Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hayırlısı olsun canım benım demek hala oluyosun..allah analı babalı büyütsü insallah. merak etme anne olacagın günlerde yakındır...bi zamanı var mutlaka gülüm..

canım benim çok haklısın biliyomusun seninle aynı ay hamile kalmışız ve bizimde ilk denediğimiz aydı ve malesef aynı ay alınmış keseler benim kürtajım 5 şubat ve mayısa kadar korunduk mayıs ayı serbesttik ama tam yumurtlama döneminde bişey yapamadık öyle geçti ve 2 aydır ayın yaklaşık 1 er haftasında bende hamile olduğumu sanıyorum :))

Mufincim ben 4 Şubatta 6 haftalık küretaj oldum.1 Şubat doğum günümdü ve ben bebeğimi doğum günümde kaybettiğimi düşünüyordum.Tüm gebelik belirtilerim kaybolmuştu.Anestezi esnasında bende kalp ritim bozukluğu tespit edildi.Herzaman gittiğim hastaneye değilde yakınımd abulunan bi hastaneye gittim ritim bozukluğu için.Dr. kalbin delik ameliyat dedi.sonra bir dr.tanıdığımın vasıtası ile çok iyi bir kardiyoloğa gittim ve kalbimde bişey yokmuş.Yaşadığım üzüntü bebeğimi bile unutturmuştu.Neyse çok şükür yalnızca kal ritim bozukluğum var ama doğuştan ve bana bir zararı yokmuş.Tabi bu arada ritimleri düzeltmek için Nisanda ilaç kullandım Mayıs ayından beri korunmuyoruz.

Ben hamileliğimi reglime 1 hafta kala anladım,test yaptım tahminim doğru imiş.Tabi cahillik herkeze söyledik.ışin kötüsü küretaj oldum,herkez geçmiş olsun diye arıyorlar,bu beni çok rahatsız etti.Tekrar hamile kalırsan 3 ay geçene kadar söylemiycem.Hala insanlar kardeşime ; ablan tedavimi oluyor diyorlar :)) Hepsini dövesim geliyo.

geçmiş olsun canım yani bazı dr ları anlamak ne zor, neyseki önemli değilmiş buna çok sevindim... çektiklerine ödül olsun sağlıklı ve hayırlı bi bebek inşallah

bende söylemeyi düşünmüyorum hemen gerçi kimse benim tedavi gördüğümü düşünmüyo çevremde öyle şeyler sormuyolar ama ben herkese düşük yaşadığımı söyledim çok kanama olmasın diye kürtajla aldılar dedim aslında doğrusu bu o bebek zaten düşücekti ve bunun doğal bişey olduğunu bi hastalık belirtisi olmadığını her hamileyi tehtid ettiğini falan anlattım allaha şükür herkes bunu net olarak anladı yoksa sorular gerçekten bunaltııyo insanı ailen dışındakiler anlayamıyo neler hissettiğini

ya kobra biliyomusun ben senin adından korkuyorum biraz, neden böyle bi ismi tercih ettin kendine...
kendin hiçte soğuk ve itici değilsin hakbuki..
çok şekersin

Güzel dualrın hepimiz için olsun canım.Benim yakın çevremde farkında ve bilinçli ama işte herkez duyunca çok uzakdan tanıdıklarımız bile haberdar oldu.Bide 3 senelik evliyim,belki uzun zamandan beri tedavi gördüğümü düşünenler bile vardır :))))) Biliyorsun bizim toplumumuzda hemen evlenip çocuk sahibi olunur.Biz evliliğimizin tadını çıkarttık... Bunu idrak edemeyenler vardır belkide nebiliyim.

evet ya masus soruyolar yada anlamıyolar gercekten. sonrada baslıyolar bişey varmı bişey varmı dıye..artık neyi ölçü biçiyolarsa...

hehehe ben yeni üye oldum kk ye,birdünya isim yazdım hepsini kullanan varmış:))))))
Tv. seyrediyordum,galiba kobra diye bişi duydum ve yazdım.Hem fena mı kobra takibi yaparız.

Bana bişey varmı diye kimse soramıyor,ben çok tepkiliyim,yakın çevre bilir,lafımı esirgemem,bişey olursa haberiniz olur dedim birkeresinde :))))))) Şimde abimin ve kardeşiminde çocukları olacak ya gözler benim üzerimde,çok komik ya,soramıyorlar ama gözlerinden anlıyorum içten içe soruyorlar,benden çekinirler :)))))))))

Bana bişey varmı diye kimse soramıyor,ben çok tepkiliyim,yakın çevre bilir,lafımı esirgemem,bişey olursa haberiniz olur dedim birkeresinde :))))))) Şimde abimin ve kardeşiminde çocukları olacak ya gözler benim üzerimde,çok komik ya,soramıyorlar ama gözlerinden anlıyorum içten içe soruyorlar,benden çekinirler :)))))))))

hehehe ben yeni üye oldum kk ye,birdünya isim yazdım hepsini kullanan varmış:))))))
Tv. seyrediyordum,galiba kobra diye bişi duydum ve yazdım.Hem fena mı kobra takibi yaparız.

hehe öyle olsun o zaman belki sayende benimde duygularım değişir bu isme karşı

biraz korkutmak lazım zaten bide varya daha düşünmüyoruz deyip kestirip atmakta işe yarıyo işte bi tarih verip mesela eşimin bilmemne tarihi yada işte yaz btsin falan gibi oyalamak bi süre zaman kazandırır bize :roflol: ben biraz öyle yaptım yaz bitsin öyle oda belki dedim delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…