Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kim demiş yaaa hurafe kızım olaflar sözlerrr daaa nelerrrr rtövbeee tövbeeeee canımı sıkmasınlar benım...cahillik anacım cahıllık...allahımın izniyle olacak bızım bebeklerımız

selam kızlar nasılsınız?

sabina hamilelik duygusu, coşkusu nasıl gidiyor...

hala şoktamısın yoksa biraz alıştın mı ?

haklısın ayşeciğim ben çok karamsardım hatta dr bile bana çok kızıyordu
ama artık pozitif olmaya çalışıcam canım

canım benim ya kıyamam
allah büyük belanaycığım
inşallah en yakın zamanda rabbim isteyen herkezin yüzünü güldürür

günaydın sibelam hoşgeldin
nasılsın

selam kızlar nasılsınız?

hoş geldin canım iyiyim sen nasılsın
iyi gidiyo canım şoku atlatmaya çalışıyorum
şuan rabbimden tek isteğim keseyi ve kalp atışını duyabilmek
inşallah görür ve duyabilirim (amin)
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

sabinam canım bence kan testı ıster senden doktor eger hemen gıdersen tam bılmıyorum ama hanı yenı gectıgı ıcın degerlerını görmek ısteyebılır

selam kızlar nasılsınız?

özgeeee ben iyiyimde kızmassan eğer sen de ne karısıyosun demezsen eğer bişey sölemek ıstıyorummm hanı resmın var yaa ben ondan korkuyorummm mafoldumben

o eskidenmiş güzelim ya kazıyolarmış o zaman rahme zarar verebiliyomuş oda ama şimdi vakum tekniğiyle alıyolarmış keseyi bununda riski yokmuş canım usta eller yaparsa
o yüzden hepimiz tekrar hamile kalıcaz allahın izniyle
bende burda çok güç alıyorum açıkçası sizlerden umutluyum çoookkkk

kızlar ya bu akşam dr den randevu alıp muannanesine gitsem mi acaba ya keseyi görebilirmiyiz acaba
daha erken mi yoksa hafta içi mi gitsek
kese kaç haftalık ken görünüyo acaba

tatlım son adet ne zamandı senin

günaydın sibelim senin keyfinmi yok bugün hayatım

tuğbacığım özel msj kabul etmiyosun
göndermeye çalışıyorum ama ya alamıyo yada almak istemiyo diye uyarı geliyo
dur ziyaretçi msj yollıyayım

kıslarrr benım süremde 25 ınde doluyooooo korunma morunmaaaa kalmayacakkk yuppiiiiiiiiiiiiii oleyyyyyyyyyy

AYŞEEEEEEEEEEEEEEEM harika yaaa...darısı bana canım..aman iyi çaılın eniştemle dersinize...hadi hayırlısı bakalım kuzum...sırnaşık şeyzemuszemusopuyorumnanaktan

aaa ben daha yazıyodum,bi baktım günaydın mesajım gitmiş,hayırdır inşallah,
ben sabah,burası ne kadar kalabalık,eee tabi herkes sabinayı tebrik etmeye gelmiş,ne güzel sanki burası bizim toplandığımız bir ev,eminim herkes yazarken okurken çayını kahvesinide içiyordur dimii,seviyorum burayı ,sizleri seviyorum sevgili arkadaşlarım,
yaa canım sabinam nasıl heyecanlısın ALLAH bizede yaşatsın en yazkın zamanda,ee eşine ne zaman söyledin ne yaptı anlatsana,ben çok severim böyle hikayeleri??????????????

periiiiiiiiiiiiiiiiii güldürdün beni kız :roflol:

sabinacım senin dr ziyaretin 26 temmuz 1 ağustos arası olmalıymış bence haftaya git güzelim şimdi erken gidip stres yapma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…