Kizlar hepinize iyi aksamlar.Pazartesi lekelenme sikayetiyle gece acibademe gittim.Doktor kesenin cok yavas ilerledigini %70 dusuk yapacagimi soyledi.Betaya bakildi 400 lere gerilemisti.7.haftanin icindeydim ama hala 5 haftalik gorunuodu kesem.Bebek olusmustu.Carsamba gunu kendi doktoruma gittim.Vajinal muaynede kesenin rahim agzina geldigini ayni gun dusugun baslayabilecegini,kanamamin adet kanamasindan fazla olabilecegini,korkmamami soyledi.Kramplarim hafif hafif baslamisti bunun da sebebinin rahimin kasilarak gebeligi atmak istedigi icin oldugunu soyledi.Muayneden ciktim kasilmalarim artti arabaya zor gittim.Arabada kanamam basladi su akar gibi.Eve gelip ped koyup artik dusugu beklemeye basladim.Gece artarak sabaha kadar sanci ve agri cektim ama korkmadim.Doktorum olacaklarla ilgili bilgilendirmisti beni.Aci,agri,sanci cidden beni perisan etti butun enerjimi tuketti ama oyle agir bi kanamam olmadi parca da gormedim.Belki kucuk pihtilardi ben goremedim belki de gebelik 5.haftada kaldigi icin pihti yoktu bilemiorum.Su an 5.gunum 3 5 damla leke geldi agrim sancim hic kalmadi.Yarin kontrolum var insallah parca falan kalmamistir.Ben korunmayi dusunmuorum kizlar.Hepimize gecmisler olsun.Rabbim tez zamanda saglikli gebelikler nasip eylesin.