- Konu Sahibi tugbamurat
- #5.161
Günaydınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy bendeeee agustosta hamıleyım demek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmm
iyiki varsınız kızlar iyiki tanımışım sizleri meleğimin acısını hafiflettiniz yeni umutlara yönelttiniz:teselli: ben artık olumsuz düşünmeye başlamışken bu topik çıktı karşıma herkes kürtaj olursan bir daha çocuğun olmaz ilk hamilelikte dediler artık anne olamıyacakmıyım dedim dualar ettim allahım dedim kürtaj olmayı ben istemedim keyfimdende yaptırmadım bir bebeğin hayatına son vermek içinde yaptırmadım meleğim beni terketmişti mecbur kalmıştık bu psikolojiyle günlerimi geçirirken sizleri tanıdım ve burda hamile kalanları gördükçe tekrar umutlarım yeşerdi şimdi biliyorumki rabbim tekrar bir melek gönderecek bana yaşadığımız herşey kısmet tekrarlıyorum kızlar iyiki varsınızŞenizoff yine duygusallaştım
işte bakkk hiçbizamannn karamsar olmamak lazım pozıtıf olmak lazım sen buay tün gayretınle calısmıs ve istemıstın gulum benım ve allahım hayılısıyla verdııı ....ve böylede devam edecek ınsallahhh pozitif olmaya devammm dularımızla bırlıkte:sm_cool:
iyiki varsınız kızlar iyiki tanımışım sizleri meleğimin acısını hafiflettiniz yeni umutlara yönelttiniz:teselli: ben artık olumsuz düşünmeye başlamışken bu topik çıktı karşıma herkes kürtaj olursan bir daha çocuğun olmaz ilk hamilelikte dediler artık anne olamıyacakmıyım dedim dualar ettim allahım dedim kürtaj olmayı ben istemedim keyfimdende yaptırmadım bir bebeğin hayatına son vermek içinde yaptırmadım meleğim beni terketmişti mecbur kalmıştık bu psikolojiyle günlerimi geçirirken sizleri tanıdım ve burda hamile kalanları gördükçe tekrar umutlarım yeşerdi şimdi biliyorumki rabbim tekrar bir melek gönderecek bana yaşadığımız herşey kısmet tekrarlıyorum kızlar iyiki varsınızŞenizoff yine duygusallaştım
Günaydınnn
selam kızlar nasılsınız?
sabina hamilelik duygusu, coşkusu nasıl gidiyor...
hala şoktamısın yoksa biraz alıştın mı ?
amin canım inşallah
allah razı olsun
iyiyim yaseminciğim sen nasılsın
çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren sigara içmedim canım
selam kızlar nasılsınız?
selam kızlar nasılsınız?
kızlar ya bu akşam dr den randevu alıp muannanesine gitsem mi acaba ya keseyi görebilirmiyiz acaba
daha erken mi yoksa hafta içi mi gitsek
kese kaç haftalık ken görünüyo acaba
Günaydınnn
kız allah bebişini versin emi güldürdün benikaydirigubbakcemile3özgeeee ben iyiyimde kızmassan eğer sen de ne karısıyosun demezsen eğer bişey sölemek ıstıyorummm hanı resmın var yaa ben ondan korkuyorummm mafoldumben
ee ama korktummm napıyımmmmmmm kafamçokkarıştıkız allah bebişini versin emi güldürdün benikaydirigubbakcemile3
kıslarrr benım süremde 25 ınde doluyooooo korunma morunmaaaa kalmayacakkk yuppiiiiiiiiiiiiii oleyyyyyyyyyy