- Konu Sahibi tugbamurat
-
bendende günaydin kizlar yasemincimm hosgeldin canim çok özledim seni nisanin sonuna yaklastik ne güzel dimi,ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum dün dag yürüyüsündeydik çoook yoruldum bide düstüm sag tarafim mosmor :bbo: bugün sanki hareket sistemim cökmüs gibi kilimi kipirdatamiyorum :çok üzgünüm:
a.s.kusura bakma canım hemen düzelttim hadi bakalım bebiş:CüvCüv: haberini rabbimin izniyle senden istiyoruz canım
hoşbulduk can arkadaşım...bende seni çok özledim tatlım...çok geçmiş olsun canım yaa üzüldüm sabah sabah...dr agitseydin kremlerle falan daha çabuk geçer morluğun...allahtan bir yerin kırılmamış ona şükür...evet nisan 20 buğün çok güzel enrikacığım mayısa çok az kaldıkaydirigubbakcemile5öpüyorum seni...
a.s.nesrincim canım çook geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın böyle bir acı zamanın dolar dolmazda inş. hemen hamile kalırsın rabbim saglıklı hayırlı ve sorunsuz gebelıkler nasip eylesin sana tüm arkadaşlarıma ve bana amiiiiinn senide listeye hemen eklıyorum canım
Günaydın hepinize canlarım....döndüm aranıza...iş başı yaptım buğün eğitimin 1. turu bitti...nabersiniz? benden iyilik bomba gibi döndüm....öpüyorum hepinizi....
a.s.günaydın can arkadaşım yaa nasıl olduda düştün çook geçmiş olsun kılmıdıyamıyorum diyosun dr gitsen canım yaa bende üzüldüm sana kendine iyi bak canımbendende günaydin kizlar yasemincimm hosgeldin canim çok özledim seni nisanin sonuna yaklastik ne güzel dimi,ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum dün dag yürüyüsündeydik çoook yoruldum bide düstüm sag tarafim mosmor :bbo: bugün sanki hareket sistemim cökmüs gibi kilimi kipirdatamiyorum :çok üzgünüm:
a.s.günaydın bitanem aramıza yeniden hoşgeldin inan özledik seni canım bomba gibi olmana çok sevindim mayısta yaklaşıyo gelsin bebişler enrikamla senin. canım yaa sabah sana tam yazıyodum internet koptu şimdi yazabildim seni çok öpt Şeniz
a.s.günaydın can arkadaşım yaa nasıl olduda düştün çook geçmiş olsun kılmıdıyamıyorum diyosun dr gitsen canım yaa bende üzüldüm sana kendine iyi bak canım
Günaydın arkadaşlar,
cumartesi kimse yoktu,yalnız başıma dolaştım durdum:1no2:
enrikacım çok geçmiş olsun,kendine dikkat et canım.
yasemincim hoşgeldin canım.
Hadi bakalım yeni haftamız hayırlı olsun.
Günaydın arkadaşlar,
cumartesi kimse yoktu,yalnız başıma dolaştım durdum:1no2:
enrikacım çok geçmiş olsun,kendine dikkat et canım.
yasemincim hoşgeldin canım.
Hadi bakalım yeni haftamız hayırlı olsun.
tesekkür ederim benim canim valla ben zaten çok ihmalkarimdir tugbacim dr gitme konusunda malesef, bakalim yarina biraz daha iyi olurum gibi geliyo ama baktim olmuyo giderim dr artik :çok üzgünüm:
sibelacim çok saol canim benim sen nasil oldun asil
sibelacim çok mantikli düsünüyosun canim belkide kistlerin yokoluyodur ilaçlarinin bitmesine ne kadar kaldi
isallah sibelacim, ozaman sen ilaçlarin bitince dra gitçen dimi bi bakiyomussun bütün kistler gitmis ne güzel olur :dance: ki bence olabilir çünkü bende anlatmistim sana ya benimkiler kisa sürede yok olmustu diye yerimseniben[/QUOTEevet gidecem canım Nisan 28-29 gibi gel dedi, inşallah ben gidene kadar sorunum kalmaz,bende normale dönüp artık ümitlerimi devam ettirmek istiyorum.
gecmis olsun enrikacim.aman dikkat et arkadasim.daha kötüsü olabilirdi,Allah korusun.........bendende günaydin kizlar yasemincimm hosgeldin canim çok özledim seni nisanin sonuna yaklastik ne güzel dimi,ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum dün dag yürüyüsündeydik çoook yoruldum bide düstüm sag tarafim mosmor :bbo: bugün sanki hareket sistemim cökmüs gibi kilimi kipirdatamiyorum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?