• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

inanmıyorum yasemincim nasıl oluyo bu ya almadın kullanmadın ama borçlusun
banka ne diyo ben yapmadım borcu deyince

ne diyecek tatlım...itiraz edin diyor dilekçe yazacağım birazdan 2 haftada sonuçlanıyor...ve ben 2 yıldır bu bankadan maaş alıyorum bu güne kadar nerdelerdi yaa..

yap hayatım itirazını
oh yani o zaman herkese çıkarsınlar bi kart sahibinin haberi olmasın başkaları kullansın
allah allah ya

sağol canım yasemincim bak şimdi üzüldüm ya ah nbu kartlar bankalar hiç iş yapmam lazım aslında ma insan mecbur kalıyor işte banada kaç kere kart vermek istediler ben almıyorum aman baş ağrısından başka birşey değil eşimin var oda bize yetiyor canım inşallah sorunu çözersin

belenaycım eşimin bugün geç çıkma ihtimali yüksekmiş bence biz buluşalım 9.30 ta ama fazla kalamayabilirim ben tatlım
sahilde oturup bişeyler içeriz
ay bak heyecanlandım ilk defa kkdan biriyle buluşacağım mini izmir buluşması olacak inşallah enrikacım bende fazla kalamam zaten eşimde gececi erken dönerim sen yeri söyle ben oraya gelrimdelikafadulden

angelcım hoşgeldın aramıza canım inş. hamılesındır benımde günüm geçti bakalım zaman herşeyi gösterecek hayırlısyla rabbım hepimize nasip etsin inş. amiiinnnnnnnnnnnn

inş sende hamılesındır canım benım gecen ayda gecıkmıstı 6 gun hemde bu seferde 3.gunumdeyım ama bekleyecegım 1 hafta kadar hayalkırıklıgı yasamak ıstemıyorum,ama gecen aya gore daha az kramplar gırıo bıde iştahım fena halde açıkkaydirigubbakcemile3ama belkı psıkolojıktır dıyorum cunku umutlanıpta hayal kırıklıgı oldugu zaman cok kotu oluo:gitme:

yok canım dr um klomen bıle vermedı yasım 22 evlılıgımde obur ay 1 sene olcak daha erken dedı dr
dah çok küçüksün canım benim hele bir yılı doldur inşallah olur yanlız sıkıntı yapma kafana takma eğer takarsan hamile kalmayı geciktirirsin rahat ol bunu görev olarak algılama eşinle onu sevdiğin için birlikte ol bebek için değil allahım kucağıan minicik bir melek almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

yasemincim geçen yıl bizimde banka hesbımızdan paralar uçmuştu birileri çekmiş biz bi bakıyoruzki para eksik falan hemen koştu eşim bankaya kayınpederimle beraber baya ilgilendiler hiç boş bırakmadılar sonunda aldık paramızı
sizde çabuk pesetmeyin sakın hayatım uğraşın baya

ay bak heyecanlandım ilk defa kkdan biriyle buluşacağım mini izmir buluşması olacak inşallah enrikacım bende fazla kalamam zaten eşimde gececi erken dönerim sen yeri söyle ben oraya gelrimdelikafadulden

sanitanın önünde buluşlım belenaycım 9 buçuk gibi uygunmu senin içinde
valla bende heyecanlıyım ya hadi inşallah uğurlu geliriz birbirimize :))

yok canım hala olmadım 3.gunum bugun

inşallah olmazsında angelcim senin bebek halayınıda çekeriz burda alkisalkisalkis

dah çok küçüksün canım benim hele bir yılı doldur inşallah olur yanlız sıkıntı yapma kafana takma eğer takarsan hamile kalmayı geciktirirsin rahat ol bunu görev olarak algılama eşinle onu sevdiğin için birlikte ol bebek için değil allahım kucağıan minicik bir melek almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

inş canım zaten ılışkı sırasında hıc aklımıza gelmıyo bebek adet gunum yaklastıgı zaman bı heyecn kaplıo benı sadece

off kızlar yaaa...zamanında benim adıma alınmış ve biri tarafından kullanılmış ve şuan borcu banka tarafından bana kakalanmaya çalışılan bi borçla uğraşıyorum...4,300 liracık borç...1.210 asıl borç tabi icra falan filan faiz olunca rakam bu oluyor...almadığım ve kullanmadığım bir kartın sıkıntısı...sormayınya canım çok sıkkın....

aaaa nasıl oluyo senın almadıgın bı kartı sana ödetmeye calısıyolar ya...imzan falan yoksa sözlesmede senden talep edemezler borcu canım ya...

tamam enrikacım 9,30 iyi benim içinde yanlız sanita tam olarak nerde ben bilmiyorum ben göztepe köprüden gelicem

tamam enrikacım 9,30 iyi benim içinde yanlız sanita tam olarak nerde ben bilmiyorum ben göztepe köprüden gelicem

belenaycım köprüden geliceksen sanitada buluşmayalım ben sana daha yakın bi yer söyliyim o zaman, mithatpaşadan köpüye çıktığımız sokağin girinde buluşalım hani reci's cafe var sahil tarafında karşısında dönerci restorantı var
cadde tarafında köşede gözlükçü var
aaa yada pehlivanoğlunun önünde buluşalım hani yeni mağazasında bak o daha iyi olur
uyarmı canım sanada

belenaycım köprüden geliceksen sanitada buluşmayalım ben sana daha yakın bi yer söyliyim o zaman, mithatpaşadan köpüye çıktığımız sokağin girinde buluşalım hani reci's cafe var sahil tarafında karşısında dönerci restorantı var
cadde tarafında köşede gözlükçü var
aaa yada pehlivanoğlunun önünde buluşalım hani yeni mağazasında bak o daha iyi olur
uyarmı canım sanada
tamam canım bak o zaman daha iyi olur yanlız sana uzaksa daha ortada buluşalım üzülürüm sonra sende yorulma arkadaşımopuyorumnanaktan

kızlar keşke hepinizde gelseniz ne güzel olurdu ya süper olurdu hadi gelin kızlar atlayın uçağa gelin :))

Back