Düşük yapanlar, ilk nasıl anladınız.

Bı sorum olacaktı bayanlar ben hamileyim su an sarılı kahveli tarzı akıntım var normal mi?yardm ederseniz sevinirim

Az once bende dusuk yaptim icimden parcanin koptugunu hissettim oyle aci verici biseydi ki agri olmadi ilkin ama icim cok acidi once kahverengi kanamam oldu sonrasinda hafif kanamam oldu daha sonra siddetli sancilar vee dusjk ne yazikki

Merhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun :KK43: 6+1 günlük hamileyim. Dr ilişki yasağı koymadı. ilişkiye girdik. Sonrasında kanamam başladı, sadece tuvalete gittiğimde yada hareket ettiğimde oluyor. Damla damla geliyor. Herhangi bir ağrım yok. 2 gündür devam ediyor. Azalmada yok, çoğalmada yok. Arada siyah kan pıhtısı geldi sadece. Dr gidemiyorum hem hafta sonu hem çok uzak. Düşük yaşıyor olabilir miyim
Seni üzmek istemem canım ama malesef kanama kötü keşke hemen acilen doktora gitseydin

Kasık ağrısı hamileliğin ilk haftalarında oluyor ondan dolayı korkmayın benim düşük belirtilerinde karnımda çok değişik ağrı oldu hani tansiyon aleti kolunuza sıkar ya aynen karnımı öyle bişey sıkıp duruyordu arada bir de kanama geldi çok az

8 hafta 2 günlük hamileyim. 3 ay önce dış gebelik yaşadım. İç kanama geçirdim. İlaç kullanmama rağmen hamile kaldım. Şimdi ise çok korkuyorum, kaybedeceğim diye. O yüzden 3 aylık olana kadar umutlanmamak istiyorum. Çok ağır bulantılarım vardı. Ağzıma bir lokma sokamıyordum.
2 gündür bulantılarım azaldı.
Akıntım su gelmeye başladı.
Belimde inanılmaz bir ağrı var.
Kasıklarımda ağrı var ama yeni ameliyat olduğum için ağrıyor olabilir bilmiyorum.
Pazartesi doktora gidiyorum ama içim içimi yiyor. Siz nasıl anladınız, belirtiler neydi?
15gün önce kahverengi lekelenme başladı doktor hemen progestan verdi sırt üstü yat dedi hemen eve geldim yattım bir hafta bu arada kahverengi kanamam gittikçe çoğaldı bir sabah uyandıgımda mandalina büyüklüğünde parça düştü wc de kanamam kırmızıya döndü ve adet kanamasından coktu 1saatte Ped değiştiriyordum kesin düşük yaptım dedim ve hemen doktora gittim düşük gerçekleşmemişti ve eve geri gönderdi tekrar yattım bugüne kadar kanamam hiç kesilmedi arada hafif sancılarda oluyordu bu sabah kontrole gittim doktorun kapısından içeri girdiğimde birsey düştüğünü hissettim ve hemen wc gittim bu bebeğim ve kesesiydi 😟sonra muayene oldum doktor hiçbirşey görmediğini düşük yaptığımı söyledi artık yoktu içimde çok kötü bir duygu daha 10haftalıktı ama alışmıştım yavaş yavaş parça parça düşük yaptım çok ağrı sancı olmadı benim de böyle oldu bu sabah oldu sizinle paylaşmak istedim 😔😔😔

Merhaba geçmiş olsun, ben de 3 düşük yaptım. İlk ikisi kimyasal gebelikti sadece değerlerim yükseldi 5. Haftada kese bile görülmeden kanamam oldu. Ama 3.sü 8 haftalikti, kese vardı hatta kalp atışını duymuştuk çok sevinmiştim. Doktor her şey yolunda dedi, ertesi gün öğlen kanamam başladı hemen gittim düşük tehdidi dedi progesteron verdi yat dedi doktor, aynen yaptım ama akşama doğru kanamam ve sancım çoğaldı ben anladım zaten, hemen başka acile gittim doktor alttan muayene etti fetüs gözlemlenmedi dedi sen emin misin hamile olduğuna diyor bı de. Yemin ederim daha sabah kalp atışını duyduk hocam dedim. Neyse o şekilde doktor ultrason cihazını çekince kocaman bı parca çıktı sancım durdu. İlerleyen günlerde de parça parça düştü gitti. Bizde kan uyuşmazlığı var acaba ondan mı oldu bilmiyorum şimdi düzgün bir doktor bulup kontrollü şekilde tekrar hamile kalmak istiyorum ama ne psikoloji kaldı ne enerjim. Bunu okuyan ve bebeği olanlara sesleniyorum çok büyük nimet elinizdeki kıymeti bilin Allah nasip etmiş üzmeyin onlara kızmayın, şükredin. İnşallah rabbim benim gibi arayanlara da kolaylıkla verir benim ümidim hiç bitmedi ümitsizlik seytandanmis. İnşallah olacak o zaman da yazarım buraya 🤗

Çok geçmiş olsun benimde martın 25 inde normal adet olmam gerekiyordu ondan 3 gün önce kahverengimsi bir küçük kanama oldu 2 gün devam etti ve bitti bugün normalde adetimin 4. Yani son günü ve aniden şiddetli karın ağrısıyla uyandım midem de bulanıyor ve göğsümün ağrısı kesildi kırmızı kan gelmeye başladı ne oldu bilmiyorum nolur yardımcın olun acill!!

X