- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.501
evet yasemin yok dünden beri, belki müdürleri gelince biraz yoğun oluyolarmış ya öyle olmuştur
esest değişik bi öneriymiş tuğbacım ne demek peki bişeyin kısaltmasıda olabilir hı
pericim canım ççok sevindim Allahım kucağına aldığın güleride gösersin inşallah OHHH ARTIK SENARYO YAZMANADA GEREK KALMADI HE HE HE YAŞASIN BEBİŞİMİZ<
günaydın volınacım nasılsın ben geldım...............
gunaydın kızlar bu arada en yaslınız benim 36 yasındayım 12 mayıs dogumluyum
canım televızyonda gördüm yenı dizi ismi anlamıda eskişehir eskişehir demekmiş bende eses se t ekledım esest oldu hoşuma gitti sen bilirsin canım.........
günaydın canlar nasılsınız ben bu hafada grip olmayı başarmış biri olarak huzurlarınızdayım ohhh yarın bende tatildeyim işte kütahyaya gideceğiz nasip olursa düğüün var bu arada bu hasta halimle o yol nasıl çekilecek onuda bilmem ama olsun işten uzak bir gün olacak
HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR
günaydın canlar nasılsınız ben bu hafada grip olmayı başarmış biri olarak huzurlarınızdayım ohhh yarın bende tatildeyim işte kütahyaya gideceğiz nasip olursa düğüün var bu arada bu hasta halimle o yol nasıl çekilecek onuda bilmem ama olsun işten uzak bir gün olacak
HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR
kızlar günaydınlar hayırlı cumalar.
birpericim gözün aydın keseciği görmüşsün çok sevindim canım.birde ben şunu merak ediyorum eşine süpriz bişi yaptınmı hamileliğini söylerken :)
belenaycım sana da çok geçmiş olsun.
öpüyorum hepinizi.
mufin sanada isim olarak minikkalp düşündüm nasıl?
aa fantastica da güzelmiş ama şimdi okudum :))
rapunzela olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?