• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hıı ben bugün söylemei unuttumm
SİBEELLLLCİİMMMMM ben seni dün gece rüyamda gördüm
gelmişsin buraya geziyoruz beraber falan gzeldi valla annemle ablamla tanıştırıyorum seni
alışveriş yapıyoruz beraber böyle çok katlı mimarisi değişik bi alışveriş merkezine gidiyoruz,sonra bişeyler daha oluyodu ama unuttu ya :(
yanii işte böööyyllleeeee hayatım rüyalarıma girdin sonunda :))

GÜNAYDIN CANIM
harikam demek beni rüyanda gördün,hayırdır inşallah,telepatik bişeymidir acaba,çünkü ben geçen gün hayal kurdum,ben izmire gitsem,harikayla buluşsak neler konuşurduk acaba,birbirimizi görünce ne düşünürdük felan diye aklımdan geçirdim o yüzden rüyana girmiş olabilirmi ne dersin,ama hayırlara vesile olsun inşallah.
sen nasılsın çok sık giremiyorum artık,çoğu şeyi kaçırıyorum,mesela şu adet olayının az olması ile ilgili bişeyler yazmışsın konuyu tam okuyamadım şimdi bakacam,çünkü bende oldum olası çok az olurum,1 pk ped bana 2-3 ay gider,çünkü ilk 2 günden sonra yaprak kullanmaya başlarım,o kadar az olur yani.

yasemincim canım sıkma canını mutlaka çözülecektir bu sorun,senin yapmadığın harcamayı sana ödetemezler korkma,ama kart senin değil değilmi, acaba isim benzerliğimi,inşallah en yakın zamanda çözersin canım,insanın canını sıkar bu konular çok iyi bilirim,helede benim gibi ödeme konusunda titiz isen başka bişey düşünemezsin,inşallah en yakın zamanda halledersin canım benim.

tamam canım bak o zaman daha iyi olur yanlız sana uzaksa daha ortada buluşalım üzülürüm sonra sende yorulma arkadaşımopuyorumnanaktan

yok yok belenaycım annemlere giderim akşam ordan gelirim ben yakın olur o zaman kaydirigubbakcemile5

GÜNAYDIN CANIM
harikam demek beni rüyanda gördün,hayırdır inşallah,telepatik bişeymidir acaba,çünkü ben geçen gün hayal kurdum,ben izmire gitsem,harikayla buluşsak neler konuşurduk acaba,birbirimizi görünce ne düşünürdük felan diye aklımdan geçirdim o yüzden rüyana girmiş olabilirmi ne dersin,ama hayırlara vesile olsun inşallah.
sen nasılsın çok sık giremiyorum artık,çoğu şeyi kaçırıyorum,mesela şu adet olayının az olması ile ilgili bişeyler yazmışsın konuyu tam okuyamadım şimdi bakacam,çünkü bende oldum olası çok az olurum,1 pk ped bana 2-3 ay gider,çünkü ilk 2 günden sonra yaprak kullanmaya başlarım,o kadar az olur yani.

olabilir sibelcim telepati kurduk belki hem buluşsak süper olur bence paylaşıcak çok sey buluruz gibi geliyo bana
gerçekten bu hafta hep yoğundun sen hayatım ya özlüyoruz seni valla

yasemincim canım sıkma canını mutlaka çözülecektir bu sorun,senin yapmadığın harcamayı sana ödetemezler korkma,ama kart senin değil değilmi, acaba isim benzerliğimi,inşallah en yakın zamanda çözersin canım,insanın canını sıkar bu konular çok iyi bilirim,helede benim gibi ödeme konusunda titiz isen başka bişey düşünemezsin,inşallah en yakın zamanda halledersin canım benim.

canım kredi kartı benim adıma malesef...ama ben kabul etmedim kartı ve kullanmadım...çok titizim canım ödeme konusunda..hiç bir bankada vukuatım yok allahıma şükür...tek sıkıntı bankanın bana bildirmememesi ozaman mücadelemi ederdim ve 7-8 yıl öncesinde 1210 tl iken öderdim ....çok fena bu bankalar yaa...

yasemincim inşallah sorun çözülür tatlım
sibelacım hoşgelsin nasılsın
esterya görünmedi bugün inşallah iyidir
birperi alooo uyuyormusun uyan kızım bak şimdi bende uyurum he:)
enrika tatmdır canım akşama nasipse buluşuyoruz pehlivanoğlunun önünde 9,30da

olabilir sibelcim telepati kurduk belki hem buluşsak süper olur bence paylaşıcak çok sey buluruz gibi geliyo bana
gerçekten bu hafta hep yoğundun sen hayatım ya özlüyoruz seni valla
[/QUOTE]

bende sizleri özlüyorum,fırsat buldummu hemen giriyorum ama yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum.

