• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım benim ya kıyamam inşallah canım darısı sizin başınıza
dün tel söyledim canım yazık garibim konuşamadı bile 2 kere üst üstte aradı inanamadı
ama onun içine doğumuş bu ay bana hep sen hamilesin kesin diyordu
işten geldi canım sarıldı ben ağladım onunda gözleri dolu dolu oldu
sonra ablamlara götürdü beni
ardanda arkadaşlarına
sibelam göriceksin canım hiç bi iş yaptırmıyo bana
yanımda sigara içmiyo
yatarken süt almış bir bardak süt içirdi
bu sabahta işe giderken pastaneye gitmiş poğaça çubuk kreker meyva suyu falan almış masanın üzerine bırakmış
sabah aradı erkenden kalk kahvaltını et sonra gene uyursun diye
canım benim ya eşim çok istiyo canım bizimle birlikte ve sonra evlenen arkadaşlarının hepsinin çocukları olmuştu birtek bizim yoktu..çok üzülüyoduk
inşallah rabbim kucağımıza almayıda nasip eder hayırlısı ile

ayyyyyyyyyyyyyyy çookk güzel yaaa,tüylerim diken diken oldu,ne kadar güzel bişey,inşallah bende yaşarım birgün,tabi burda bekleyen tüm arkadaşlarımda yaşasın inşallah inşallah.

AMİN CANIM İNŞALLAH MEVLAM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :Saruboceq::Saruboceq:
HİÇ STRES YAPMA BEN BÜTÜN KALBİMLE İNANIYORM Kİ BU SEFER MELEĞİN SENİNLE VE SANA SIMSIKI TUTUNMUŞ DURUMDA İKİNİZDE BİRBİRİNİZİ BIRAKMAYACAKSINIZ

:roflol::roflol::roflol:
canım benim ya ne demek kızmak
kudurdumkötükedihüso
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya ilk başta nedense korkuyorlar ama biliyormusun bu benim hayatta en çok sevdiğim resimdir dark angel o bir melek neden korkuyorsun ki saçları uzun ve öne doğru eğilmiş o yüzden korkunç gelebilir puzzleni çok aradım bulsam bir puzzle canavarı olarak hemen yapıp baş köşeye asacağım delikafaduldendelikafadulden

ama bir ara değiştireceğim senin için söz ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ayy yaa güzel arkadasım bak şimdi kendımı kötü hıssettım tamam korkmuycam degıstırme sennnn madem melekmiş ben meleklerı severımmm.... :1hug:

özgecim sen nasılsın tugbacım özgeyide listeye eklermisin
Teşekkürler tatlım iyiyim sen nasılsın valla folik asit şişkinlik yapıyordiye duydum ama bilmiyorum yanlış bir yönlendirmede bulunmak istemem açıkçası

bu arada kızlar ben bu ay 2 kere kaza yaşadımkafamçokkarıştı:kedi::kedi:
ve benim burnum çok hassaslaştı hemen hamileliğe yormak tabiki istemiyorum herşeyden önce hayal kırıklığı olur benim için ama ilk hamileliğimde mutfak bir garip kokuyordu dün akşam girdiğimde de bu kokuyu nereden hatırlıyorum ben ığğ çok kötü falan dedim kendi kendime sonradan buldum aynı o zamanki gibi kokuyordu.. CADIARZUCADIARZUCADIARZU

ayy yaa güzel arkadasım bak şimdi kendımı kötü hıssettım tamam korkmuycam degıstırme sennnn madem melekmiş ben meleklerı severımmm.... :1hug:

değiştirdim canım ŞenizŞenizŞenizŞeniz

sabina kullanıcısından alıntı
canım benim ya kıyamam inşallah canım darısı sizin başınıza
dün tel söyledim canım yazık garibim konuşamadı bile 2 kere üst üstte aradı inanamadı
ama onun içine doğumuş bu ay bana hep sen hamilesin kesin diyordu
işten geldi canım sarıldı ben ağladım onunda gözleri dolu dolu oldu
sonra ablamlara götürdü beni
ardanda arkadaşlarına
sibelam göriceksin canım hiç bi iş yaptırmıyo bana
yanımda sigara içmiyo
yatarken süt almış bir bardak süt içirdi
bu sabahta işe giderken pastaneye gitmiş poğaça çubuk kreker meyva suyu falan almış masanın üzerine bırakmış
sabah aradı erkenden kalk kahvaltını et sonra gene uyursun diye
canım benim ya eşim çok istiyo canım bizimle birlikte ve sonra evlenen arkadaşlarının hepsinin çocukları olmuştu birtek bizim yoktu..çok üzülüyoduk
inşallah rabbim kucağımıza almayıda nasip eder hayırlısı ile

oy oy oyyyyy süper eniştemızzz bizimmmmmm aferım onaaaa allah bozmasın insallah masallah onaaa

allahım kucagına almak nasıp etsın ınsallahhhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Teşekkürler tatlım iyiyim sen nasılsın valla folik asit şişkinlik yapıyordiye duydum ama bilmiyorum yanlış bir yönlendirmede bulunmak istemem açıkçası

bu arada kızlar ben bu ay 2 kere kaza yaşadımkafamçokkarıştı:kedi::kedi:
ve benim burnum çok hassaslaştı hemen hamileliğe yormak tabiki istemiyorum herşeyden önce hayal kırıklığı olur benim için ama ilk hamileliğimde mutfak bir garip kokuyordu dün akşam girdiğimde de bu kokuyu nereden hatırlıyorum ben ığğ çok kötü falan dedim kendi kendime sonradan buldum aynı o zamanki gibi kokuyordu.. CADIARZUCADIARZUCADIARZU

değiştirdim canım ŞenizŞenizŞenizŞeniz

:asigim::asigim:

kızlar ya bugün benim bütün uyuzluğum üstümde, sinirliyim biraz hayırdır inşallah umarım rahatlama denemelerimi eşimin üzerinde yapmam

özgecımmm canımmm inşallah bu kokular hayra alamettır....adetın gectımı yoksa daha varmı canım benım?

8 ağustosta olması gerekli daha çok yeni belli olmazherhalde ama ne bileyim kafam karıştı yani acaba ne kadarlıkken belirtiler başlarki off şu beklemekten nefret ediyorum mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kızlar ya bugün benim bütün uyuzluğum üstümde, sinirliyim biraz hayırdır inşallah umarım rahatlama denemelerimi eşimin üzerinde yapmam

allaaaaaa allaaaaaa neye sinirlenıyosun sen kuzummm ..bak sakın haaaa eniştenın üzerine fazla gıtmeee biliyosun bugünlerde artık calısmalar baslayacak amannn haaa adamı kızdırıp da sonra dönmee ona göree:jeyyar:

8 ağustosta olması gerekli daha çok yeni belli olmazherhalde ama ne bileyim kafam karıştı yani acaba ne kadarlıkken belirtiler başlarki off şu beklemekten nefret ediyorum mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

hımmm bellı olmaz o ama döllenme falan olduysa eğer bukadar erken belırtı verebılırmı acaba..
:uhm:

tugbacım sen naptın canım dr a gittin mi kan testi yaptınmı guzelim...

kızlar Allah rızası icin aranızda bilen varsa bugun bebeklerime bir ayetel kursi okuyun,
insallah rabbimin izniyle bugun kalp atıslarını gorelim

okudum canım. inşallah bir sorunla karşılaşmazsın ve bebeklerini kucağına alırsın.

Back