- Konu Sahibi tugbamurat
-
günaydiin benim canim arkadaslarim a.s.canim verilmis sadakan varmis diyelim.sorma bende sürekli bu sira,orami burami carpiyorum.oda hayliyle morariyor.herhalde hamileyken hic yerimden kipirdamiyacagim.üzerimde birsey var herhalde sürekli canimi yakar hale geldim........
ah sibelacim hiç zannetmiyorum açikçasi pekte istemem bu ay kendimi hazirladim gelecek ay baslicam diye ama yine hayirlisi tabi bide bu ay basima bi sürü kaza geldi o yüzden korkarim :çok üzgünüm:yoksaaa sendemi hamilesin,hadi inşallah, geçen ay benimde öyle bir tarafa vuran bir kasık ağrısı vardı,belimde ağrımıştı ve hamile çıkmıştım, olabilir bence.
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/253388-dua-edelim-mitum-kalbimizle-147.html
kızlar dua topiğimiz bu sizlerde katılın listeye her salı liste oluşturmaya başlayıp perşembe akşamı dua ediyoruz bekleriz :)))
benim olmustu esteryacim bütün belirtilerim eskisi gibiydikizlar ya kurtaj olduktan sonra regliniz yakın bel agrınız falan olmusmuydu
benim iş arkadaşım hamile demiştim yaa,dün gece beni aradı,düşük başlarken kahverengi akıntı olmuştu yaa bende, onda da başlamış,bende hemen sabah doktora git dedim,sabah gitmiş,doktor her yeni gebelikte düşük riski vardır demiş ,genital bölgeden uygulanan bir ilaç vermiş destek olsun diye,ama bekleyip görecez demiş.
Kızlar size bişey söylicem ilaçlarımı düzenli kullandım,çok tereddüt ettim şu yaptığım macunuda yesemmi yemesemmi diye ama bir yandan da yedim,valla içimi temizledi sanki pıhtı parça ne varsa attı vücüdumdan,o kadar zaman kanamam oldu ,macunu yemeye başlayınca bi sürü pıhtı ve parça düştü,neyse inşallah düşündüğüm gibidir içim tertemiz olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?