Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yasemınım canım nasılsın mıde bulantıların nasıl inş. zamanla geçer öpüldün canım benımde kaçamak oldu istemeden allah nasıp etsiyse belkı peşinden :CüvCüv:gelirim gerçi kaldıgımı düşünmüyorum ama regl tarıhıme 10 kala oldu bakalım hayırlısı allahtan :uhm:

tuğbacığım iyiyim çok şükür canım...bulantım hafif oluyor ama çok halsizim ve uyuyorum...onun dışında bir sıkıntım yok canım...belli olmaz güzelim tutacağı varsa 1 kere falan dinlemz...hakkında hayırlısı olsun can arkadaşım....opuyorumnanaktan

yasemin_66 sen sağlıkçıydın dimi canım... biz beklemesek olmazmı :KK43:((

bana sorarsanız bekleyin kızlar...allah korusun tekrar kötü bişey olduğunda keşke dememek için bekleyin...bu işler acele etmekle olmuyor ki meleklerimiz gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar...bu sürede hemde psikolojikmende toparlanmış olursunuz...

sağol yasemıncım of nebıleyım işte... insan biran önce olsun istiyor...ne güzel bir duyguymusda haberım yokmus hamıleyken ....

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........canım yasemınımız :teytey::HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:hihoyyytRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
3-tugbamurat..........17 haziran KALAN SÜRE 14 günhihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 2 ay hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
7-easy.....................:nazar:TOPİGİMİZİN İLK HAMİLESİ:CüvCüv::teytey::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
10-kubram..............korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
11-osmak...............korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
12-sudenazxxx........1temmuzKALAN SÜRE 1 ay hihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:CüvCüv::teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
18-plum12...............korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
19-nazcım................korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
20-eklektik...............1temmuzKALAN SÜRE 1 ay hihoyyyt
21-xxxxxangel...........korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
22-nesrin....................8temmuz KALAN SÜRE 1 ay hihoyyyt,
23-dilay8....................24 haziranKALAN SÜRE 20 gün hihoyyyt
24-nazliozger..............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
25-esterya.................korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68................1 kasım KALAN SÜRE 5 ay hihoyyyt
28-empty002...............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
29-belenay..................1 temmuz KALAN SÜRE 20 gün hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 2 ayhihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE1buçuk aykaydirigubbakcemile5
34-sabına....................15 haziran KALAN SÜRE 5 gün kaydirigubbakcemile5
35-biperi.......................25 temmuz KALAN SÜRE1buçuk ayhihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:emir_bebek::emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa lütven kaç ayları var ve ne zaman beklemeleri bitiyo bildirirse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq

tuğbacığım iyiyim çok şükür canım...bulantım hafif oluyor ama çok halsizim ve uyuyorum...onun dışında bir sıkıntım yok canım...belli olmaz güzelim tutacağı varsa 1 kere falan dinlemz...hakkında hayırlısı olsun can arkadaşım....opuyorumnanaktan

canım iyi olmana sevındım bakalım canım zaman gösterek hakkımda hayırlısı olsun zaten 17 regl günüm oldum bittimmi daha korunmayacaz rabbım ne zaman nasip ederse..........

tabi canım hemen degiştiriyorum hakkında hayırlısı olsun:Saruboceq: tatlım tez vakıtte bizi yegen haberiyle sevındırırsın inş.
sağol canım benim listedeki değişiklik için teekkür ederim inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririm ama tabi olmazsada üzülmem kısmet ne zamansa o zamanopuyorumnanaktan

oooo belenaycım bencede iyi yaptınız bak biz bekledik 3 ay ama ilk ay tutmadı belkide 3. ayda biraz alıştırma yapsaydık daha kolay olurdu -tatlicadiarzu-[/QUOTE]
iyi yapdık dimikaydirigubbakcemile3arayı fazla uzatmamak lazım alıştıra alıştıra getireceğiz bebeği:roflol:

esteryacım bu jeli kullanan herkeste oluyomuymuş bu
enrika nasılsın canım opuyorumnanaktan

kızlar ya bebeğin kalbi sadece kromozom anomalı veya kan pıhtılasmasından dolayımı duruyor...

başka bir sebebı olabılırmı.... hanı ağır kaldırmak yorulmak sonra bu temızlık maddelerını solumak yaparmı böle bisey acaba

iyiyim belenaycım napiim yine aynı psikolojideyim kendimi işyerinden dışarıya atasım var zemuszemus
sen nasılsın tatlımm

kızlar ya bebeğin kalbi sadece kromozom anomalı veya kan pıhtılasmasından dolayımı duruyor...

başka bir sebebı olabılırmı.... hanı ağır kaldırmak yorulmak sonra bu temızlık maddelerını solumak yaparmı böle bisey acaba

ağır kaldırmanın sanmam ama temizlik maddeleri olabilir belki birpericim araştırmak lazım biraz :sm_confused:

iyiyim belenaycım napiim yine aynı psikolojideyim kendimi işyerinden dışarıya atasım var zemuszemus
sen nasılsın tatlımm

bende iyiym canım harıl harıl çalışıyorum haftaya tatile çıkıyorum :sm_cool:ya ancak ay sonu gelicem şimdiden işleri hafifleteyim dedim evlendiğimden beri ilk defa tatile gideceğiz bakalım bir aksilik olmazsa :çok üzgünüm:bu günr kadar hep bi aksilik çıktı gidemedik kısmet bakalım bu sefer olur inşallah hayırlısı
havada acayip sıcak bunalıyor insan at kız kendini dışarıya boşver işleri kaçmıyor yakaydirigubbakcemile3
enrikacım senin hamiş kalman yakın allahın izniylezemuszemus ahanda buraya yazıyorum dedi dersin:lepi:not:içimden geldi allah söylettikaydirigubbakcemile3

kızlar benim çalıştığım işyeri varya berbat bi yer,özel sektör ne olacak işte,patronum varyaaaa evlere şenlik,yürüyen bomba,tabi bende yanında gerilim hattı gibiyim,çok stresliyim anlatamam,ben bu işte fazla kalmam hissediyorum,ama işsiz kalmaktanda korkuyorum.
şimdi ne alaka bize ne anlatıyosun diceksiniz,ne yapayım içimi döktüm size.:gitme:

X