- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #5.221
kızlar ben folic asiti günde 1 tane alıyorum yalnış mı yapıyorum acaba ya
2-3 görünce şaşırdım :))))
ne bileyim işte kızlar keyifsizim
teşekkür ederim ilginiz için
kızlar sibelim busem ve nurhayat hariç hepimiz burdayız oleeeeeeeeeeeeeeeeey....................
kızlar dr aradım kanda baktırmak istediğimi söyledim
gerek yok idrarda çıktıysa gebesin dedi
yani açık açık muannaneme gel ilk önce sonra baktırırız demek istedi
bende hafta içi gelicem ama içimin rahat atmesi için şimdide bi kanda baktıralım dedim
ok dedi
dua edin canım arkadaşlarım değerim yüksek çıksın
ben gidiyorum gelince konuşuruz öpüyorum sizi
bende hafta içi gelicem ama içimin rahat atmesi için şimdide bi kanda baktıralım dedim
ok dedi
bende geldiiiimm :)) geç uyandım bugün de :kedi:[/QUOTE
hosgeldın nurhayatcımmm ooh iyi yapmışın valla. evde olsam şimdi varya kafayı kor yastıgaaa şölee guzel bı şekerleme yapardımm :1closedeyes:
sabinacım ablam geçen hafta hamile olduğunu idrar testi ile öğrenmiş. Doktora gitmiş doktor ultrasonda kalp atışını bile dinletmiş :) darısı başına inşallah sende hemen duyarsın. Kan değerin kaç dedim o da ne dedi :))) kan testi yaptırmadınmı dedim. Yoo dedi doktor gerek yok demiş.
sıkma canını hiçbirşey ıcın..zaman zaman hepimize oluyor yanlız kalmak ısterım ben böle zamanlarımda kendımle kalmak tek basıma vakt gecırmek falan...
bıkac dua oku ama belkı dagıtırsın sıkıntını daha kolay.
ok dedi
bende geldiiiimm :)) geç uyandım bugün de :kedi:
tuğbacım bende hamile kalmadan önceki ay adetim 1 hafta gecikmişti öyle olunca rahim hamileliğe alıştırıyormuş kendini. Hatta o ay kan testi yaptırdım negatif çıktı bir sonraki ay yine gecikince yaptırmıcam dedim gene geç gelicek demekki dedim ama o ay hamileymişim.KIZLAR benım adetım 8 gün geçikmelide olsa gelmeye başladı adet oluyorum dıye hiiçç üzülmedım demekkı bu ay hamıle olmam hayırlı degilmiş rabbım hakımda hayırlısını nasip etsin inş.yarın doktor randevumu iptal edim.. bide aklıma ne geldı gecen sene ilk korunmayı bıraktıgımız ayda 1 hafta geç gelmişti adetım demekkı korunmayı bırakınca ilk ay geçikme yapıyoo bu korunmayı bıraktıgımzdada aynısı oldu işte allahım sen büyüksün yarabbım burda bulunan bütün arkadaşlarımın hakkında hayırlısını nasip et kucaklarını boş bırakma benıde içlerinden ayırma amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gözünüz aydın şekercım hayırlısı olsun .darısı başına inşallah en kısa zamanda...
bende geldiiiimm :)) geç uyandım bugün de :kedi:[/QUOTE
hosgeldın nurhayatcımmm ooh iyi yapmışın valla. evde olsam şimdi varya kafayı kor yastıgaaa şölee guzel bı şekerleme yapardımm :1closedeyes:
canım iyi kalpli perim benim dönüşü olmayan şeyler için artık dua psikolojik bi ilaç yerine geçiyo
tabi bunada hamdolsun demek hayırlısı buymuş vardır allahın bi bildiği demek en doğrusu çünkü ben gerçekten öyle olduğuna inanıyorum
hadi bakalım sabinacım allaha emanet ol bize güzel haberlerle dön
hoşgeldin nurhayatçım ohh çok iyi yapmışsın arkadaşım inan bende yatsam şimdi yarın sabaha kadar kalkmasam
hoşbulduk canlarım. Aslında daha uyanmıcaktım ama karşı komşuda tadilat varmış patırtı kütürtüye uyandım :kedi:
tuğbacım bende hamile kalmadan önceki ay adetim 1 hafta gecikmişti öyle olunca rahim hamileliğe alıştırıyormuş kendini. Hatta o ay kan testi yaptırdım negatif çıktı bir sonraki ay yine gecikince yaptırmıcam dedim gene geç gelicek demekki dedim ama o ay hamileymişim.
Bilemiyorum yani bu ay sıkı çalışın derim. kaydirigubbakcemile3
Sağol canım. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahh.. :Saruboceq:
birperıcım naber canım çook tatlısın yaaa
birperıcım naber canım çook tatlısın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?