• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar ya bu akşam dr den randevu alıp muannanesine gitsem mi acaba ya keseyi görebilirmiyiz acaba
daha erken mi yoksa hafta içi mi gitsek
kese kaç haftalık ken görünüyo acaba

canım acele etme daha erken 5 haftalıkken görünüyor dr un ne zaman gerl derse ozaman git..stres yok aman haa....

günaydın sibelim senin keyfinmi yok bugün hayatım[/QUOTE]

yok gülüm iyiyim çok şükür,o günaydın kelimesi kendiliğinden koptu gitti anlamadım,sen nasılsın canım yaa,yakında senden de o güzel haberi alacazğız inşallah harikam.

hoş geldin canım iyiyim sen nasılsın
iyi gidiyo canım şoku atlatmaya çalışıyorum
şuan rabbimden tek isteğim keseyi ve kalp atışını duyabilmek
inşallah görür ve duyabilirim (amin)
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
AMİN CANIM İNŞALLAH MEVLAM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :Saruboceq::Saruboceq:
HİÇ STRES YAPMA BEN BÜTÜN KALBİMLE İNANIYORM Kİ BU SEFER MELEĞİN SENİNLE VE SANA SIMSIKI TUTUNMUŞ DURUMDA İKİNİZDE BİRBİRİNİZİ BIRAKMAYACAKSINIZ
özgeeee ben iyiyimde kızmassan eğer sen de ne karısıyosun demezsen eğer bişey sölemek ıstıyorummm hanı resmın var yaa ben ondan korkuyorummm mafoldumben
:roflol::roflol::roflol:
canım benim ya ne demek kızmak
kudurdumkötükedihüso
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya ilk başta nedense korkuyorlar ama biliyormusun bu benim hayatta en çok sevdiğim resimdir dark angel o bir melek neden korkuyorsun ki saçları uzun ve öne doğru eğilmiş o yüzden korkunç gelebilir puzzleni çok aradım bulsam bir puzzle canavarı olarak hemen yapıp baş köşeye asacağım delikafaduldendelikafadulden

ama bir ara değiştireceğim senin için söz ŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızlar ben bir kahve içecem şimdii,sabinanın şerefine,
pek içmemeye çalışıyorum hani kısırlık yapıyomuş yaa,ama bugün içimden geldi,sabinaya çok sevindim,o yüzden içecem bi tanee,ohhhh geldi valla kahvem mis gibi hadi ayol canınız çekmedimi sizde için birer tane.

aaa ben daha yazıyodum,bi baktım günaydın mesajım gitmiş,hayırdır inşallah,
ben sabah,burası ne kadar kalabalık,eee tabi herkes sabinayı tebrik etmeye gelmiş,ne güzel sanki burası bizim toplandığımız bir ev,eminim herkes yazarken okurken çayını kahvesinide içiyordur dimii,seviyorum burayı ,sizleri seviyorum sevgili arkadaşlarım,
yaa canım sabinam nasıl heyecanlısın ALLAH bizede yaşatsın en yazkın zamanda,ee eşine ne zaman söyledin ne yaptı anlatsana,ben çok severim böyle hikayeleri??????????????

canım benim ya kıyamam inşallah canım darısı sizin başınıza
dün tel söyledim canım yazık garibim konuşamadı bile 2 kere üst üstte aradı inanamadı
ama onun içine doğumuş bu ay bana hep sen hamilesin kesin diyordu
işten geldi canım sarıldı ben ağladım onunda gözleri dolu dolu oldu
sonra ablamlara götürdü beni
ardanda arkadaşlarına
sibelam göriceksin canım hiç bi iş yaptırmıyo bana
yanımda sigara içmiyo
yatarken süt almış bir bardak süt içirdi
bu sabahta işe giderken pastaneye gitmiş poğaça çubuk kreker meyva suyu falan almış masanın üzerine bırakmış
sabah aradı erkenden kalk kahvaltını et sonra gene uyursun diye
canım benim ya eşim çok istiyo canım bizimle birlikte ve sonra evlenen arkadaşlarının hepsinin çocukları olmuştu birtek bizim yoktu..çok üzülüyoduk
inşallah rabbim kucağımıza almayıda nasip eder hayırlısı ile

kızlar size bişey sorayım ben folic asid e başladım günde iki tane içiyorum ama içmeye başladığım günden beri midem bulanıyor vede şişlik var midemde bu ilacın etkisi olabilirmi kızlar sıkıntı veriyor ya çatlıcak gibi oluyorum

