- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #5.181
kızlar ya bu akşam dr den randevu alıp muannanesine gitsem mi acaba ya keseyi görebilirmiyiz acaba
daha erken mi yoksa hafta içi mi gitsek
kese kaç haftalık ken görünüyo acaba
haydaaa sibellllll nerdesınnnnn bitanemmmm
tuğbacığım özel msj kabul etmiyosun
göndermeye çalışıyorum ama ya alamıyo yada almak istemiyo diye uyarı geliyo
dur ziyaretçi msj yollıyayım
AMİN CANIM İNŞALLAH MEVLAM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :Saruboceq::Saruboceq:hoş geldin canım iyiyim sen nasılsın
iyi gidiyo canım şoku atlatmaya çalışıyorum
şuan rabbimden tek isteğim keseyi ve kalp atışını duyabilmek
inşallah görür ve duyabilirim (amin)
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
:roflol::roflol::roflol:özgeeee ben iyiyimde kızmassan eğer sen de ne karısıyosun demezsen eğer bişey sölemek ıstıyorummm hanı resmın var yaa ben ondan korkuyorummm mafoldumben
aaa ben daha yazıyodum,bi baktım günaydın mesajım gitmiş,hayırdır inşallah,
ben sabah,burası ne kadar kalabalık,eee tabi herkes sabinayı tebrik etmeye gelmiş,ne güzel sanki burası bizim toplandığımız bir ev,eminim herkes yazarken okurken çayını kahvesinide içiyordur dimii,seviyorum burayı ,sizleri seviyorum sevgili arkadaşlarım,
yaa canım sabinam nasıl heyecanlısın ALLAH bizede yaşatsın en yazkın zamanda,ee eşine ne zaman söyledin ne yaptı anlatsana,ben çok severim böyle hikayeleri??????????????
canım benim ya kıyamam inşallah canım darısı sizin başınıza
dün tel söyledim canım yazık garibim konuşamadı bile 2 kere üst üstte aradı inanamadı
ama onun içine doğumuş bu ay bana hep sen hamilesin kesin diyordu
işten geldi canım sarıldı ben ağladım onunda gözleri dolu dolu oldu
sonra ablamlara götürdü beni
ardanda arkadaşlarına
sibelam göriceksin canım hiç bi iş yaptırmıyo bana
yanımda sigara içmiyo
yatarken süt almış bir bardak süt içirdi
bu sabahta işe giderken pastaneye gitmiş poğaça çubuk kreker meyva suyu falan almış masanın üzerine bırakmış
sabah aradı erkenden kalk kahvaltını et sonra gene uyursun diye
canım benim ya eşim çok istiyo canım bizimle birlikte ve sonra evlenen arkadaşlarının hepsinin çocukları olmuştu birtek bizim yoktu..çok üzülüyoduk
inşallah rabbim kucağımıza almayıda nasip eder hayırlısı ile
kızlar ben bir kahve içecem şimdii,sabinanın şerefine,
pek içmemeye çalışıyorum hani kısırlık yapıyomuş yaa,ama bugün içimden geldi,sabinaya çok sevindim,o yüzden içecem bi tanee,ohhhh geldi valla kahvem mis gibi hadi ayol canınız çekmedimi sizde için birer tane.
günaydın sibelim senin keyfinmi yok bugün hayatım
kızlar ben bir kahve içecem şimdii,sabinanın şerefine,
pek içmemeye çalışıyorum hani kısırlık yapıyomuş yaa,ama bugün içimden geldi,sabinaya çok sevindim,o yüzden içecem bi tanee,ohhhh geldi valla kahvem mis gibi hadi ayol canınız çekmedimi sizde için birer tane.
buün iş yerindeki bir ablamın doğum günü öğlen arası onu kutlayacağız sahilde :)))nice yıllara canım ablam...
AYŞEEEEEEEEEEEEEEEM harika yaaa...darısı bana canım..aman iyi çaılın eniştemle dersinize...hadi hayırlısı bakalım kuzum...sırnaşık şeyzemuszemusopuyorumnanaktan
canım benim ya kıyamam inşallah canım darısı sizin başınıza
dün tel söyledim canım yazık garibim konuşamadı bile 2 kere üst üstte aradı inanamadı
ama onun içine doğumuş bu ay bana hep sen hamilesin kesin diyordu
işten geldi canım sarıldı ben ağladım onunda gözleri dolu dolu oldu
sonra ablamlara götürdü beni
ardanda arkadaşlarına
sibelam göriceksin canım hiç bi iş yaptırmıyo bana
yanımda sigara içmiyo
yatarken süt almış bir bardak süt içirdi
bu sabahta işe giderken pastaneye gitmiş poğaça çubuk kreker meyva suyu falan almış masanın üzerine bırakmış
sabah aradı erkenden kalk kahvaltını et sonra gene uyursun diye
canım benim ya eşim çok istiyo canım bizimle birlikte ve sonra evlenen arkadaşlarının hepsinin çocukları olmuştu birtek bizim yoktu..çok üzülüyoduk
inşallah rabbim kucağımıza almayıda nasip eder hayırlısı ile
kızlar size bişey sorayım ben folic asid e başladım günde iki tane içiyorum ama içmeye başladığım günden beri midem bulanıyor vede şişlik var midemde bu ilacın etkisi olabilirmi kızlar sıkıntı veriyor ya çatlıcak gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?