- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #2.481
birpericim düzelttim canım tarih vermemiştin.....
çok tesekkur ederım canımmmmmm
sabır sabır ya sabırrrrr
belkıde daha once gelırrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birpericim düzelttim canım tarih vermemiştin.....
yasemınım canım nasılsın mıde bulantıların nasıl inş. zamanla geçer öpüldün canım benımde kaçamak oldu istemeden allah nasıp etsiyse belkı peşinden :CüvCüv:gelirim gerçi kaldıgımı düşünmüyorum ama regl tarıhıme 10 kala oldu bakalım hayırlısı allahtan :uhm:
yasemin_66 sen sağlıkçıydın dimi canım... biz beklemesek olmazmı ((
canım zaten listedesin ben eklemdim seni tarıh vermedıgın için tarıh yazmıyodutugbamurat beni de alı listene canım 15 haziran:teytey::teytey:
tuğbacığım iyiyim çok şükür canım...bulantım hafif oluyor ama çok halsizim ve uyuyorum...onun dışında bir sıkıntım yok canım...belli olmaz güzelim tutacağı varsa 1 kere falan dinlemz...hakkında hayırlısı olsun can arkadaşım....opuyorumnanaktan
canım yaa dr bi arasan sorsan bu kasık agrısını çokmu agrıyo jel bu kadar yan etkı yaparmıkı canım benımkasıklarım agrıyor kızlar ya
sağol canım benim listedeki değişiklik için teekkür ederim inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririm ama tabi olmazsada üzülmem kısmet ne zamansa o zamanopuyorumnanaktantabi canım hemen degiştiriyorum hakkında hayırlısı olsun:Saruboceq: tatlım tez vakıtte bizi yegen haberiyle sevındırırsın inş.
enrika nasılsın canım opuyorumnanaktanesteryacım bu jeli kullanan herkeste oluyomuymuş bu
kasıklarım agrıyor kızlar ya
kızlar ya bebeğin kalbi sadece kromozom anomalı veya kan pıhtılasmasından dolayımı duruyor...
başka bir sebebı olabılırmı.... hanı ağır kaldırmak yorulmak sonra bu temızlık maddelerını solumak yaparmı böle bisey acaba
iyiyim belenaycım napiim yine aynı psikolojideyim kendimi işyerinden dışarıya atasım var zemuszemus
sen nasılsın tatlımm