- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #5.001
selam arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım birkaç gündür düzenliolarak takip ediyorum forumu fakt anca bugün üyelik alabildim.
Bende iki yıl önce dış gebelikten ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındıfiziksel vede psikolojik olarak çok fazla yıprattı benibu durum ve çocuk fikrini tamamen afamdan silmiştim taki iş yerimde ve çevremde cıvıl cıvıl kıyafetleriyle dolaşan hamiş bayanları görene kadar :) ve bende artık istiyorum zamanı geldi dedim.Sağ tüpümü kaybetmemden dolayı biraz umutsuzum sanki olmayacakmış gibi gelio karamsar düşüncelere kapılıyorum umarım sadecei korku olark kalır bu bende cıvıl cıvıl kıyafetlerim ve tombiş göbekimle dolanırım ordan oraya :):)
sabinaaaa sen ne alemdesınnnn
çok bunaldım sıkıldım herşey üstüme üstüme geliyor nefes bile alamıyorum buğün... niye anlamak istemiyrlar benii....yüregimin nekadar acıdığını içimdeki fırtınaların hiçdinmediğini neden görmüyorlar....günlerdir baş ağrı çekiyorum hiç çekmediğim kadar ....allahım yardım et ne olur...dua edin bana canlarım sıkıntılarım azalsın....
günaydın kızlar geldim işe bugün, neyseki içimde bi sevinç var ondan işe geldiğim için mutsuz değilim (hayretttt delikafadulden )
dün aceleden yazamadım busem sabina ve nurhayat hoşgeldiniz çok özlemiştim sizleri tatil iyiydi umarım
esteryacımm ve tuğbacım çok heyecanlıyım bugün sizlerden gelicek güzel haberleri bekliyorum
yaseminim senin dün canınmı sıkkındı kıyamam arkadaşıma takma bitanem daha doğrusu içinde kalmasın uzun süre sıkıntıların zaten bizim özel sıkıntılarımız bize yetiyo bide çevremizdekilerin bizi üzmelerine izin vermeyelim
harıkacım tekrar hosgeldın hayatım.dün bi ceee dedın kactın...guzel bır tatıl gecırmıssınde ondan işe basladıgın ıcın mutsuz degılsın.iyi gelmıs besbellı...bı guzel dınlenmişsin arada yapmak lazım valla böle..kaçmak lazım işten güçten.
günaydın canlarım...evet dün akşam kötüydüm ama geçti....harikam hoş geldin canım...ayşeciğim sen nasılsın...ben kahvaltı yapıyorum iş yerinde gelin beraber yapalım canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?