Düşük yapanlar buraya... Gelin yaşadığımız sorunları paylaşıp bu süreci beraber atlatalım

Ben de 11+5 günlük bebeğimi kaybettim bebek son ana kadar yaşıyordu çok kanamam olmustu ama durduruldu o gece ise doğum sancısı başladı ve bebek normal doğar gibi doğdu aldılar patoloji için çok kötüyüm enfeksiyon vardı bende ama doktor ilk üç ay tedavi edemeyiz üç aydan sonra başlarız demişti tamda o hafta gidecektik tedavi için her şeyi iyiydi hatta bir hafta ileriden gidiyordu ikili testi de temiz çıkmıştı. 3 aydan sonra için rahim ağzı yetmezligijden şüpheleniyor acaba o mu yoksa iltihap mi neden oldu bilmek istiyorum ama galiba kesin bir şey diyen olamayacak 15 gün oldu kendimi harap ettim artık düşünmekten aglamaktan

Merhaba, kendiliğinden düşen gebeliğinizde ağrı ve kanamanız ne kadar sürdü? Benim kanamam normal ama ağrım çok var. Gece uyku bile uyuyamıyorum

merhaba,

son 5 saattir evde kendiliginden düşük yapiyorum. haftabasinda genetik testinde eksik kromozom cikmisti..dun de dr kalp atisi görülmüyor demisti. 5 saat once de dusuk yaptim ve kanama olmaya devam ediyor. acı ile evde tek basima başa çıkabiliyorum su an icin.

sizlere sormak istedigim yurtdisindayim. buradakilere su an fazla guvenmiyorum. daha once baska bir ulkede dusuk yapan arkadasimin icinde kalanlar olmus, rahim yapismis, sonra turkiyede ameliyat olmak zorunda kalmış o nedenle endişeliyim.

nasil kontroller yaptirayim kendime? normal karindan ultrason yeterli olur mu yoksa vajinal ultrason mu isteyeyim? kac hafta sonra tekrar kontrol olmak isteteyim? kan testi lazim olur mu?

Merhaba, kendiliğinden düşen gebeliğinizde ağrı ve kanamanız ne kadar sürdü? Benim kanamam normal ama ağrım çok var. Gece uyku bile uyuyamıyorum
gecmiş olsun. 17 gün sürdü kanama, agrı 3 gün Cok oldu o düştüğü günlerde bıcak saplanır gibi oluyordu aniden. Rabbım sabır versin

Cok gecmiş olsun Allah sabır versin. Size tavsiyem düşük yaptıktan sonra mutlaka uzman Bi Dr a içeriyi temizletin cünkü içeride kalanlar olup size ilerde Cok büyük sıkıntı lara yasatıyor. Bu arada uzmana yaptırın diyorum içerisi kazıma yöntemiyle temizlenirse eger fazla kazınırsa rahimde hasar olsup ilerde tekrar hamilelikte bebegin tutunmasında sorun oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…