- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #5.781
tugbacım baska bı topıkte ısmını gordum geldımı kırmızılar hamıle deılmısın:uhm::uhm:
canım benım evet burdayım ben devamlı benım açtıgım bi topik sende gel her zaman beklerım ve ben adet oldum canım 1 hafta geçikmelıde olsa ve bugunde bitti bu ay hamıle kalmam demekkı hayırlı degılmış diyorum ve yenıden çalışmalar başlayacak hepimizin hakında rabbım hayırlısını nasip etsin inş. amiiiinnn
evet canım dogru hatırlıyosun sonrakı yaptıgım testede negatıf çıkmıştı yanı yanılgı olabılıyo demekkı o testlerde hayırlısı hiç üzülmedim rabbım o ay hayırlı kılmamış demekkı olmadı inş. bu ay olur hayırlısyla canım........hayırlısı olsun canım testte silik çizgi cıktı dememişmiydın yoksa benmı yanlıs hatırlıyorum:1shok:
canım benım evet burdayım ben devamlı benım açtıgım bi topik sende gel her zaman beklerım ve ben adet oldum canım 1 hafta geçikmelıde olsa ve bugunde bitti bu ay hamıle kalmam demekkı hayırlı degılmış diyorum ve yenıden çalışmalar başlayacak hepimizin hakında rabbım hayırlısını nasip etsin inş. amiiiinnn
merhaba kızlar bende sızdenım iki ay once yaşamıştım bu olayları ve doktor bana 6 ay sure verdı bebek için.gecenlerde farklı bı doktora gıtmıitım o bana hiç bekleme yap dedı demekkı dıyorum bu bekleyişler okadarda onemlı degılmış insanın kendını iyi hıssettıgı zaman cocuk yapabılırmış.ben ruhsal acısından bıraz beklıcem ama allah izin ederse seneye bahara düşünüyorum.inşallah bu özlem duyupta isteyen arkadaşlarımız bıran once hayırlı habar alırlar:teselli:
Kizlar herkese gunaydin, fazla vaktim olmadigi icin bir gunaydin deyip kacayim.Tubacigim seninde dedigin gibi hayirlisi insallah bu ay hamile kalirisin.
Enrikacagim insallah senin bekledigin de bugun gelmezdir de hamilesindir;-))
Simdilik hoscakalin kizlar.
sibela ah patron dertlisi arkadaşım kaderdaşım:))sen nasılsın
SELAM BELENAYIM
valla iyi diyelim iyi olalım derler yaa ölee işte,
patronla bir gün iyi bir gün kötü gittiği yere kadar gidecek bakalım,
sanada hayırlı cumalar arkadaşım.
sibelcım nasılsın gülüm..bırak takma kafana şu patronu.gittiği yere kadar aldırıs etme işine gücüne bak sen.
kızlar geldi kırmızılar
bu ayda buraya kadarmış
yeni ay hepimiz için çok güzellikler getirir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?