- 25 Ekim 2020
- 4
- 0
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni üzmek istemem canım ama malesef kanama kötü keşke hemen acilen doktora gitseydinMerhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun 6+1 günlük hamileyim. Dr ilişki yasağı koymadı. ilişkiye girdik. Sonrasında kanamam başladı, sadece tuvalete gittiğimde yada hareket ettiğimde oluyor. Damla damla geliyor. Herhangi bir ağrım yok. 2 gündür devam ediyor. Azalmada yok, çoğalmada yok. Arada siyah kan pıhtısı geldi sadece. Dr gidemiyorum hem hafta sonu hem çok uzak. Düşük yaşıyor olabilir miyim
15gün önce kahverengi lekelenme başladı doktor hemen progestan verdi sırt üstü yat dedi hemen eve geldim yattım bir hafta bu arada kahverengi kanamam gittikçe çoğaldı bir sabah uyandıgımda mandalina büyüklüğünde parça düştü wc de kanamam kırmızıya döndü ve adet kanamasından coktu 1saatte Ped değiştiriyordum kesin düşük yaptım dedim ve hemen doktora gittim düşük gerçekleşmemişti ve eve geri gönderdi tekrar yattım bugüne kadar kanamam hiç kesilmedi arada hafif sancılarda oluyordu bu sabah kontrole gittim doktorun kapısından içeri girdiğimde birsey düştüğünü hissettim ve hemen wc gittim bu bebeğim ve kesesiydi sonra muayene oldum doktor hiçbirşey görmediğini düşük yaptığımı söyledi artık yoktu içimde çok kötü bir duygu daha 10haftalıktı ama alışmıştım yavaş yavaş parça parça düşük yaptım çok ağrı sancı olmadı benim de böyle oldu bu sabah oldu sizinle paylaşmak istedim8 hafta 2 günlük hamileyim. 3 ay önce dış gebelik yaşadım. İç kanama geçirdim. İlaç kullanmama rağmen hamile kaldım. Şimdi ise çok korkuyorum, kaybedeceğim diye. O yüzden 3 aylık olana kadar umutlanmamak istiyorum. Çok ağır bulantılarım vardı. Ağzıma bir lokma sokamıyordum.
2 gündür bulantılarım azaldı.
Akıntım su gelmeye başladı.
Belimde inanılmaz bir ağrı var.
Kasıklarımda ağrı var ama yeni ameliyat olduğum için ağrıyor olabilir bilmiyorum.
Pazartesi doktora gidiyorum ama içim içimi yiyor. Siz nasıl anladınız, belirtiler neydi?