- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.981
selam kızlar iyi haftalar hepinize ben bu sabah trafiğe gittim ehliyet için birazdan gidip alıcam hayırlısıyani
esteryacım hadi hayırlı olsun umarım faydasını görürsün canım ilcın
kızlar benim size bi haberim var ben bu sabah adet oldum 3 gün erken geldi ama üzülmedim inanın çünkü bekliyodum biliyosunuz hatta erken geldiği için sevindim 3 gün önce öğrenmiş oldum hamile olmadığımı :)
bide ben bu ay erken yumurtlamıştım akıntılarımdan anlamıştım hesaplayıcının verdiği tarihlrde değildi o yüzden tahmin etmiştim erken geliceni adetimin, bu ay bakmıcam hesaplayıcıya :))
canım benim hakkında hayırlısı olsun enrikacığım...bu ay çalışmalara son gaz devam ama ona göre yoksa kızarım....bu ay çok ümidin yoktu zaten canım...o geleceği zamanı biliyor sadece biz üzerimize düşeni yapalım...ehliyetinde hayırlı olsun canım kazasız belasız kullan...öptüm tatlım...
harikacım üzülmediğne sevindim canım,tabi yaa sakın kafana takma,ne olsa gelecek bebişin,bu arada sen kendini iyice toparlamış olursun,
bakalım benim ne zaman gelecek adetim,göğüs uçlarım ağrımaya başladı,göğüslerimde bi ağrı yok daha,ağrısa adetim yakın derdim, bence ben bu ay çok geç adet olacam,çok geç yumurtladım ben 22-23.günlerde yumurtladım,üstüne 14 daha koy 35-36.günlere denk gelir,benimde böyle işte çok düzensiz.
ooou canım arkadaşım benim sen merak etme bu ay daha hazır olucaz eşimde bende, tam gaz çalışmaalar başlıcak bitsin şu adetim
haklısın güzel sibelim benim nasılsa gelicek hepimizin bebişleri sadece sabırr
ayrıca seninde belki göğüs uçlarındaki hassasiyetin sebebi adet değildir canım yaa belli olmaz
çok dua ediyorum hayırlısıyla ikinci bebek haberini bu ay ver bize
evet plumcum karşılaşamıyoruz gerçekten ben iyiyim tatlım adet oldum buay gelecek aya taşıdım umudumu sen nasılsın bakalım
esteryacım bi kaç ay daha denerim canım böyle çünkü ben bu ayı kaçırdım zaten anlatmıştım ya ayın yarısına kadar korunmuştuk :sm_confused:
açıkçası çok stresli değilim nedense hani bikaçgün önce heyecanlanmıştım hani belki diye ummadığım halde ama baktım bu sabah kırmızıları gördüm inan o kadarda etkilenmedim hayırlısı canım yaaa sağlklı olsunda
ALLAH senden razı olsun,inşallah ben vereyim de arkamdan da sen ver canım benim,
biliyomusun senin şüphelenmen bile beni ne kadar mutlu etti,değişik bir duygu bu bebek isteği,hiçbirşeye benzemiyor.
slm kıslar iyi haftalar hepinizee nasılsınız benim hafta sonu misafirim vardı bugün temizlikti yemekti derken bu saat oldu
YASEMİN cim dr ye gittinmi kaç haftalıkmış bebiş öğrendinmi seni merak ettim.
iyiyim cnm tamamdır iki regli geçirdim enrikacım temmuzda görüşmeye gidicez Allah kısmet ederse 2. deneme için görüşmede bir aksilik çıkmazsa temmuzda başlarız ilaçlara.
Canım sağlık olsun önümüzdeki aylarda olucaktır mutlaka Allah ne zaman verirse çok bekletmesin tabi dualarımdasın. Birde ehliyetin hayırlı olsun canım
bütün arkadaşlarıma çok çok günaydın :içelim:
işe geldim bugün o kadar yorulmuşumki dün dinleniyorum işte :uhm:
amin sibelcim yasemin açılışı yaptı ve hepimize uğurlu geliceğini hissediyorum canım
ve gerçekten geleceğini düşünmek bile böyle hissettiriyosa anne olmak nasıldır dimi
allah hepimize tattırsın o duyguyu :Saruboceq:
kizlarrrrrrrrrrrrr gunaydinnnn,
bu sabah gobekten ikinci puregon ignemi vuruldum :) acicik acidi :)
kizlar ben bebek falan yapamıycam sanırım cunku yakında kocayı bosuyacam.. :)
her sabah keciboynuzu suyu icirme mucadelesi, macun yedir, fındık fıstık bilmemne. adam da bi naz bi kapris. arıyoyorum tarıyoru buluyorum bir suru şifali şey. kaynatıyorum hazirliyorum falan. yok efendim hatırlataymısım, yok efendim siseye koyacakmısım sirkette icecekmis. ay simdi yatmıs kalkıp icemezmis..
darraldım ya.. sanki, ben tek basına cocuk yapiyorum, hic caba yok beyfendide...
esteryacım güldürdün beni ilahi :))))
ama doğruda söylüyosun tabi benimkide biraz yapıyo öyle şeyler gerçi ben çok üstüne düşmüyorum yedikleri konusunda bi sabahları keçiboynuzu pekmezi iç diyorum kabul ediyo ama benimkininde derdi başka :))) çok özel belki ama şimdi bebek için hani misyoner pozisyonu öneriyo ya dr lar oda çok sıkılıyo böyle olunca yok sağa dön yok sola dön :) offf diyorum bu ay böööyle :) dün bana; bak boşuna öyle kurallar koydun diyor senin yüzünden olmadı dedim yaa bi ay daha sabret belki bu ay tutar kavuşuruz özgürlüğümüze :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?