Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar ben folic asiti günde 1 tane alıyorum yalnış mı yapıyorum acaba ya
2-3 görünce şaşırdım :))))

gözün aydın sabina çok sevindim. folik asit hapının adı ne ona göre değişiyor kullanım miktarı. folbiol günde bir tane folic plus ise günde 3 tane alınıyor. hangisi senin ki.

selam kızlar nabersiniz?? sabinacım ben folic asit plus 400 mg olanından kullanıyodum günde 3 adet. ama ablam hamile şimdi doktor folibol mu ne ondan vermiş gün de 1 tane sabah aç karnına içiyor.

ne bileyim işte kızlar keyifsizim
teşekkür ederim ilginiz için

sıkma canını hiçbirşey ıcın..zaman zaman hepimize oluyor yanlız kalmak ısterım ben böle zamanlarımda kendımle kalmak tek basıma vakt gecırmek falan...

bıkac dua oku ama belkı dagıtırsın sıkıntını daha kolay.

kızlar dr aradım kanda baktırmak istediğimi söyledim
gerek yok idrarda çıktıysa gebesin dedi
yani açık açık muannaneme gel ilk önce sonra baktırırız demek istedi
bende hafta içi gelicem ama içimin rahat atmesi için şimdide bi kanda baktıralım dedim
ok dedi
dua edin canım arkadaşlarım değerim yüksek çıksın
ben gidiyorum gelince konuşuruz öpüyorum sizi

sabinacım ablam geçen hafta hamile olduğunu idrar testi ile öğrenmiş. Doktora gitmiş doktor ultrasonda kalp atışını bile dinletmiş :) darısı başına inşallah sende hemen duyarsın. Kan değerin kaç dedim o da ne dedi :))) kan testi yaptırmadınmı dedim. Yoo dedi doktor gerek yok demiş.

çok guzel arkadasım ama doktorun gerek yok dedıyse bi muayene eder görurdu ozaman.neyse sen bigitte bakarsın kana gerek kalmaz

hayırlısıyla gıt gel arkadasım beklıyoruz...opuyorumnanaktan

gözünüz aydın şekercım hayırlısı olsun .darısı başına inşallah en kısa zamanda...

canım iyi kalpli perim benim dönüşü olmayan şeyler için artık dua psikolojik bi ilaç yerine geçiyo
tabi bunada hamdolsun demek hayırlısı buymuş vardır allahın bi bildiği demek en doğrusu çünkü ben gerçekten öyle olduğuna inanıyorum

hadi bakalım sabinacım allaha emanet ol bize güzel haberlerle dön

bende geldiiiimm :)) geç uyandım bugün de :kedi:

hoşgeldin nurhayatçım ohh çok iyi yapmışsın arkadaşım inan bende yatsam şimdi yarın sabaha kadar kalkmasam

tuğbacım bende hamile kalmadan önceki ay adetim 1 hafta gecikmişti öyle olunca rahim hamileliğe alıştırıyormuş kendini. Hatta o ay kan testi yaptırdım negatif çıktı bir sonraki ay yine gecikince yaptırmıcam dedim gene geç gelicek demekki dedim ama o ay hamileymişim.
Bilemiyorum yani bu ay sıkı çalışın derim. kaydirigubbakcemile3

gözünüz aydın şekercım hayırlısı olsun .darısı başına inşallah en kısa zamanda...

Sağol canım. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahh.. :Saruboceq:

evet canım ona bende inanıyorum çünkü gecen senede ilk korunmayı bıraktıgımız ay böyle 1 hafta geçikmişti ve ertesi ay hamıle kalmıştım demmekkı napıcam taz gaz sıkı skı bu ay çalışacam inş. hayırlısı olsun hakkımda canım.................

birperıcım naber canım çook tatlısın yaaa

iç güveysinden hallıce gülüm yuvarlanıp gidiyoruz işte vakıt saat beklıyoruz....25 ını çeke çeke getırdık sonunda ....az kaldııı :dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

çok aştım artık kendımııı çooookkkk:jeyyar::jeyyar:

canım harıkam lütven her neye kafanı takıyosan takma bitanem kendıne edersın kımse için hiç bişey için kendını yıpratmaya degmez herşeyın pozitifine bak sen bize lazımsın canım benım bildigim kısa bir dua var sıkıntı ve kendını kötü hisettıgınde okunacak dua ben her canım sıkıldıgında okuyorum çok iyi geliyoo istersen sanada yazım oku canım benım

Son düzenleme:
içime kocaman bir ateş düştü kızlar...çok ama çok üzgünüm...allahım ne olur canlarımız acımasın yüreklerimiz kavrulmasın artık evlat hasretiyle...senden başka kimsemiz yok yar ve yardımcımız olsun ne olur ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…