- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #4.761
ben daha çalışmaya başlamadan bile test alıp yapasım geliyorkaydirigubbakcemile3
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
canım benım inan hiç acelem yok yaşadıgım olaylar benı öyle üzdüki benim düşüncem varsa vardır yoksa yoktur varsa mutluktan uçarım yoksada üzümem hayırlısı degilmiş bu ay derim benım için önemlı olan bebegım bana gelmişse saglıklı sihhatlı ve hayırlı bir hamılelık geçirip hayırlısyla melegımı kucagıma almam bu ay kalmassam ötekı ay kalırım kalırımda sonrası önemlı hayırlısını saglıklısını ve sorunsuzunu istıyorum yüce rabbımden yarın sabah olumlu yada olumsuz size haber verecem hemen ........aminnnnnnnn canım benımmm...
ama tugbaaa yarına kadar nası beklıycezzzz
hadı nolurrrr yapıver şu testıde bende kendıme geleyımmmmmm
canım benım gerçekten sabırlıyım ben bıle kendıme şaşıyorum öncekı 2 melegımde felakettım hemen testler yapmalar yok ama şimdi farklı artık herşeyını akışına bırakıyorum ve bol bol dua edıyorum rabbım bana neyı nasip ettıyse onu zaten görecem ben hayırlısıyla saglıklı ve sorunsuz hamılelık geçirmek istıyorum rabbım bebegım benımleyse bana bagışlasın onu istıyorum hepinizden allah razı olsun hep yanımdasınız ...............canım ya iyi sabırlısın ben olsam şimdiye yapmıştım testi sabrının mükafatı bir melek olur inşallah:Saruboceq:amin
ben daha çalışmaya başlamadan bile test alıp yapasım geliyorkaydirigubbakcemile3
tabi en doğrusu bekleyip sonuca en sağlam şekilde ulaşmak ama dualarımız seninle canım sonuç ne olursa olsun mutlaka bir hayır vardır dicezkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
kızlar valla az önce uyudum burda koydum kafamı masaya dayanamadım fff nolcak böyle ya ne yapsam dinlenemiyorum yorgunum hep
canım benım gerçekten sabırlıyım ben bıle kendıme şaşıyorum öncekı 2 melegımde felakettım hemen testler yapmalar yok ama şimdi farklı artık herşeyını akışına bırakıyorum ve bol bol dua edıyorum rabbım bana neyı nasip ettıyse onu zaten görecem ben hayırlısıyla saglıklı ve sorunsuz hamılelık geçirmek istıyorum rabbım bebegım benımleyse bana bagışlasın onu istıyorum hepinizden allah razı olsun hep yanımdasınız ...............
ben geldim :))) öğlen arası izinde olan bi arkadaşımız çağırdı yemeğe bizi ona gittik mamalar yedik geldik..az işlerim vardı onları hallettim...akşamda eşimin amcaoğlu geliyor meleketten hafta sonu kalacak galiba akşam az evimi temizleyip mama yapmam lazım ...dilekçemi yazdım bankanın her birimine çektim faksı bakalım ne olacak....
tamam pericim ben karşılıklı oynarız diye geldim ama sen yoksun
ben evde öyle kendi kendime çok oynarım çünkü ben eğer üzgün yada sinirliysem mutlaka bi nedeni oluyo e o neden yoksa mutluyumdur dimi ama oynarım müzik duyunca anneme çekmişim :)
oooh oooh yandannnnn hadı kızlar göbek atalım beraberrrr açın sibel canı....hareketlenelım böleee uykum var dedıkce daha kötu oluyoruzz..
ay bende bı garıbım haaa. valla bi tuhaf oldum ben bu aybası....bi ağlak bi oynak...
uykum var uykummmm dökülüyorummmm ...
enrıkayla belenayı kıskanıyorummmmmm
esteryayı merak edıyorummmmmmm
tugba hamılemı acaba düşünüyorummmmmm
ayy bana neler oluyooo bılmıyorummmmmm
alemsin ayşecimmm,çatlamadan sorularına cevap bulmak lazım.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?