- 20 Şubat 2015
- 116
- 89
- 48
- 35
- Konu Sahibi olivia dunham
-
Geçmiş olsun ama bu kadar üzüleceğin bi durum değil ki bu kalp atışı oluşmayıp kendiliğinden düşen bu gebeliklerin doğayla bağdaşmayacak ağır malformasyon özür olduğu kabul edilir. Hayırlısı olmuş Rabbim eleme yapmış öyle düşün. Gelelim düşük sonrası gebelik olayına ben dört tane düşük yaptım ve öyle kalp atışı olmayan gebeliklerde değildi. Artık çoğu kadının çoğunun en az bir düşük veya kimyasal gebeliği oluyor. Olan olmuş takılıp kalma folik asit başla ve gebelik çalışmalarına başla düşük sonrası gebelik oluşma olasılığı artıyor. Çivi çiviyi söker elde edeceğin gebelik sana düşüğü unuttururKızlar merhaba ben fena durumlardayım. Aslında durum şu tam hazır olduğum çok güzel bir zamanda hamile kaldım. Çok da heveslendim, mutlu oldum herkese de söyledim hamile olduğumu. Düşük yapacağım olasılığını hiç düşünmedim, hiç aklıma gelmedi. Öyle kötü şeylere ihtimal veren bir insan değilim.
Sonra 8 haftalıkken kanamam oldu dr a gittim kalp atışı oluşmamış dedi. Bir hafta daha bekleyelim. Kalp atışı oluşabilir de kendiliğinden düşebilir de dediler. Ertesi gün düştü. Tam üç ay oldu inişli çıkışlı günler yaşadım. Ama ilk defa kendimi bu kadar çaresiz ve umutsuz hissediyorum..
Eğer düşük yapıp sonra hamile kalan varsa aranızda bana destek olur musunuz?? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun bende 1 ay önce 2.dusugumu yaptım araştırma yaptınız mı doktorlar ne dediUmutsuz vaka ben varım
Senin bir düşük
İkincide düşük riskin çok düşük
Benim yüksek artık malesef
3 düşük yaptım üzücü yıpratıcı
Çok geçmiş olsun bende 1 ay önce 2.dusugumu yaptım araştırma yaptınız mı doktorlar ne dedi
Çok geçmiş olsun Rabbim inşallah tekrar nasip eder kucağına alırsın sakın ümitsizliğe kapılma kendini bırakırsan daha kötü olursun güzel düşün güzel olsun 2 kere düşük yapmış biri olarak söylüyorum rabbimin verdiğinde de vermediğinde de vardır bir hayırKızlar merhaba ben fena durumlardayım. Aslında durum şu tam hazır olduğum çok güzel bir zamanda hamile kaldım. Çok da heveslendim, mutlu oldum herkese de söyledim hamile olduğumu. Düşük yapacağım olasılığını hiç düşünmedim, hiç aklıma gelmedi. Öyle kötü şeylere ihtimal veren bir insan değilim.
Sonra 8 haftalıkken kanamam oldu dr a gittim kalp atışı oluşmamış dedi. Bir hafta daha bekleyelim. Kalp atışı oluşabilir de kendiliğinden düşebilir de dediler. Ertesi gün düştü. Tam üç ay oldu inişli çıkışlı günler yaşadım. Ama ilk defa kendimi bu kadar çaresiz ve umutsuz hissediyorum..
Eğer düşük yapıp sonra hamile kalan varsa aranızda bana destek olur musunuz?? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınız sıkmayın canınızı herşeye bir hayır vardırGenetik test yaptıracağım bakalım
Çok geçmiş olsun bende 1 ay önce 2.dusugumu yaptım araştırma yaptınız mı doktorlar ne dedi
Umutsuz vaka ben varım
Senin bir düşük
İkincide düşük riskin çok düşük
Benim yüksek artık malesef
3 düşük yaptım üzücü yıpratıcı
neden oluyomuş ki araştırma yapmadılar mı? Tedbir almadı mı doktor
Cnm hic kalp atisi oncesinden duyulmadi mi.benim ilk gebeligin ayni sekilde 8 haftalika kalbi durdu.daha sonrasinda korunmayi biraktigim ay tekrar hamile kaldimKızlar merhaba ben fena durumlardayım. Aslında durum şu tam hazır olduğum çok güzel bir zamanda hamile kaldım. Çok da heveslendim, mutlu oldum herkese de söyledim hamile olduğumu. Düşük yapacağım olasılığını hiç düşünmedim, hiç aklıma gelmedi. Öyle kötü şeylere ihtimal veren bir insan değilim.
Cnm hic kalp atisi oncesinden duyulmadi mi.benim ilk gebeligin ayni sekilde 8 haftalika kalbi durdu.daha sonrasinda korunmayi biraktigim ay tekrar hamile kaldim
Aynen cnm direk akisina birak rahat ol allahin izniyle oluyo dusugun ayagi icerde derler.Yok canım hiç kalp atışı duyulmadı. İyiki de duyulmadı. Bende geçen ay bıraktım korunmayı bekliyorum bakalım hayırlısı artık. İlk ay olacak diye şartlandırmışım kendimi adet olunca moralim çok bozuldu. Şimdi öyle bişey demiyorum. Akışına bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?