adet ile ilgili takılıdığımız konuya gelince bi yazı buldum
'''Yumurtlama olmadan gerçekleşen adet döngüsü kanamanın gecikmeli bir şekilde ve normalden fazla olarak gerçekleşmesine neden olabilir. Polikistik over adı verilen durumda yumurtlama bozukluğu sürekli bir hal almıştır ve gecikmeler sonrasında aşırı kanama bu durumun sık rastlanan bulgularından biridir. ''

tabi her insana göre değişiyordur canım yaa boşver biz bunları kafaya takmayalım,bizim her ay bi sürü yumurtamız varmış gibi düşünelimzemuszemus

yasemincim inşallah sorun çözülür tatlım
sibelacım hoşgelsin nasılsın
esterya görünmedi bugün inşallah iyidir
birperi alooo uyuyormusun uyan kızım bak şimdi bende uyurum he:)
enrika tatmdır canım akşama nasipse buluşuyoruz pehlivanoğlunun önünde 9,30da

hoşbulduk canım benin,nasılsın,akşama buluşuyosun demek valla çok şanslısınız,kıskandım siziUmursamaz,keşke bende gelebilseydim,nasıl kaynatırdık yaa,
ama mutlaka resim çektirin bak ,çok merak ediyorum yaa ,ne kadar güzel bişey yapıyosunuz.

inşallah sibelcim hepberaber buluştuğumuz zamanlarda gelir
biz açılışı belenayla yapalım dua edelim arkası gelenlerden olsun

kızlar esterya dra gidicekti noldu acaba ya

hoşbulduk canım benin,nasılsın,akşama buluşuyosun demek valla çok şanslısınız,kıskandım siziUmursamaz,keşke bende gelebilseydim,nasıl kaynatırdık yaa,
ama mutlaka resim çektirin bak ,çok merak ediyorum yaa ,ne kadar güzel bişey yapıyosunuz.
canım ya keşke sizlerde olsanız da tanışsak ama kısmet belli olmaz belki birgün biryerde buluşuruz inanın sizlere tanışmak çok güzel olurdu sizleri tanımadan seviyorum ve biliyorumki beni düşünen benim dertlerimle üzülen sevinçlerimle sevinen vbeni tanımadığı halde çıkarsız seven birilerinin olduğunu biliyorum iyiki varsınızopuyorumnanaktan
enrikaopuyorumnanaktan
yaseminopuyorumnanaktan
esteryaopuyorumnanaktan
birperiopuyorumnanaktan
sibelaopuyorumnanaktan
tugbamuratopuyorumnanaktan
sabinaopuyorumnanaktan
veee topiğin bütün şekerleriopuyorumnanaktan

uykum var uykummmm dökülüyorummmm ...
enrıkayla belenayı kıskanıyorummmmmm

esteryayı merak edıyorummmmmmm
tugba hamılemı acaba düşünüyorummmmmm

ayy bana neler oluyooo bılmıyorummmmmm

uykum var uykummmm dökülüyorummmm ...
enrıkayla belenayı kıskanıyorummmmmm
uyku konusuna gelince elime su dökemezsinkaydirigubbakcemile3
kıskanma konusuna gelince atla gel canım ne kadarcık mesafedeyiz ben araç gönderiyorum sana atla gel bununlakaydirigubbakcemile4

esteryayı merak edıyorummmmmmm
tugba hamılemı acaba düşünüyorummmmmm
esteryayı bnde merak ediyorum gelsede güzel haberler verse
tugba hamiş gibi geliyor

ayy bana neler oluyooo bılmıyorummmmmm
sana neler oluyor bende bilmiyorum kafamçokkarıştıyoksa hamişmisin kız sen zemuszemus

off kızlar yaaa...zamanında benim adıma alınmış ve biri tarafından kullanılmış ve şuan borcu banka tarafından bana kakalanmaya çalışılan bi borçla uğraşıyorum...4,300 liracık borç...1.210 asıl borç tabi icra falan filan faiz olunca rakam bu oluyor...almadığım ve kullanmadığım bir kartın sıkıntısı...sormayınya canım çok sıkkın....

canım yaa nasıl olur böyle bişey yaaaa benımde canım sıkıldı şimdi kullanmadıgın şeyi nasıl sen ödersın hakkını sonuna kadar ara canım rabbım yardımcın olsun canım......

arkadaşlar ben adet olmadım yarına kadar bekleyecem olmassam yarın sabah testı yapıcam rabbım hayırlısını nasip etsin inş. ve hepinizin cuması mübarek olsun bütün hayırlı dualarımız kabul olsun amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:...............

arkadaşlar ben adet olmadım yarına kadar bekleyecem olmassam yarın sabah testı yapıcam rabbım hayırlısını nasip etsin inş. ve hepinizin cuması mübarek olsun bütün hayırlı dualarımız kabul olsun amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:...............

aminnnnnnnn canım benımmm...

ama tugbaaa yarına kadar nası beklıycezzzz

hadı nolurrrr yapıver şu testıde bende kendıme geleyımmmmmm

canım ya iyi sabırlısın ben olsam şimdiye yapmıştım testi sabrının mükafatı bir melek olur inşallah:Saruboceq:amin
ben daha çalışmaya başlamadan bile test alıp yapasım geliyorkaydirigubbakcemile3
tabi en doğrusu bekleyip sonuca en sağlam şekilde ulaşmak ama dualarımız seninle canım sonuç ne olursa olsun mutlaka bir hayır vardır dicezkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Back