- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #2.141
kızlar yaseminin randevusu 4 teymiş akşama doğru alırız güzel haberlerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikacım çok haklısın,sanırım yemesi en kolay ve sevilen yiyecek çerez,fındık fıstık,bak ayçiçek çekirdeği de çok iyiymiş aklında bulunsun,özellikle erkekler için, günde 40 gr yeseler yetermiş,bide ben folis acit içiriyorum,tabi o bebiş için içtiğini bilmiyor:jeyyar: sigara içenler için çok iyi bir vitamin dedim o da arada aksatsada içiyor valla:jeyyar: şu keçi boynuzunu bi içirebilsem,bende inciri yaparım yuvarlanıp gideriz işte,olursa olur kısmet bakalım
bu arada benim adetin sinyalleri gelmeye başladı,zaten 1 ay olmak üzere,inşallah fazla geç kalmam,bir an evvel hazırlıklara başlamak istiyorum,heyecanımı kaybetmek istemiyorum,ama bişey söyleyimi,adetimi bekliyorum ama böyle sinyal verdikçe nasıl bir hüzün kaplıyor içimi anlatamam,her ay aynı şeyleri yaşamaktan gerçekten bıktım yoruldum.
senağlama kıyamam ben sana yaaa..inşallah bu gördüğün son adet olur sibelciğim....opuyorumnanaktan:1hug:
inşallah dediğin gibi olur yasemincik,inşallah son adetim olur,yani tabi menapoza felan girmeyimdeeeeeedelikafadulden
evet folic acidi kocama içiriyorum,internetten okudum sperm hareketliliğine çok faydası varmış,bende hemen uygulamaya geçtimsengözlerimebaksanab
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım yasemin umarım güzel haberlerle dönersin canım allaha emnet bebişin ve sen hadi güzel haberler getirde sevindir teyzelerini
enrika esterya busem66 sibela sizler nasılsınız bakalım
:1shok: gerçektenmi o zaman bende içireyim bugünden itibaren kocişime
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım yasemin umarım güzel haberlerle dönersin canım allaha emnet bebişin ve sen hadi güzel haberler getirde sevindir teyzelerini
yasemincim yaa topicimizin tek hamilesi olarak şöylee bi güzel belirtilerini yazsan ne güzel olur,ben acaba test yapmadan önce yazmışmısın diye baktım,eski sayfaları dolaştım ama göremedim,mesela göğüslerin ağrıdımı,damarlandımı,sık idrara çıktınmı,miden yandımı,göğüs uçların sızladımı ne biliim neler belirdi sende anlatırmısın???
kızlar son 40 dk kaldı işten çıkmam için..o kadar heyecanlıyım ki anlatamam....ağlamamk için kendimi zor tutuyorum....allahım korkularımıza uğratma ne olur.....
evet evet,google 'a ''folic acid sperm'' yaz bi sürü konu geliyor,bi incele istersen,sonuçta vitamin ne olacak sanki,içsinler dimi ama.
doğru söylüyosun ben zaten vitamin takviyesi olsun diye 2 yılı aşkın süredir içiyorum foliği dr bana ha sebze yemişsin ha onu içmişsin hiçbişey farketmez demişti sonuçta erkeklerinde vitamine ihtiyaçları var dimi ama a.s