- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #5.261
işteyim canım 17 de cıkıp eve gidicem
canlarım
enrikam sibelam birperim yaseminim sabinam belenayım cok ama cok sagolun
birinin ismini atladıysam allak bullaklıgıma verin
sizler olmasaydınız napardım bilmem...
var canım olmazmııı çok kişi var hemde ...diğer topıklerde görebılırsın ve bırde sana en yakın örnek olarak kayınvalıdemı verebılırım ilk bebegını kaybedıyor aynı bizim gibi ve hemen ardından hamıle kalıp eşımı dunyaya getırıyor....ben ne diyeceğimi bilmiyorum şu anda gerçekten çok kötüyüm işyerindeyim ve ağlıyorum esteryam kusuruma bakma moralini bozmak için yazmıyorum ama inanın gerçekten çok kötü oldum mafoldumbenniye böyle oluyor anlamadım sakin olmaya çalışıyorum esteryam inan çok dua ettim meleklerin için yaseminden sonra sen bizim umudumuz olacaktın ama herşeyde bir hayır vardır allahım bunu nasip ettiyse mutlaka bir sebebi vardır ya arkadaşlar bizim gibi olupta hiç doğum yapan yokmu ya ben rastlamadımmafoldumben
allahım gönlümüzdeki hayır eyle hayırları gönlümü razı eyle
ESTERYACIM GEÇMİŞ OLSUN ALLAHIM BİR DAHA BU ACIYI YAŞATMASIN SENİ SEVİYORUZ BUNUNDA ÜSTESİNDEN GELİRİZ CANIM
ben bu ay kendimde hiç belirti aramamaya karar verdim adetim2 gün geçmedende test yapmıcam eğer idrarda çıkarsa kan vermicem ve 7. haftada dr a kontrole gidicem
hoş ben kan vermek dışında önceki hamileliğimde aynen böyle yapmıştım ama sonunun hüsran olmasına engel olamadım
fffffffffffffffffff ne bileyim işte pericim elimizden bitek dua etmek geliyo sanırım
canımsın ya inşallah hepimiz bu güzel haberi verelim ne bileyim esteryaya çok üzüldüm ya birden moralim bozuldu tamam kızma toparlanıyorum tabi ya dünyanın sonu değil ya allah nasip ederse bizde hamiş olucaz ve bebeklerimizi hayırla ve sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5güzelim sen ne yaşından söz ediyosun adet olduğun sürece potansiyel bir annesindir
hem 34 falan ne ki ya millet 44 ünde doğuruyo
aaaaa valla kızdırıyonuz beni hee
bak sabinayada kızmıştım bigün böyle gerçi ona dahada söylenmiştim, korkudan hemen hamile kaldı
şimdide sana kızayım biraz belenaycım gelecak ayda sen ver bize müjdeyi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?