- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #2.181
selam hepinize k k nın en güzel en özel teyzeleri :))) geldik drdan.15 mm likir kesemiz var...dr amcamız çok beğendi hafat ve günüyle tam uyumlu...tabi minik olduğu için bebişi göremedik..haftaya cuma randevu verdi ozaman göreceğiz inşallah....çok ama ç mutluyuz kızlar bir etap aha atlattık 40 haftalık serüvenimizden...progestron jel başladı her akşam 1 tane kullanacağım...önlem olarak kullanacakmışım...çünkü düük tehdidi başladığında allah korusun çok faydası olmuyor....nede olsa zararıda yok başlayalım dedi...sağolsundr um riske atmıyor kızlar elinden geleni yapıyor allah razı olsun ondan...şimdilik bu kadar çok acıktım yemek yiyelim yine gelirim....hepinizi çok öpüyorum..iyiki varsınız canlarım.....
canım canım çok ama çok sevindim ve duygulandımmafoldumbenrabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallahhh canım benim.
evet busemcim gelmedi daha hayır bende işten çıkınca eve uğrayıp hemen çıkıcam dışarı, akşam bakma fırsatımda olmayabilir çatlakçak bu kız beni meraktan
selam hepinize k k nın en güzel en özel teyzeleri :))) geldik drdan.15 mm likir kesemiz var...dr amcamız çok beğendi hafat ve günüyle tam uyumlu...tabi minik olduğu için bebişi göremedik..haftaya cuma randevu verdi ozaman göreceğiz inşallah....çok ama ç mutluyuz kızlar bir etap aha atlattık 40 haftalık serüvenimizden...progestron jel başladı her akşam 1 tane kullanacağım...önlem olarak kullanacakmışım...çünkü düük tehdidi başladığında allah korusun çok faydası olmuyor....nede olsa zararıda yok başlayalım dedi...sağolsundr um riske atmıyor kızlar elinden geleni yapıyor allah razı olsun ondan...şimdilik bu kadar çok acıktım yemek yiyelim yine gelirim....hepinizi çok öpüyorum..iyiki varsınız canlarım.....
walla yasemini dort gozle bekliyoruz
yasemincim çok ama çok sevindim eve geldim hemen çıkıcm ama sana bakmadan edemedim canım arkadaşım herşey yolunda işte gördünmü bizim içinde dua et tatlım çok öpüyorum seni çokta seviyorum seni ve hepinizi
ayy maşallah yasemin keseli sıçanını görmüş amanda aman sevsin o keseli sıçanı teyzesi inşallah yüzünüde göreceksin annesi canım benim allah mutluluğunu bozmasın inşallah
merhaba kızlar topigınızı gordum ve bu kızlar benden dedım
ben 8aylık evlıyımj bundan bır ay once 3aylık hamıleydım düşük tehdıdımde vardı zaten sureklı yatıyodum, bebegin kalbı durmuş onu kaybettım, normal dogum yaptılar sonrada içimde parca kalmış dıye kürtaja aldılar. doktor 3ile 6 ay yasak koydu bır ayım bitti şimdi, gercekten cok zor bı donem gecırdık hemımızde zaten bu stres bızı maf edıcek rabbım bızımde yuzumuzu guldurur inşallah :CüvCüv: öpuyorum sızı kadar arkadaşlarım vereliniortak :içelim:
günaydınnn harıkacım sibelcim yasemıncım esteryacım belenaycım kanaryam busem68 ve adı aklıma gelmeyen arkadaşlar nasılsın güzel bi hafta sonunuzz olsun inş.
merhaba kızlar
endişeliyim size danışayım dedim. 27 martta 15+3 haftalık hamileyken sorun nedeni ile normal doğum nedeni ile bebek alındı. doktor 3 ay korun dedi önce ben 2 aydan sonra kontrole gittiğimde doktor beklemene gerek yok dedi bende bıraktım.adet olmama 7 gün var, diğer hamileliğimde adet gecikmesi dışında hiçbir belirtim olmamıştı.ama bu sefer 3-4 gündür göğüslerim acayip şişti ve ağrı var, bende elimle uçlarını sıktım baktım akıntı geldi.durup dururken gelmiyordu sıkınca geliyordu.acaba hamile olabilirmiyim diye beklerken bu durum canımı sıktı acaba bir hormonal bir dengesizlik problem mi var.eğer öyleyse birde bunun tedavisi çıkacak canım çok sıkılıyor ben sabırsızlandıkça birşeyler çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?