))
kızlar buldum mısafırlerım 28 ı aksamı geldı benım...yanı bu demek oluyoku 27 sı pazartesı aksamı ve ya pazar aksamı oldu olan....ohhh rahatladım
kıslar ben çıkıyorum hepücügünüze ıyı aksamlarrr yarın görusmek üzere insallah
Şike olmasında
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
yanlız varya bizde bu konuların kompedanı olduk çıktık hee herşeyi biliyoruz artık
iyi akşamlar pericim yarın görüşürüz Şeniz
yok olmaz be güzelim hakem adill
eğer sen ofsayta düşmediysen golünüzü kesin sayar
Ya sorma ,hamileliğin tüm evrelerini biliyorum,ne gibi komplikasyonlar olabilir ,dış gebelik,boş gebelik,bozulmuş gebelik v.s. hepsini yaladım yuttum,yakında dr.yaparım herhalde
hakkaten ne hale geldik hamile kalsak acaba boşmu,dolumu ,kimyasalmı bilem ne bilmen nemi diye düşünmekten hamilede kalamıcaz.okumucam ben artık bunları etkileniyorum sonra oluruna bırakıcam.
arkadaşımın ablası var kız toplamda 3 defa doktora gitmiş cinsiyetini bile merak edip sormamış ama veren Allah maaşallah tosuncuk gibi bir oğlu var.
hakkaten ne hale geldik hamile kalsak acaba boşmu,dolumu ,kimyasalmı bilem ne bilmen nemi diye düşünmekten hamilede kalamıcaz.okumucam ben artık bunları etkileniyorum sonra oluruna bırakıcam.
arkadaşımın ablası var kız toplamda 3 defa doktora gitmiş cinsiyetini bile merak edip sormamış ama veren Allah maaşallah tosuncuk gibi bir oğlu var.
merhaba canrıbitanelerim ben geldim ve szleri çokok özledim nasılsınız neler yaptınız ben yokken herşe yolundadır umarım güzel haberler varmı bakem şu bi haftad neler oldu anlatın bakem opuyorumnanaktan
merhaba canrıbitanelerim ben geldim ve szleri çokok özledim nasılsınız neler yaptınız ben yokken herşe yolundadır umarım güzel haberler varmı bakem şu bi haftad neler oldu anlatın bakem opuyorumnanaktan
oooo belenayyy nerelerdesın sen kuzum...böle özletmek olmazkı ama..
CANIM BENİM KARIŞIK SANDVİÇ GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİkaydirigubbakcemile3AMA ŞU SAATTE BİRAZ DAHA İYİCEYİM SAĞOL TATLIM İYİKİ VARSINIZŞenizbelenaycım noldu hayatım niye konuşmuyosun özledik seni ama
iyi akşamlar canlarım kimse yokmuş gündüz girmedim ara ara baktım sizlere bu bebek olayı eni yıpratıyor diye girmemeye karar vermiştim ama olmadı dayanamadım sizlere öle alışmışımki yapamadım kuzu kuzu geldim işte:))))
iyi akşamlar canlarım kimse yokmuş gündüz girmedim ara ara baktım sizlere bu bebek olayı eni yıpratıyor diye girmemeye karar vermiştim ama olmadı dayanamadım sizlere öle alışmışımki yapamadım kuzu kuzu geldim işte:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?