Düşük yapanlar

Çok teşekkür ederim aiİn durum benimle aynı benimse 6+3 ve benimde 2000 üstünden 800 lere düştü şimdi dün lekelenme başladı nasıl devam edecek diye düşünüyordum demekki önce böyle oluyor kanamam açılacak sanırım çok korkuyorum. Benim doktorlarımda önermedi kürtajı
İlk etapta çok fazla kanamam oldu hızlı düştü beta şimdi ise 60lardan 29lara düşmüş. Kanama yok ara ara lekelenme oluyor. Bakalım doktorlar görüşeceğim tekrar sonuç için. Benim doktor korkmana gerek yok dedi sizde korkmayın inşallah iyice sökülme yaşarsınız ve sorunsuz atlatırsın bu durumu.

Bunun ilk gebelik olmasıyla alakası yoktur, sizin durumunuzda çok da gerek kalmamıştır öyle önermiştir doktorunuz, hic dogum yapmamis kadin icin kurtaj sakincali lafi 20 yil geride kaldi 20 yil once kullanilan kurtaj yöntemlerine gore oyleydi su anda oyle degil, lütfen icinden gectigimiz bu hassas donemde kurtaj olan insanlarin psikolojisini bir de siz bozmayin zaten yasadigimiz aciyi biliyorsunuz siz de yaşamışsınız.

Cok gecmis olsun doktorunuz bu bekleme suresi icin yonlendirmesini yapmıştır, beta degerine fazla takilmamak lazim dis gebelik şüpheniz yoksa

Öncelikle söylediklerinizde haklı olabilirsiniz çünkü kürtaj hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok. Teşekkür ederim. Doktorumun söyledikleri doğrultusunda ilerliyorum ve burda aynı şeyleri yaşayan kişilerin yazdıkları benim için çok önemli.

Ayrıca kimsenin moralini bozmak gibi bir derdim hiç olmadı bundan sonrada kesinlikle olmayacak. Söylediğiniz gibi bu hassas dönemin şu an tamda içerisindeyim kimin ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum.

Sizde sanırım şu an epey hassassınız ki şahsımı kürtaj olan insanların moralini bozmakla itham ediyorsunuz. Açıkçası Bu hem üzücü hemde korkutucu.

Burası bilgi paylaşım yeri değil miydi yoksa ben mi bilmiyorum yada unuttum?

Doktorum ne söylediyse onu aktardım ve konu ne olursa olsun birşeyler hakkında farklı doktorların ne söylediğini bilmek isteyen hastalar için de bir yorumdu.

Lekelenme ile başlayan düşüklerde ağrı sonrası çok oluyormu acaba dün kramplarım vardı bacakta göğüste vede kasığımda şimdi bugün nasıl olacak inşallah çok ağrım olmaz çok korkuyorum
İnşallah sorunsuz atlatırsın ama ağrı kramp falan varsa bir doktorunla görüş istersen. doktorun ne dedi bilmiyorum ama ağrı yaşarsan haberim olsun demişti neden söylediğini bilmiyorum.

İlk etapta çok fazla kanamam oldu hızlı düştü beta şimdi ise 60lardan 29lara düşmüş. Kanama yok ara ara lekelenme oluyor. Bakalım doktorlar görüşeceğim tekrar sonuç için. Benim doktor korkmana gerek yok dedi sizde korkmayın inşallah iyice sökülme yaşarsınız ve sorunsuz atlatırsın bu durumu.
Amin inşallah sağsalim bende kurtulurum... çok teşekkür ederim

İnşallah sorunsuz atlatırsın ama ağrı kramp falan varsa bir doktorunla görüş istersen. doktorun ne dedi bilmiyorum ama ağrı yaşarsan haberim olsun demişti neden söylediğini bilmiyorum.
Bana ağtın çok olursa bir ağtı kesici atarsın çok şidetli olursa beni ara dedi benim henüz leke olduğundan aramadım

