- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.241
Eceyas canını sıkma bizde heray kendimizi hamile sanıyoruz,yalnız değilsin.Ben Aralık ayında hamile olduğumu öğrendiğimde çok sevindim.Abim 6 aylık evliydi ve çocuk henuz planlarında yoktu,eşide hamile olduğunu öğrendi.Bizim planlıydı onunki kaza ile oldu.Neticede benimkinin kalp atışı yoktu,küretaj olmak zorunda kaldım.Ve şuan annem aradı bugün doğuma almışlar onu.Bende şuan belki zon samanlarımı yaşıyordum.Üstelik kardeşimde henüz planlamıyordu,tam karar verdiler,onlarında hemen oldu.Bizimde ilk denemede olmuştu.Şuan kardeşimde 8 haftalık hamile ve ben hala hamil edeğilim.Onlar bebeklerine neler alacaklarının planını yapıyorlar...İsim düşünüyorlar,biz eşimle çocukları hepsinden çok seviyor ve çok arzu ediyorduk ama kısmet onlarınmış.Allah tüm hamilelere hayırlı doğum sağlıklı evlat versin.Asla kıskanmıyorum ama benimde içim acıyor
Eceyas canını sıkma bizde heray kendimizi hamile sanıyoruz,yalnız değilsin.Ben Aralık ayında hamile olduğumu öğrendiğimde çok sevindim.Abim 6 aylık evliydi ve çocuk henuz planlarında yoktu,eşide hamile olduğunu öğrendi.Bizim planlıydı onunki kaza ile oldu.Neticede benimkinin kalp atışı yoktu,küretaj olmak zorunda kaldım.Ve şuan annem aradı bugün doğuma almışlar onu.Bende şuan belki zon samanlarımı yaşıyordum.Üstelik kardeşimde henüz planlamıyordu,tam karar verdiler,onlarında hemen oldu.Bizimde ilk denemede olmuştu.Şuan kardeşimde 8 haftalık hamile ve ben hala hamil edeğilim.Onlar bebeklerine neler alacaklarının planını yapıyorlar...İsim düşünüyorlar,biz eşimle çocukları hepsinden çok seviyor ve çok arzu ediyorduk ama kısmet onlarınmış.Allah tüm hamilelere hayırlı doğum sağlıklı evlat versin.Asla kıskanmıyorum ama benimde içim acıyor
Birperi tşk.Hala - teyze oluyom.
Allah sana ve tüm hamilelerede hayırlı ve sağlıklı bir doğum nasip etsin canım.
Mufincim ben 4 Şubatta 6 haftalık küretaj oldum.1 Şubat doğum günümdü ve ben bebeğimi doğum günümde kaybettiğimi düşünüyordum.Tüm gebelik belirtilerim kaybolmuştu.Anestezi esnasında bende kalp ritim bozukluğu tespit edildi.Herzaman gittiğim hastaneye değilde yakınımd abulunan bi hastaneye gittim ritim bozukluğu için.Dr. kalbin delik ameliyat dedi.sonra bir dr.tanıdığımın vasıtası ile çok iyi bir kardiyoloğa gittim ve kalbimde bişey yokmuş.Yaşadığım üzüntü bebeğimi bile unutturmuştu.Neyse çok şükür yalnızca kal ritim bozukluğum var ama doğuştan ve bana bir zararı yokmuş.Tabi bu arada ritimleri düzeltmek için Nisanda ilaç kullandım Mayıs ayından beri korunmuyoruz.
Ben hamileliğimi reglime 1 hafta kala anladım,test yaptım tahminim doğru imiş.Tabi cahillik herkeze söyledik.İşin kötüsü küretaj oldum,herkez geçmiş olsun diye arıyorlar,bu beni çok rahatsız etti.Tekrar hamile kalırsan 3 ay geçene kadar söylemiycem.Hala insanlar kardeşime ; ablan tedavimi oluyor diyorlar :)) Hepsini dövesim geliyo.
geçmiş olsun canım yani bazı dr ları anlamak ne zor, neyseki önemli değilmiş buna çok sevindim... çektiklerine ödül olsun sağlıklı ve hayırlı bi bebek inşallah
bende söylemeyi düşünmüyorum hemen gerçi kimse benim tedavi gördüğümü düşünmüyo çevremde öyle şeyler sormuyolar ama ben herkese düşük yaşadığımı söyledim çok kanama olmasın diye kürtajla aldılar dedim aslında doğrusu bu o bebek zaten düşücekti ve bunun doğal bişey olduğunu bi hastalık belirtisi olmadığını her hamileyi tehtid ettiğini falan anlattım allaha şükür herkes bunu net olarak anladı yoksa sorular gerçekten bunaltııyo insanı ailen dışındakiler anlayamıyo neler hissettiğini
hehehe ben yeni üye oldum kk ye,birdünya isim yazdım hepsini kullanan varmış:))))))
Tv. seyrediyordum,galiba kobra diye bişi duydum ve yazdım.Hem fena mı kobra takibi yaparız.
Bana bişey varmı diye kimse soramıyor,ben çok tepkiliyim,yakın çevre bilir,lafımı esirgemem,bişey olursa haberiniz olur dedim birkeresinde :))))))) Şimde abimin ve kardeşiminde çocukları olacak ya gözler benim üzerimde,çok komik ya,soramıyorlar ama gözlerinden anlıyorum içten içe soruyorlar,benden çekinirler :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?