Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar ya size birşey sormak isiyorum benimde çok akıntım var...en son 2 hafta önce dr ye gittiğimde hiç bir sorun yok demişti ama ara ara kasıklarımdada ağrılar oluyo..acaba bende enfeksiyon kapmış olabilirmiyim ki?

yeni gelen kaderdaşlarımız hoş geldiniz...rabbim hepinize en kısa zamanda meleklerini yollasın...kimsenin kucağını boş bırakmasın allahım...arkamdan pıtıt pıtır dökülün emi hamile kaldık diye :))))

hoşbulduk canım.opuyorumnanaktan.inşallah dediğin gibi uğurlu gelir:1hug:
rabbim herkeze hayırlısı ile tekrarını nasip eder inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
sibela canım aslında benim daktır hemen devam demedi 2-3 ay vicudun dinlensin dedi ama ben çabuk hamiş kalamadığım için çok ısrar ettim oda devam ozaman dedi:1hug:
bakalım artık hakkımızda hayırlısı canım..ŞenizŞenizŞeniz

haklısın beklemek gerçekten insana çok zor geliyor,zaman su gibi akıyor diyoruz ama doktor bekle dedimi 1 ay bize 1 yıl gibi geliyor.

kızlar ya size birşey sormak isiyorum benimde çok akıntım var...en son 2 hafta önce dr ye gittiğimde hiç bir sorun yok demişti ama ara ara kasıklarımdada ağrılar oluyo..acaba bende enfeksiyon kapmış olabilirmiyim ki?

rahımde sorun yok dedıyse canım.sonradan enfeksıyon kapmıs olamazsın bence...bendede kasıklarımda agrı oluyo zaman zaman.spor falan yapıyomusun buarada.

geçmiş olsun arkadaşım ...akıntının rengi ve kokup kokmadığı önemli...anlatırsan bir sağlıkçı olarak yardımcı olurum :)))

yeni gelen kaderdaşlarımız hoş geldiniz...rabbim hepinize en kısa zamanda meleklerini yollasın...kimsenin kucağını boş bırakmasın allahım...arkamdan pıtıt pıtır dökülün emi hamile kaldık diye :))))

hosbulduk canım....

güzel dileklerın ve duan için çok sagol...

aminnnnnn....

sen hamılemısın yoksa öle anladım süperrrrrr.....:dance:

rahımde sorun yok dedıyse canım.sonradan enfeksıyon kapmıs olamazsın bence...bendede kasıklarımda agrı oluyo zaman zaman.spor falan yapıyomusun buarada.

canım hamiş kalmadan önce spor yapıyodum evet..tenise gidiyordum fakat şuan hiç birşey yapmıyorum

nurhayatcığım..üzülme tatlım ne olur...düşmüşken neden yükselmişki betan ilginç geldi bana...olsun canım elbet düşecek ve önünde uzun bir zaman var takma emi güzel kafana öyle şeyleri....

geçmiş olsun arkadaşım ...akıntının rengi ve kokup kokmadığı önemli...anlatırsan bir sağlıkçı olarak yardımcı olurum :)))

çok teşekkür ederima.s.
canım hiç belli olmuyo ki ya senağlama
bazen şeffaf kokusuz oluyor, bazen de hafif bi koku oluyo sanki kafamçokkarıştı.gün içinde değişiyor yani:1no2:

çok teşekkür ederima.s.
canım hiç belli olmuyo ki ya senağlama
bazen şeffaf kokusuz oluyor, bazen de hafif bi koku oluyo sanki kafamçokkarıştı.gün içinde değişiyor yani:1no2:

canım şeffaf ve kokusuz olması normal....ama kokulu ve rengi sarı gibi yeşil gibi beyaz olması normal değil...iltihabın belirtisi olabilir ozaman...

allahım inşallah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin. canım...

daha öncesınde bir düşük yasamısmıydın sonra ne kadar sürdü bekleyıs...

birpericiğim güzel dileklerin için amin diyoruz :)) evet 5 şubatta 1 düşük yaşadım...3 ay korunduk ve bıraktığımız ay hamile kaldım rabbime şükürler olsun...darısı tüm isteyenlerin başına :)))

canım şeffaf ve kokusuz olması normal....ama kokulu ve rengi sarı gibi yeşil gibi beyaz olması normal değil...iltihabın belirtisi olabilir ozaman...

çok teşekkür ederim bitanem..
bazen çok hafif beyaza dönüşüyo sanki canım ya..ama daha öncede beyaza dönüştüğü oluyodu ve ben mantar olabileceğinden şuphelendiğim için dr ye gittiğimde hiç birşeyin yok demişti.sanki yine o şekilde geliyo..ama neyse canım cumartesi günü dr ye gideceğim sekreterinin işi varmış onun yerine bakıcam..ozaman belki bi muane olurum..

X