Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

öncelıkle aramısza hosgeldın ve gecmıs olsun canım..mutlaka budurum senı üzmüş ve yıpratmıstır.. ama tıp okadar ılerledıkı kesınlıkle tekrar bebek sahıp olmaman ıcın hıc bırsebep yok.. inşallah en kısa zamanda sende hamısler kervanına katılır bebegını hayırlısıyla kucagına alırsın canım

aykızlarrrrrr ikinizde çok şekersinizzzz güleryüzlüsünüzzz ve çok güzelsinizzzz zaten yazdıklarınızdan bellıydı...aksini kimse idda edemezdııı....öpüyorum ikinizide ay ne guzel oldu yaaa...yazıstıgım arkadaslarımı görebılmekte ayrı guzel oluyomussss

KIZLAR sizi biraz ihmal ediyorum ama ben buralardayım,alternatif tıp dünyasına girdim çıkamıyorum,neler var neler yaa kendimi alamadım,sizede tavsiye ederim,sadece bebk için değil her türlü hastalığa türlü reçeteler var.Belenayla harikayı da gördüm ikinizde nur yüzlüsünüz canım arkadaşlarım,41 kere maşallah,öpüyorum hepinizi iyi akşamlar.

nihayet resimler gördük...eline sağlık belenayım...çok güzel bir resim tabiki resmi güzel yapan sizlersiniz :))maşallah ikinizede...

esteryam sıkma canını lütfen stres yapmamaya çalış canım...inşallah duyacaksın meleklerinin kalp atışlarını duam sizlerle....

canım belenayım ve harıkam çook güzelsiniz maşalllaaahhhh ne güzel buluştunuz hepimizde bulaşabilsek ne güzel olur haaa

sabinaaaa sen ne alemdesınnnn

hala tık yok canım ya bekliyorum bakalım yarına kadar olurmuyum bilmiyorum
ara ara karnım ağrıyor
göğüslerim çok dolgunlaşmıştı dokunamıyordum ama bu gün biraz rahatladılar
yolda herhalde gelecek
bişiy yoksada biran önce gelsin ayşeciğim ya fazla bekletmesin
cumartesi ye kadar bitsin de dr ye gidicem
bakalım olmassa yarın test alır yaparım artık ama hiç sanmıyorum yoktur birşey

çok bunaldım sıkıldım herşey üstüme üstüme geliyor nefes bile alamıyorum buğün... niye anlamak istemiyrlar benii....yüregimin nekadar acıdığını içimdeki fırtınaların hiçdinmediğini neden görmüyorlar....günlerdir baş ağrı çekiyorum hiç çekmediğim kadar ....allahım yardım et ne olur...dua edin bana canlarım sıkıntılarım azalsın....

Son düzenleme:
belenaycım yüklemişsin resmi
nasıl ama kızlar çok güzel sohbet ettik saat 23.30 gibi ayrıldık son anda foto geldi aklımıza
umarım hepbirlikte fotolar çektirme fırsatı buluruz
belenaycım sen o fotoyu kaldırırsın tatlım siteden ama bana mail atarsın olurmuuu

günaydın kızlar geldim işe bugün, neyseki içimde bi sevinç var
dün aceleden yazamadım busem sabina ve nurhayat hoşgeldiniz çok özlemiştim sizleri tatil iyiydi umarım
esteryacımm ve tuğbacım çok heyecanlıyım bugün sizlerden gelicek güzel haberleri bekliyorum
yaseminim senin dün canınmı sıkkındı kıyamam arkadaşıma takma bitanem daha doğrusu içinde kalmasın uzun süre sıkıntıların zaten bizim özel sıkıntılarımız bize yetiyo bide çevremizdekilerin bizi üzmelerine izin vermeyelim

Son düzenleme:

yasemıncım canım hepsi geçecek bu sıkıntıların. ilerde gülümseyerek hatırlayacagız hep bugünlerı yaramazlarla ugrasırken...durmak susmak bılmeyınce veletler aman demek yok ama bak ona göre...

gelecek güzel günleri düşün canım benım...çaresız degıl biiyosun bızım durumumuz...sadece bıraz zamana ihtiyacımız var...vaktı saatı var herseyın..bebıslerımız bıze gelecek zamanı bılıyorlar sen merak etme...gönlünü ferah tut..pozitif şeyler düşün hep..yoksa böyle kendını yıpratırsan hiç olmaz ama... şimdi şu günlerının kıymetını bıl canım benım...gez toz..eşinle guzel vakıt gecır.olumsuz hıcbırsey düşünme.çünkü ortada olumsuzluga neden olacak bısey yok gülüm.

harıkacım tekrar hosgeldın hayatım.dün bi ceee dedın kactın...guzel bır tatıl gecırmıssınde ondan işe basladıgın ıcın mutsuz degılsın.iyi gelmıs besbellı...bı guzel dınlenmişsin arada yapmak lazım valla böle..kaçmak lazım işten güçten.

günaydın canlarım...evet dün akşam kötüydüm ama geçti....harikam hoş geldin canım...ayşeciğim sen nasılsın...ben kahvaltı yapıyorum iş yerinde gelin beraber yapalım canlarım...

aynen pericim keşke böyle sık sık uzaklaşma fırsatımız olsa

siz gitmeyi düşünüyomusunuz bi yerlere

günaydın canlarım...evet dün akşam kötüydüm ama geçti....harikam hoş geldin canım...ayşeciğim sen nasılsın...ben kahvaltı yapıyorum iş yerinde gelin beraber yapalım canlarım...

afiyet olsun yasemincim sevindim canım iyi olmana
valla özlemişim sizi çok ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…