Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar ne bu acele kadıncağız yeni geldi bi nefes alsın allah bebişinizi versin emi knınız kaynıyor tabi acele etmekte haklısınız laf aramızda bende meraktayım esterya canım inşallah haberler güzeldir

kıs versın kısss bebişimizi versınnnn tekkkkk:Saruboceq:

ben geldim pericim
fff valla benm yine kaçtı keyfim geçmiyo şu zaman

evet cuma akşam üzerleri hep böle oluyo zamangecmıyo....ben yarın calısıyorum yıne malasef saat 1 e kadar....

sende bak tatıle gıtcen ne guzel ...yarını hayal et canım. denizde şıpır şıpır yüzdüğünü hayal et.... keyfın yerıne gelsin.....

:lepi:

hıı şimdi okudum gazeteden pericim bornova tarafında çıkmış allah korusun çok üzülüyorum doğa için
bunuda kesin belli planlar doğrultusunda çıkarmışlardır artık sitemi yapılır ne yapılırsa zaten şehir taşıyo artık dağ taş ev doldu biraz daha açılalım hiç orman kalmasın birileri zengin olsun
vijdansızlarr

kızlar esteryadan haber yok hala inşallah kötü bişey yoktur...saat 21.30 belenayım ve harikam buluşmuşlardı şimdi ohh sahilde oturuyorlardır....çok güzel yaa....bende yoruldum canalrım yemek yaptım kocamla ilgilendim...evi topladım mutfak kdı onuda toplarsam tamam..gece 11-12gibi gelecek misafir...benden bu kadar canlrım...sabahta tuğbacığımın güzel haberlerini alırız inşallah....hepiiniziöpüyorum ve sevgilerimi yolluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…