Gebelik daha yeni olduğu için isleme gerek gormemistirler kendiliginden duser diye. Bi kaç gün daha bekle kanaman baslamazsa gidersin tekrar. 11 haftalik hamileyken bebegin 9. Haftanın icinde kalbinin durduğunu öğrendim kalbinin durmasindan snra kanamam baslayana kadar 2 hafta geçmişti. Kürtaj randevusu almıştım randevuya yetisemeden kanamam başlamıştıMerhaba acil yardımınıza ihtiyacım var bayanlar...ben 6 haftalık hamileyim kese göründü herşey çok sağlıklı fakat kan değerim istenilen düzeyde ilerlemedi bir haftadır düşmeye başladı.şuan 800 lerde.doktorlarım 5 gün öne kendi kendine düşük yaparsın dedi ve hala yapamadım.benim gibi bekleyip düşük yapanlar varmı?kürtaj ve ilacada yanaşmıyor iki ayrı doktorumda...
Çok geçmiş olsun canım...demekki bende biraz daha bekleyecem. Çpk zor elde etmiştim bu gebeliği vede öncesi başarısı tüp bebek sonradı kendiliğinden hamilelik bunedenlede dokyorlar doğal olanı bekliyor olabilirler.çok ağrı sızı oluyormu düşük olunca? Beklemek çok stresli.Gebelik daha yeni olduğu için isleme gerek gormemistirler kendiliginden duser diye. Bi kaç gün daha bekle kanaman baslamazsa gidersin tekrar. 11 haftalik hamileyken bebegin 9. Haftanın icinde kalbinin durduğunu öğrendim kalbinin durmasindan snra kanamam baslayana kadar 2 hafta geçmişti. Kürtaj randevusu almıştım randevuya yetisemeden kanamam başlamıştı
ilac vermezler ilaci daha buyuk gebeliklerde veriyorlarmis. Ama niye kurtaja yanasmadiklarini anlamadim, acaba beta hcg dusuk diye mi yanasmadilarMerhaba acil yardımınıza ihtiyacım var bayanlar...ben 6 haftalık hamileyim kese göründü herşey çok sağlıklı fakat kan değerim istenilen düzeyde ilerlemedi bir haftadır düşmeye başladı.şuan 800 lerde.doktorlarım 5 gün öne kendi kendine düşük yaparsın dedi ve hala yapamadım.benim gibi bekleyip düşük yapanlar varmı?kürtaj ve ilacada yanaşmıyor iki ayrı doktorumda...
Vallaha iki doktora gittim özel muayeneye ikiside ısrarla önermediilac vermezler ilaci daha buyuk gebeliklerde veriyorlarmis. Ama niye kurtaja yanasmadiklarini anlamadim, acaba beta hcg dusuk diye mi yanasmadilarben de 6 haftalikken bebegimi kaybettim 8. hafta kontrolumde tesaduf ogrendik ne agrim ne kanamam vardi bana hizlica kurtaj onerdi doktorum
Bebek ve yolk kesesi gorunmus muydu? Belki onunla ilgilidirVallaha iki doktora gittim özel muayeneye ikiside ısrarla önermedi
Ben de aynı sizin gibiydim. Zehirlenmeye başlamışsın dedi hemen kürtaj oldum. Düşmesini beklemek sakıncalı değil mi ki ?ilac vermezler ilaci daha buyuk gebeliklerde veriyorlarmis. Ama niye kurtaja yanasmadiklarini anlamadim, acaba beta hcg dusuk diye mi yanasmadilarben de 6 haftalikken bebegimi kaybettim 8. hafta kontrolumde tesaduf ogrendik ne agrim ne kanamam vardi bana hizlica kurtaj onerdi doktorum
Yolk kesesi var yazıyo raporumda bebek yok olsa söylerlerdi çünkü kese fotosuna bakıyorum bende pek bişey göremiyorumBebek ve yolk kesesi gorunmus muydu? Belki onunla ilgilidir
Cumartesi tekrar çağırdı. Kan değerimde herhün düşüyor.bilemedim işte ama iki doktorda istanbulda rüştünü kanıtlamış doktorlar.korkudan iki kişiyle devam ediyorum.ama bu belirsizlik beni öldürüyorBen de aynı sizin gibiydim. Zehirlenmeye başlamışsın dedi hemen kürtaj oldum. Düşmesini beklemek sakıncalı değil mi ki ?
Aen kaç haftalıktın vede nekadar bekledin sonra kürtaj oldunBen de aynı sizin gibiydim. Zehirlenmeye başlamışsın dedi hemen kürtaj oldum. Düşmesini beklemek sakıncalı değil mi ki ?
9 haftaya girmiştim. Kontrol için hastaneye gittik kalp atışının olmadığını bebeğin 7. Hafta da kaldığını öğrendik. 2 gün bekledim sonra kürtaj oldum. Bu 2 günlük süre de 3 kez daha ultrasona girdim ama tüm doktorlar aynı şeyi söyledi ve hala kalp atışı yoktu.Aen kaç haftalıktın vede nekadar bekledin sonra kürtaj oldun
Allah yardımcınız olsun budurum çok daha zormuş.benim size göre daha erken çok yıkıldım.sonra çocuğunuz oldumu?demin bir yazı gördüm çok korktum. Doktorun biri düşükten sonraki doğumlarda oluşabilecek sıkıntıları sıralamış hey Allahım dedim.bu süreç çoğu kişide doğal seleksiyon keşke bunuda yazsaymış.9 haftaya girmiştim. Kontrol için hastaneye gittik kalp atışının olmadığını bebeğin 7. Hafta da kaldığını öğrendik. 2 gün bekledim sonra kürtaj oldum. Bu 2 günlük süre de 3 kez daha ultrasona girdim ama tüm doktorlar aynı şeyi söyledi ve hala kalp atışı yoktu.
