- Konu Sahibi tugbamurat
-
günaydin degerli arkadaslarim çook güzel bi sali geçirmemiz umuduyla baslarken güne siradaki parçayi.. diye devam edermisim trt spikerleri gibi kaydirigubbakcemile3 nasilsiniz bakalim bugün kanaryacim gerçekten allah koruduki bi yerimi kirmadim hala biraz agrim var ama geçer heralde, yani kizlar kendime iyi bakmam lazim halbuki, sürem dolmak üzere ama benimse dikkatsizligim üzerimde bu günlerdehayirdir bakalim
:1hug: canım arkadaşım benim evet son günlere giriyoruz artık...kaydirigubbakcemile5:lepi::teytey:a.s.günaydın arkadaşlar nasılsınız enrikacım bugun daha iyimisin tatlım yasemincim ohh mis gibi olur evin bende temizlik hastasıyım çook severim ve devamlı temizlik yaparım hele tüllerim yıkanınca mis gibi yumoş kokmuyomu 2 3 gün boyunca bayılıyorum evet canlar son 10 gününüz kaldı hakınızda hayırlısı olsun :Saruboceq:inş. öpt hepiniziŞeniz
günaydın kızlarrr,
mis kokulu sohbetler ediyorsunuz bakıyorum.
Ben güne hamilelik haberi ile başladım,burda işyerindeki bir arkadaşım hamileymiş,çok sevindim onun adına.İşte herşey kader kısmet daha geçen ay bıraktılar korunmayı aynı ay içinde hamile kaldı ne güzel.
İnşallah bizede verir güzel ALLAHIM.
evet tugbacim çok az kaldi çok hevesliyim umarim allah aratmaz hayirlisiyla hemen verir
temizlik konusunda gerçekten evin temizlik kokmasi insani acayip mutlu ediyor ama ben bu hafta sonu hep disaridaydim o yüzden evime pek vakit ayiramadim malesef açikçasi halada kendimi pek iyi hissetmiyorum bacagim çok agriyo off hepsi üstüste geldi yanii
a.s.evet canım günler yaklaştıkca heycanlanıyorsunuzdur dimi benim bile 1 buçuk ayım kaldı şimdiden aklıma gelince bi heycan basıyo rabbim hepimize hamile kaldıgımız o günleride gösterir inş. hayırlısıyla :Saruboceq::1hug: canım arkadaşım benim evet son günlere giriyoruz artık...kaydirigubbakcemile5:lepi::teytey:
canıımm benımkkıde bıttı bıraz cesarettttt tsonra tam gaz calısmaya devemmm:)
darisi basimiza sibelacim bizde birbirimize vericez o haberleri teker teker
ya benim bugun biraz kasigimda agri var belime vuruyo sanki sag tarafta allah allah
canim verilmis sadakan varmis diyelim.sorma bende sürekli bu sira,orami burami carpiyorum.oda hayliyle morariyor.herhalde hamileyken hic yerimden kipirdamiyacagim.üzerimde birsey var herhalde sürekli canimi yakar hale geldim........günaydin degerli arkadaslarim çook güzel bi sali geçirmemiz umuduyla baslarken güne siradaki parçayi.. diye devam edermisim trt spikerleri gibi kaydirigubbakcemile3 nasilsiniz bakalim bugün kanaryacim gerçekten allah koruduki bi yerimi kirmadim hala biraz agrim var ama geçer heralde, yani kizlar kendime iyi bakmam lazim halbuki, sürem dolmak üzere ama benimse dikkatsizligim üzerimde bu günlerdehayirdir bakalim
Merhaba Arkadslar,
31 martta 8+6 iken bebegimin kalbi atmadigi icin kurtaj oldum. Bugun 22. gun.tekrar bebek sahibi olmayi cok istiyorum ama 3 ay beklemekte istemiyorum. Cunku yasim 36 , adet olur olmaz calismalara baslamayi dusunuyorm. zaten rahim hazır oldugunda hamile kalınıyormus. doktor regl in 3. gunde kan aldır ve dedi ve bazı testler verdi onlari yaptırıcam esimde semen testi yaptırıcak bir sorun yoksa tekrar denemelere devam edecegiz. Insallah ikinciye basarılı oluruz. benim 15 yasında bir oglum var bu ikinci olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?