Kaç ay geçti üzerinden... kürtajda üç ay bekleme süresi varmış doktorum kendi kendine düşürürsen beklemene gerek yok dedi. Gerçi ben tüp bebeklese hamile kalamamıştım kimyasal olmuştu.kaliteli iki embiryo transfer edilmişti üstelik. Şimdi artık çokta umudum kalmadı.çünkü tüm testler yapılmıştı genetiğe kadar bunun düşmeside çok ilginç geldi. Herşeyim çok iyidi ve çok rahat bir hamilelik geçiriyordum sadece soğuk algınlığımgeçirmiştim ilk başlarda fazlaca öksürük vardı.
Çok üzüldüm sizin adınıza. Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız. 3 ay korunduk zaten kürtajımın üzerinden de 22 ay geçti. Ben de umudumu yitirmeye başladım artık. Düzenli ovu. Testine başladım önemli günleri de değerlendirdim yok olmadı. Bize de tüm testler yapıldı sadece genetik sonuclarımızı bekliyoruz. Amh ım biraz düşük başka problem yok görünürde.

Çok üzüldüm sizin adınıza. Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız. 3 ay korunduk zaten kürtajımın üzerinden de 22 ay geçti. Ben de umudumu yitirmeye başladım artık. Düzenli ovu. Testine başladım önemli günleri de değerlendirdim yok olmadı. Bize de tüm testler yapıldı sadece genetik sonuclarımızı bekliyoruz. Amh ım biraz düşük başka problem yok görünürde.
Cok gecmis olsun, inşallah en hayırlı sağlıklı zamanda anne olursunuz...Denemeye başladıktan sonra ilk olarak akışına mı biraktınız yoksa yumurta takibi vs yontem uygulandı mı

Çok teşeklür ederim benimde amh düşük ama önemli olan kaliteli yumurta oluşması çünkü 30 yumurtası olup don güne bir yumurtası kalan var.sizin doğsl yollamı olmuştu bu düşüğünüz.

Çok Geçmiş olsun. Benimde fsh yüksekti ve doktorum tüpe yönlendirmişti. Ben hamile kaldığım ay günde 2-3 incir ve 1 tane havuç yedim. Kürlerini yapmak istemedim her bünyeye aynı etkiyi göstermeyebilir diye düşündüm o yüzden. Ve faydasını gördüm incir yumurta oluşumu için çok iyi bir kuruyemiş prolaktin yüksekse tavsiye etmiyorlar sadece. Havuç çatlaması içinmiş ama faydası oldu mu bilmiyorum denemek isterseniz kesinlikle tavsiye ederim başka bir sorunda görünmüyormuş hem

Cok gecmis olsun, inşallah en hayırlı sağlıklı zamanda anne olursunuz...Denemeye başladıktan sonra ilk olarak akışına mı biraktınız yoksa yumurta takibi vs yontem uygulandı mı
Akışına bıraktım aklımda nasıl olsa zaten yine hamile kalırım düşüncesi var ya problem etmedim. 6 ay gecti 10 ay geçti sene doldu. Sanırım bir problem var diye düşünmeye başladım. Çok düzenli uygulamasam da ovu. Testlerine başladım değerlendirme yaptım yine olmadı bıraktım. artık hastaneye gitmeye başlamalıyım dedim yine olmadı. 2 aydır çok düzenli olarak ovu. Testi yapıyorum ama malasef yine olmadı. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Rabbim hak eden herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah

Çok Geçmiş olsun. Benimde fsh yüksekti ve doktorum tüpe yönlendirmişti. Ben hamile kaldığım ay günde 2-3 incir ve 1 tane havuç yedim. Kürlerini yapmak istemedim her bünyeye aynı etkiyi göstermeyebilir diye düşündüm o yüzden. Ve faydasını gördüm incir yumurta oluşumu için çok iyi bir kuruyemiş prolaktin yüksekse tavsiye etmiyorlar sadece. Havuç çatlaması içinmiş ama faydası oldu mu bilmiyorum denemek isterseniz tavsiye ederim başka bir sorunda görünmüyormuş hem
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Prolaktinim de normal çıkıyor. Bu kürü nasıl uygulayacağım