Benimde ilk düşüğüm tüp bebekti. Söyle soyliyim ikinci dusugum 8 haftalikti ve kürtaj gununden once kanamam basladi agriya dayanamadim geceyi acilde geçirdim senin daha kucuk oldugu icin belkide agri vs okadar olmaz. Kanamada epey bi olmuştu gec boyunca kurtajdan sonra ise bi iki lekelenme olmuştuÇok geçmiş olsun canım...demekki bende biraz daha bekleyecem. Çpk zor elde etmiştim bu gebeliği vede öncesi başarısı tüp bebek sonradı kendiliğinden hamilelik bunedenlede dokyorlar doğal olanı bekliyor olabilirler.çok ağrı sızı oluyormu düşük olunca? Beklemek çok stresli.
Çok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için. Maalesef hamile kalamadım bir dahaAllah yardımcınız olsun budurum çok daha zormuş.benim size göre daha erken çok yıkıldım.sonra çocuğunuz oldumu?demin bir yazı gördüm çok korktum. Doktorun biri düşükten sonraki doğumlarda oluşabilecek sıkıntıları sıralamış hey Allahım dedim.bu süreç çoğu kişide doğal seleksiyon keşke bunuda yazsaymış.
Çok teşekkür ederim aiİn durum benimle aynı benimse 6+3 ve benimde 2000 üstünden 800 lere düştü şimdi dün lekelenme başladı nasıl devam edecek diye düşünüyordum demekki önce böyle oluyor kanamam açılacak sanırım çok korkuyorum. Benim doktorlarımda önermedi kürtajıMerhaba. Öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Bende 6 haftalıkken düşük yaptım. Yani şöyleki ocak son haftasından beri kanamam vardı beta 1200lerde idi yükselmedi ve aniden düşüşe geçti.
İki gün arayla betaya bakıldı düşüş güzel olduğundan ve muayene de rahmin içine özenle baktı doktorum hala gidiyorum. İki haftada beta iyice düştü kanama leke şeklinde oluyor.
Doktorum Kürtaj yapmak istemiyorum çünkü hiç doğum yapmamış birisin dedi. Çevremde herkeste doktorun söylediğini onaylıyor. Doğum yapmamış birinin rahmi kürtajla oynanması iyi değilmiş.
Bunun ilk gebelik olmasıyla alakası yoktur, sizin durumunuzda çok da gerek kalmamıştır öyle önermiştir doktorunuz, hic dogum yapmamis kadin icin kurtaj sakincali lafi 20 yil geride kaldi 20 yil once kullanilan kurtaj yöntemlerine gore oyleydi su anda oyle degil, lütfen icinden gectigimiz bu hassas donemde kurtaj olan insanlarin psikolojisini bir de siz bozmayin zaten yasadigimiz aciyi biliyorsunuz siz de yaşamışsınız.Merhaba. Öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Bende 6 haftalıkken düşük yaptım. Yani şöyleki ocak son haftasından beri kanamam vardı beta 1200lerde idi yükselmedi ve aniden düşüşe geçti.
İki gün arayla betaya bakıldı düşüş güzel olduğundan ve muayene de rahmin içine özenle baktı doktorum hala gidiyorum. İki haftada beta iyice düştü kanama leke şeklinde oluyor.
Doktorum Kürtaj yapmak istemiyorum çünkü hiç doğum yapmamış birisin dedi. Çevremde herkeste doktorun söylediğini onaylıyor. Doğum yapmamış birinin rahmi kürtajla oynanması iyi değilmiş.
Cok gecmis olsun doktorunuz bu bekleme suresi icin yonlendirmesini yapmıştır, beta degerine fazla takilmamak lazim dis gebelik şüpheniz yoksaÇok teşekkür ederim aiİn durum benimle aynı benimse 6+3 ve benimde 2000 üstünden 800 lere düştü şimdi dün lekelenme başladı nasıl devam edecek diye düşünüyordum demekki önce böyle oluyor kanamam açılacak sanırım çok korkuyorum. Benim doktorlarımda önermedi kürtajı
Kaç ay geçti üzerinden... kürtajda üç ay bekleme süresi varmış doktorum kendi kendine düşürürsen beklemene gerek yok dedi. Gerçi ben tüp bebeklese hamile kalamamıştım kimyasal olmuştu.kaliteli iki embiryo transfer edilmişti üstelik. Şimdi artık çokta umudum kalmadı.çünkü tüm testler yapılmıştı genetiğe kadar bunun düşmeside çok ilginç geldi. Herşeyim çok iyidi ve çok rahat bir hamilelik geçiriyordum sadece soğuk algınlığımgeçirmiştim ilk başlarda fazlaca öksürük vardı.Çok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için. Maalesef hamile kalamadım bir daha