- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #2.241
canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin çoookk sevındım :teytey:tarısı tüm isteyenlerin ve benim başıma inş. hayırlısıyla amiinn:Saruboceq:Slm tatlı hamiş adayları, düşükten iki ay sonra çok şükür hamileyim şubat annesi olucam inş. hayırlısıyla, darısı tüm bekleyen ve isteyenlere olsun inş.
güzel hemşerim benim seninde süren dolmak üzere valla bak yetiştin kız bize hayırlısıyla hiç beklemeden ilk aydan tutar inşallah :içelim:
sibelcim belkide yoldadır ne biliyosunn
canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin çoookk sevındım :teytey:tarısı tüm isteyenlerin ve benim başıma inş. hayırlısıyla amiinn:Saruboceq:
merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız bende 20 mayısda kürtaj oldum 10 haftalık bebeğim karnımda öldü bende kan pıhtılaşma sorunu var bu kaybettiğim 2.bebeğimdi. Şimdi doktor tekrar hamile kalmak için 2ay beklememizi söledi ama zaman geçmiyor hemen zaman geçsin istiyorum çünkü içindeki bu boşluk ve acı anca yeni gelecek meleğimle geçecek
merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız bende 20 mayısda kürtaj oldum 10 haftalık bebeğim karnımda öldü bende kan pıhtılaşma sorunu var bu kaybettiğim 2.bebeğimdi. Şimdi doktor tekrar hamile kalmak için 2ay beklememizi söledi ama zaman geçmiyor hemen zaman geçsin istiyorum çünkü içindeki bu boşluk ve acı anca yeni gelecek meleğimle geçecek
keşkee öyle olsa,ama bi belirti felan yok sanmıyorum,ümitlenmek istiyorum,kendimi dinliyorum,evet sanki bişey var diyorum bi bakıyorum yok gibide,ne biliim şaşkın oldum iyice ,harikacım en iyisi fazla ümitlenmemek,sonrası çok büyük hüsran oluyor.
hoş geldin canım aramıza geçmiş olsuninşallah allahım bir daha bu acıları yaşatmasın hiç birimize bende ilk bu topiğe geldiğimde ne zaman geçecek bu süre diyordum ama geçiyor işte benimde az kaldı temmuzda inşallah başlıcaz çalışmalara buradaki destek ve beraberlik insana zamanı unutturuyor anlamıyorsun zamanın nasıl geçtiğini hele birde hamiş haberi aldınmı ohhh keyfimiz katmerleniyorhihoyyytinşallah rabbim bizede hayırlısıyla bir bebiş nasip eder kucağımıza almayı :Saruboceq:
hosbulduk canim,evet tugbanin en tadilati vardi,ne güzel bitirmis,biliyorum canim su dügünüde atlatsin hayirliyla,bebek hazirligina basliyacak insaallah,canim senin icin de hayirlisi olsun güzel haberlerini bekliyorum,o liste hamile yazisiyla dolacak insaallah.hepimizin hakkinda Rabbim hayirlisini versin...hoşgeldin kanaryacım tuğbanın temizliği bitti ama düğün hazırlıkları başladı gelecek ayada bebek hazırlıkları başlar artık :sm_cool:
bende bu ay silbaştan başladım çalışmalara opuyorumnanaktan umarım hayırlısıyla yani bu ay ericez muradımıza kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım güzel bir hafta olur inşallah şöyle bol hamişli tarafından:)))
eh hazirana girdik bile temmuza az kaldı benide heyecan bastı bakalım ne olacak hemen hamiş kalabilecekmiyim tekrar ne zormuş böyle beklemek allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
yasemincim nasılsın güzel anniş bebiş nasıl bakalım yaramazlık yapıyormu:)
enrikacım sen nasılsın inşallah hasta olmazsında bir bebiş haberide senden gelir
kanarya esterya sibela sizler nasılsınız bakalım herkes güzel haberlerle bu topiği şenlendirir inşallah[/QUOTE
iyiyim canim sen nasilsin.insaallah canim herkes güzel haberler verir,burada cosariz Allahin izniyle..
yasemincim sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik:CüvCüv:bencede olma tatlım...çok iyi bakman lazım kendine güzelim :))opuyorumnanaktan
tugbam sen nasilsin,neler yaptin,gözünaydin temizligi bitirmissin,ösledim kiz seni,su islerini hallet de bol bol görüselim artik canim benim.........canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin çoookk sevındım :teytey:tarısı tüm isteyenlerin ve benim başıma inş. hayırlısıyla amiinn:Saruboceq:
çok geçmiş olsun büşracım aramıza hoşgeldin allah birdaha hiçbirimize yaşatmasın bunu
seninde 2 aymış bak çabucak geçer bi bakmışsın hamilesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?