:roflol::roflol::roflol:
canım benim ya ne demek kızmak
kudurdumkötükedihüso
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya ilk başta nedense korkuyorlar ama biliyormusun bu benim hayatta en çok sevdiğim resimdir dark angel o bir melek neden korkuyorsun ki saçları uzun ve öne doğru eğilmiş o yüzden korkunç gelebilir puzzleni çok aradım bulsam bir puzzle canavarı olarak hemen yapıp baş köşeye asacağım delikafaduldendelikafadulden

ama bir ara değiştireceğim senin için söz ŞenizŞenizŞenizŞeniz[/QUOTE]

özgecim canım benim ayşeciğime çok katılıyorum gerçekten banada ürkütücü geldi,hani halka filmi vardı yaa,o kızında saçları öne doğru eğilmişti,onu çağrıştırdı bana,ben o filmden çok etkilenmiştim,tırsmıştım yanii,sen kendin gibi şeker bir resim koysan çok güzel olur canım benim.

dün tel söyledim canım yazık garibim konuşamadı bile 2 kere üst üstte aradı inanamadı
ardanda arkadaşlarına
yanımda sigara içmiyo
bu sabahta işe giderken pastaneye gitmiş poğaça çubuk kreker meyva suyu falan almış masanın üzerine bırakmış
canım benim ya eşim çok istiyo canım bizimle birlikte ve sonra evlenen arkadaşlarının hepsinin çocukları olmuştu birtek bizim yoktu..çok üzülüyoduk

kocaman bir aferin enişteme..iyi baksın sana :)) canım inan bende en çok eşim için istiyorum onun baba olduğunu görmek için..aşkımı çooooooooook seviyorum çünkü...yavrumuzu kucağına aldığı gün gözlerinin nasıl parladığını görmek istiyorum....senağlama

pek içmemeye çalışıyorum hani kısırlık yapıyomuş yaa,ama bugün içimden geldi,sabinaya çok sevindim,o yüzden içecem bi tanee,ohhhh geldi valla kahvem mis gibi hadi ayol canınız çekmedimi sizde için birer tane.

:1hug::1hug::1hug:

günaydın sibelim senin keyfinmi yok bugün hayatım

yok gülüm iyiyim çok şükür,o günaydın kelimesi kendiliğinden koptu gitti anlamadım,sen nasılsın canım yaa,yakında senden de o güzel haberi alacazğız inşallah harikam.[/QUOTE]

sevindim tatlım iyi olmana bende iyiyim sibelim benim daha var ay sonu belli olcak 10 gün falan var heralde

:1shok: kahve kısırlıkmı yapıyo

buün iş yerindeki bir ablamın doğum günü öğlen arası onu kutlayacağız sahilde :)))nice yıllara canım ablam...

ardanda arkadaşlarına
yanımda sigara içmiyo

maşallah yarabbim bunu daim etsin sağlıklı bi 9 ayın sonunda kucağınıza almayı nasip etsin
darısı hepimizin başına inşallahhh

kızlar size bişey sorayım ben folic asid e başladım günde iki tane içiyorum ama içmeye başladığım günden beri midem bulanıyor vede şişlik var midemde bu ilacın etkisi olabilirmi kızlar sıkıntı veriyor ya çatlıcak gibi oluyorum

belenaycım ben günde 3 tane içiyorum hepsini beraber içiyorum ilk zamanlar bendede şişilik yapıyodu diye hatırlıyorum ama ben çok araştırdım baya onu çok uzun süredir içiyorum diye yan etkisi yokmuş güzelim sadece fazla kullanıldığında kiloya sebep oluyomuş :gitme:

Back