Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ayşem güldürdün beni yaaa....önemli olan malum iş olsun canım zevkine bakarsan oooooo.....

bak şimcik benı kötü kötü konusturceklerr tövbeeee tövbeeee yaw nası zevk alıcam yan odada uyuyan varkennn alla alaaaalaelaelaelaelae[/QUOTE]

sırnaşık şeysositososito:1hugpuyorumnanaktanzemuszemus

:tomato:ayy kıslar bırden korktum hanı su resımlerın altında not gibi bisey varya mektup gıbı daha önce farketmemısım ben onu bırden gördum hah dedım yedım naneyı gönderdıler tasdıknameyı sona bı baktım herkeste varmıs o.aaa korktum valla...

harikam gelen giden yok değil mi canım....

daha yok yaseminim beklemedeyim halen

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kıslarr karnım acıktıııı öğlende dogru bısey yemedımm.. ne yıycem ben sımdıııı gercı az kaldı ama

kızlar haftaya izin aldım yani alıyorum henüz tam net değil ama :dance:
1 hafta dinleneyim dimi ama çok sıkıldım valla YETEEEER diye bağırasım var şirkette :mymeka:

böle zamanlarda hemen uzaklasıcan hemennn imkan varsa.. yoksa gercekten sıkıntı oluyıo işkence gibi yanııı

kızlar haftaya izin aldım yani alıyorum henüz tam net değil ama :dance:
1 hafta dinleneyim dimi ama çok sıkıldım valla YETEEEER diye bağırasım var şirkette :mymeka:

iyi tatiller canım en iyisini yaparsın
10 ağustostada ben ayrılacağım 9 gün....

böle zamanlarda hemen uzaklasıcan hemennn imkan varsa.. yoksa gercekten sıkıntı oluyıo işkence gibi yanııı

gerçi bu benim herzmanki halim ama delikafadulden daha doğrusu bi sıkılıyorum bi mutlu oluyorum iş yerinde aslında değişken bi ruh yapısına sahip değilimdir ama işyeri istisna demek kaydirigubbakcemile3

iyi tatiller canım en iyisini yaparsın
10 ağustostada ben ayrılacağım 9 gün....

teşekkürler canımcım oohhh sanada iyi tatiller memleketemi gitçeksin

herkese iyi tatiller tabi benim gibi çalışanlarada allah kolaylık versin herşeye sinir oluyorum smileyi

canım 7 temmuzdu .:

az kalmış o zaman ececim haftaya belli oluyo hadi inşallah

ben ramazandan sonra gıdıcem canım allah kısmet ederse oda tabı

inşallah perim belki 3 kişi gidersiniz tatile bellimi olur alkisalkisalkis

herkese iyi tatiller tabi benim gibi çalışanlarada allah kolaylık versin herşeye sinir oluyorum smileyi

amin allah kolaylık versin sana :dilcikar:

şaka şakaaaa kıyamammmmm sana benn çokta sinirliymiş seni huysuz şirin Şeniz
ama hayatım sen gitmiştin haziranda unuttunmu gerçi insanın canı hep istiyo dimi tatil keşke heray 1 hafta tatil olsa delikafadulden

ayşem güldürdün beni yaaa....önemli olan malum iş olsun canım zevkine bakarsan oooooo.....

bak şimcik benı kötü kötü konusturceklerr tövbeeee tövbeeee yaw nası zevk alıcam yan odada uyuyan varkennn alla alaaaalaelaelaelaelae[/QUOTE]

canım 4 duvar arasında kim ne yapıyor nerden bilecekler,boşver sen onları,biraz sessiz olmak yeterlii(kıh kıh kıh(

hoş buldum çok teşekkürler ilginize.
daha alışamadım foruma ne zaman mesaj geliyor çözemedim kafamçokkarıştı .

alışırsın canım,sıkma canını,şunca zamandır benim bile çözemediğim bi sürü şey var,ama önemli olan amacımı gerçekleştirmek,yani arkadaşlarımla görüşmek,o yüzden acele etme yavaş yavaş..

slm kıslarrr ben geldim bugün tatil lışverişine çıktım inşallah 9 ağustosta tatile gidiyoruz.
2 gündür karnım feci şiş kendimi çok şişko gibi hissdiyorum zaten tombulum iyice kötü hissediyom kendimi bende aktivya aldım bugün ama adet olucam sanırım sivilcelerde çıktı sizler nasılsınız bakalım.

uyyy gülüm misafirinmi var kıyamam sana yorgun yorgun işren sonra çekilmez haklısın. nese sık dişini düğün için gelmişler inşalah düğünden sonra hemen giderler.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…