- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #2.101
sibelcim en iyisi sen şöyle pekmezli bi tatlı falan yap bol bol çerez al fındık falan htta tatlının üzerine tarçın serp :)) en iyisi oo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikacım ve yasemincim verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum,bende adet olayım bitince hemen başlıcam,incir kürünü uygulamıştım zaten faydasınıda gördüm o yüzden tekrar denicem,eşimi biliyosunuz bahsetmiştim bişey yedirmek mümkün değil ama ben onu kandırmasını bilirimkötükedihüso
canım dualarım seninle mutlu haberlerle dönersin inşallahslm kzılar bende yoğundum buğün..onun için çok uğrayamadım...sormayın bir oyuna takıldık arkadaşlarla hepbirlikte onu oynuyoruz kelime bulma oyunu puanlı ve süreli...onu oynadık birazda kafa dağıttık...buğün mübarek bir gece lütfen birbirimize dua edelim isimlerimizle...bizde dua istiyoruz sizden biliyosunuz büyük gün yarın :)) öpüyoruz hepinizi kızlar...iyi akşamlar....
Ya kızlar benimde 2 ay geçti düşük yapalı ama beklemek istemiyorum.Düşükten sonra hiç beklemeyen var mı?Hemen hamile kalan. Bana cevap verirseniz sevinirim
Ya kızlar benimde 2 ay geçti düşük yapalı ama beklemek istemiyorum.Düşükten sonra hiç beklemeyen var mı?Hemen hamile kalan. Bana cevap verirseniz sevinirim
Yaw benim dilimin kemigi yok gozum dondumu ne dedgimi kulagım duymuyor
herzaman dualarımdasın canım yaseminim allahım sağsalim kavuştursun seni bebeğine öyle bi evladın olsun ki çok zeki, güzel, çalışkan, merhametli, neşeli işte bütün güzellikleri barındırsın üstünde göreni ve tanıyanı hayran bıraksın kendine :Saruboceq: