Düşük yapanlar

Sakinkal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
2.616
3.363
Merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var bayanlar...ben 6 haftalık hamileyim kese göründü herşey çok sağlıklı fakat kan değerim istenilen düzeyde ilerlemedi bir haftadır düşmeye başladı.şuan 800 lerde.doktorlarım 5 gün öne kendi kendine düşük yaparsın dedi ve hala yapamadım.benim gibi bekleyip düşük yapanlar varmı?kürtaj ve ilacada yanaşmıyor iki ayrı doktorumda...

Gebelik daha yeni olduğu için isleme gerek gormemistirler kendiliginden duser diye. Bi kaç gün daha bekle kanaman baslamazsa gidersin tekrar. 11 haftalik hamileyken bebegin 9. Haftanın icinde kalbinin durduğunu öğrendim kalbinin durmasindan snra kanamam baslayana kadar 2 hafta geçmişti. Kürtaj randevusu almıştım randevuya yetisemeden kanamam başlamıştı

Çok geçmiş olsun canım...demekki bende biraz daha bekleyecem. Çpk zor elde etmiştim bu gebeliği vede öncesi başarısı tüp bebek sonradı kendiliğinden hamilelik bunedenlede dokyorlar doğal olanı bekliyor olabilirler.çok ağrı sızı oluyormu düşük olunca? Beklemek çok stresli.

ilac vermezler ilaci daha buyuk gebeliklerde veriyorlarmis. Ama niye kurtaja yanasmadiklarini anlamadim, acaba beta hcg dusuk diye mi yanasmadilar ben de 6 haftalikken bebegimi kaybettim 8. hafta kontrolumde tesaduf ogrendik ne agrim ne kanamam vardi bana hizlica kurtaj onerdi doktorum

Vallaha iki doktora gittim özel muayeneye ikiside ısrarla önermedi

Bir arkadaşımın doktoru da kürtaj yapmadı toplamda 1.5 ayda kendi kendine düşürdü. Zararı olmuyo mu acaba o kadar beklemenin ?

Ben de aynı sizin gibiydim. Zehirlenmeye başlamışsın dedi hemen kürtaj oldum. Düşmesini beklemek sakıncalı değil mi ki ?

Ben de aynı sizin gibiydim. Zehirlenmeye başlamışsın dedi hemen kürtaj oldum. Düşmesini beklemek sakıncalı değil mi ki ?
Cumartesi tekrar çağırdı. Kan değerimde herhün düşüyor.bilemedim işte ama iki doktorda istanbulda rüştünü kanıtlamış doktorlar.korkudan iki kişiyle devam ediyorum.ama bu belirsizlik beni öldürüyor

Aen kaç haftalıktın vede nekadar bekledin sonra kürtaj oldun
9 haftaya girmiştim. Kontrol için hastaneye gittik kalp atışının olmadığını bebeğin 7. Hafta da kaldığını öğrendik. 2 gün bekledim sonra kürtaj oldum. Bu 2 günlük süre de 3 kez daha ultrasona girdim ama tüm doktorlar aynı şeyi söyledi ve hala kalp atışı yoktu.

Allah yardımcınız olsun budurum çok daha zormuş.benim size göre daha erken çok yıkıldım.sonra çocuğunuz oldumu?demin bir yazı gördüm çok korktum. Doktorun biri düşükten sonraki doğumlarda oluşabilecek sıkıntıları sıralamış hey Allahım dedim.bu süreç çoğu kişide doğal seleksiyon keşke bunuda yazsaymış.

Benimde ilk düşüğüm tüp bebekti. Söyle soyliyim ikinci dusugum 8 haftalikti ve kürtaj gununden once kanamam basladi agriya dayanamadim geceyi acilde geçirdim senin daha kucuk oldugu icin belkide agri vs okadar olmaz. Kanamada epey bi olmuştu gec boyunca kurtajdan sonra ise bi iki lekelenme olmuştu

Çok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için. Maalesef hamile kalamadım bir daha

Merhaba. Öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Bende 6 haftalıkken düşük yaptım. Yani şöyleki ocak son haftasından beri kanamam vardı beta 1200lerde idi yükselmedi ve aniden düşüşe geçti.
İki gün arayla betaya bakıldı düşüş güzel olduğundan ve muayene de rahmin içine özenle baktı doktorum hala gidiyorum. İki haftada beta iyice düştü kanama leke şeklinde oluyor.

Doktorum Kürtaj yapmak istemiyorum çünkü hiç doğum yapmamış birisin dedi. Çevremde herkeste doktorun söylediğini onaylıyor. Doğum yapmamış birinin rahmi kürtajla oynanması iyi değilmiş.

Çok teşekkür ederim aiİn durum benimle aynı benimse 6+3 ve benimde 2000 üstünden 800 lere düştü şimdi dün lekelenme başladı nasıl devam edecek diye düşünüyordum demekki önce böyle oluyor kanamam açılacak sanırım çok korkuyorum. Benim doktorlarımda önermedi kürtajı

Lekelenme ile başlayan düşüklerde ağrı sonrası çok oluyormu acaba dün kramplarım vardı bacakta göğüste vede kasığımda şimdi bugün nasıl olacak inşallah çok ağrım olmaz çok korkuyorum

Bunun ilk gebelik olmasıyla alakası yoktur, sizin durumunuzda çok da gerek kalmamıştır öyle önermiştir doktorunuz, hic dogum yapmamis kadin icin kurtaj sakincali lafi 20 yil geride kaldi 20 yil once kullanilan kurtaj yöntemlerine gore oyleydi su anda oyle degil, lütfen icinden gectigimiz bu hassas donemde kurtaj olan insanlarin psikolojisini bir de siz bozmayin zaten yasadigimiz aciyi biliyorsunuz siz de yaşamışsınız.
Cok gecmis olsun doktorunuz bu bekleme suresi icin yonlendirmesini yapmıştır, beta degerine fazla takilmamak lazim dis gebelik şüpheniz yoksa

Çok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için. Maalesef hamile kalamadım bir daha
Kaç ay geçti üzerinden... kürtajda üç ay bekleme süresi varmış doktorum kendi kendine düşürürsen beklemene gerek yok dedi. Gerçi ben tüp bebeklese hamile kalamamıştım kimyasal olmuştu.kaliteli iki embiryo transfer edilmişti üstelik. Şimdi artık çokta umudum kalmadı.çünkü tüm testler yapılmıştı genetiğe kadar bunun düşmeside çok ilginç geldi. Herşeyim çok iyidi ve çok rahat bir hamilelik geçiriyordum sadece soğuk algınlığımgeçirmiştim ilk başlarda fazlaca öksürük vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…