Benim bulanti yoktu göğüs acim vardı pat diye kesildi ertesi günlerde kahverengi lekeler geldi bir iki damla kan geldi hastaneye yatırdılar iki gün sonrada kürtaj oldum
Her sabah uyanır uyanmaz memelerimi yokluyorum, acıyorlar mı, hala büyükler mi diye. O riskli süreç bitti ama hala devam ediyor aslında bakınca. Bu korku çok kötü ya
Çok doğru söylüyosun canım ben de aynı durumdayım sürekli kendimi yokluyorum aa şuram ağrıyordu şimdi neden ağrımıyor diye.Senin maşallah riskli dönemin bitmiş darısı sağ salim benim başıma.Ama gerçekten her sabah bi korkuyla uyanmak çok kötü bi de ben daha yolun başındayım şimdiden diyorum 8 ay nasıl geçecek diye
Hemen acile gitmelisiniz vakit kaybetmeden.Yoğun bir şekilde kanamam başladı. Parçalar düştü. Sanırım düşük yaptım
Merhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun6+1 günlük hamileyim. Dr ilişki yasağı koymadı. ilişkiye girdik. Sonrasında kanamam başladı, sadece tuvalete gittiğimde yada hareket ettiğimde oluyor. Damla damla geliyor. Herhangi bir ağrım yok. 2 gündür devam ediyor. Azalmada yok, çoğalmada yok. Arada siyah kan pıhtısı geldi sadece. Dr gidemiyorum hem hafta sonu hem çok uzak. Düşük yaşıyor olabilir miyim
Hayırlı olsun cnm korkma bisey olmaz eğer lekelenmerin durduysa sıkıntı olmaz içini rahat tut Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah İyi günler ben tüp bebek yaptırdım 24 gün oldu herşey güzel gidiyordu ikinci kan testinden sonra birz kanamam oldu sonra kesildi iğne vurundum çok korkuyorum düşük olmusmudur yada kanamadan sonra gebelik devam eder mi?