Çok teşeklür ederim benimde amh düşük ama önemli olan kaliteli yumurta oluşması çünkü 30 yumurtası olup don güne bir yumurtası kalan var.sizin doğsl yollamı olmuştu bu düşüğünüz.
Evet 2 kere hamilelik yaşadım ikisi de doğal yoldandı.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Prolaktinim de normal çıkıyor. Bu kürü nasıl uygulayacağım
Faydam olursa çok çok mutlu olurum.
Aslında kür değil bu. Kürünü hiç denemedim. Hatta inciri çok sevdiğim için doktoruma da sordum zararı olmaz aksine faydası olur ama aşırıya kaçma dedi.

günde ne zaman aklıma gelirse 2-3 adet kuru incir ve aynı gün içindede büyük bir tane havuç tükettim. Başka hiçbir şey yapmadım.

Yumurta büyüklüğü arttıkça kasıklarım da hissetmeye başladım ben birde kasıklarım ağrıyordu iyice.

Bunun ilk gebelik olmasıyla alakası yoktur, sizin durumunuzda çok da gerek kalmamıştır öyle önermiştir doktorunuz, hic dogum yapmamis kadin icin kurtaj sakincali lafi 20 yil geride kaldi 20 yil once kullanilan kurtaj yöntemlerine gore oyleydi su anda oyle degil, lütfen icinden gectigimiz bu hassas donemde kurtaj olan insanlarin psikolojisini bir de siz bozmayin zaten yasadigimiz aciyi biliyorsunuz siz de yaşamışsınız.

Cok gecmis olsun doktorunuz bu bekleme suresi icin yonlendirmesini yapmıştır, beta degerine fazla takilmamak lazim dis gebelik şüpheniz yoksa
Çokşükür dış gebelik değil doktorlarım bekle düşecek dedi vede kan takibine devam edeceklermiş. Enyakın tarih cumartesi gel dedi bakalım. Ama düşüğü pazartesi salı bekliyorlardı benim dün lekelenmem başladı. Bende merakla süreci bekliyorum. bir arkadaşım vakumla kürtaj yaptı pıt diye kurtuldu ağrısız acısız. Ama kürtajda üç ay bekleme süresi varmış belki ondan yanaşmadılar. Hiç anlamadım çünkü iki doktorda yaşlıca vede ist iui doktorları. Sonuçta bir bildikleri var deyip bekliyotum ki zaten bir doktorlada yetinmedim.

Aslında kür değil bu. Kürünü hiç denemedim. Hatta inciri çok sevdiğim için doktoruma da sordum zararı olmaz aksine faydası olur ama aşırıya kaçma dedi.

günde ne zaman aklıma gelirse 2-3 adet kuru incir ve aynı gün içindede büyük bir tane havuç tükettim. Başka hiçbir şey yapmadım.

Yumurta büyüklüğü arttıkça kasıklarım da hissetmeye başladım ben birde kasıklarım ağrıyordu iyice.
ben de siz gibi havucu da inciri de çok severim. Zaten kış döneminde olduğumuz için bol bol havuç yiyorum ama etkisi olmadı sanırım.

Çokşükür dış gebelik değil doktorlarım bekle düşecek dedi vede kan takibine devam edeceklermiş. Enyakın tarih cumartesi gel dedi bakalım. Ama düşüğü pazartesi salı bekliyorlardı benim dün lekelenmem başladı. Bende merakla süreci bekliyorum. bir arkadaşım vakumla kürtaj yaptı pıt diye kurtuldu ağrısız acısız. Ama kürtajda üç ay bekleme süresi varmış belki ondan yanaşmadılar. Hiç anlamadım çünkü iki doktorda yaşlıca vede ist iui doktorları. Sonuçta bir bildikleri var deyip bekliyotum ki zaten bir doktorlada yetinmedim.
Vardır bir bildikleri, vakumla kürtaj için bekleme süresini gebelik haftasına ve sonrasında rahmin toparlama durumuna göre karar veriyorlarmış, net bir süre yok kişiden kişiye değişiyor canım, inşallah hepimiz kolayca atlatırız 🙏

Canım bende sen gibi hergün incir tükettim ve havuç suyu ara ara içmiştim.

X