• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlarrrr ben geldım ben dayanamadım doktora gıttım öglen.yenı döndum eve. minikte olsa keseyı görduk eger göremeseydı doktorum kan tahlılı ısteyecektı ama gerek kalmadı.minicik bi kese daha cok yenı dedı doktorum. 10 gun sonra gel dedı.koyu akıntıdan bahsettım bastakı olabılır dedı. adet kanaması gıbı degılse sorun yok dedı. progesteron verdı ayrıca düşük önleyıcı.inşallah on gun sonra kalp atıslarını da duyarız kızlar

demek bebişini gördün ayşecim,ne kadar güzel maşallah diyelim,evet artık kendine çok dikkat et bakalım ama kasmadan yap bunu,herşey yolunda gidecek ALLAH ın izniyle.

kızlarrrr ben geldım ben dayanamadım doktora gıttım öglen.yenı döndum eve. minikte olsa keseyı görduk eger göremeseydı doktorum kan tahlılı ısteyecektı ama gerek kalmadı.minicik bi kese daha cok yenı dedı doktorum. 10 gun sonra gel dedı.koyu akıntıdan bahsettım bastakı olabılır dedı. adet kanaması gıbı degılse sorun yok dedı. progesteron verdı ayrıca düşük önleyıcı.inşallah on gun sonra kalp atıslarını da duyarız kızlar

çok sevindim pericim alkisalkisalkis için rahatlamıştır biraz, hem merak etme 10 gün sonra duyarsın kalbini canım benim içime iyi şeyler doğuyo

çok sevindim pericim alkisalkisalkis için rahatlamıştır biraz, hem merak etme 10 gün sonra duyarsın kalbini canım benim içime iyi şeyler doğuyo

inşallah gülüm inşallah hersey güzel olsun hepmiz için pesım sıra gelın ınsallah

aminnnnnnnnnnn

demek bebişini gördün ayşecim,ne kadar güzel maşallah diyelim,evet artık kendine çok dikkat et bakalım ama kasmadan yap bunu,herşey yolunda gidecek ALLAH ın izniyle.

amin canım evet fazla kasarsamda olmaz tabı kendımı yormadan çogunluk dınlenerek stres yapmadan gecırıcem ınsallah

gözünaydın bipericiğim rahatlamışsındır artık.
bende 35 yaşındayım 1 eylül doğumluyum.

nazarboncugu desek yadaaaa ne tur bısey ıstıyosunnn ona göre yardımcı olalım gulüm

canlarım bende çıkıyorummm birazdan beyımız gelır hepınizi öpüyorum yarın görüşmek uzere

Maşallah canım. Gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. Keyifle geçsin tüm hamileliğin inşallah. Darısını da bizlere diliyorum. Sevgiler, tekrar gözün aydın

Back