- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- Konu Sahibi Satestemur
Ya aslında buradaki hastaneler 3 düşük yapmadan kabul etmiyor bu testleri yaptırmayı. Biz bir torpille yaptırdık. Kromozom analizi için 4 aralığa gün verdiler o zaman gidip kan vericez. Kromozom ne kadar sürede çıkıyor peki ? Benim doktorum geçirdiğim 1 kimyasal düşükle son yaptığım 7 haftalık düşük aslında çok anlamlı değil dedi. Tüm testlerde iyi çıkınca bir daha deneyin dedi. Biz de bu ay başladık. Bat
17 kasım bakalım ne olacak. Senin kaç düşüğün var peki ?
Bana da aynısını söylediler,doğal seleksiyon bu normal ilk gebeliklerde dediler,bende üniversitede bir hocanın özel muayenehanesine gittim,henüz düşük olmamıştı ama bu bebek düşer demişlerdi,bende bunun nedenini öğrenmek istediğimi,bu işlerin tabiki nasip olduğunu ama benimde tedbirimi almak istediğimi söyledim,işte yoğun ısrarlarım ve tabiki özeline gitmemin de etkisiyle bizi üniversite hastanesinin genetiğine yolladı,tabi ordada bir sürü soru,neden yapılıyo ilk düşükte falan filan,öyle böyle bize randevuyu verdiler 45 gün sonraya verildi randevu ikisi içinde,bende sekreterlikte aralarında bu hasta özel falan diye başka bi hastadan bahsettiklerini duydum,dedim bunu öne aldırmamın yolu var mı diye,özel yaptırabilirsiniz dedi,tabi üniversitenin özel ücreti dışarıdakilerden çoookk uygun,106 tl eşim için 106 tl kendim için döner sermayeye ödedim ve 45 gün olan randevuyu 1 hafta sonrasına çektirdim,haftaya sonuç çıkacakmış bakalım,benim ilk düşüğüm (Allah bana ve kimseye bir daha yaşatmasın) missed abortus teşhisi koyuldu,bebeği patolojiye gönderdi hastane doktora yazdım sorun yok dedi,zaten patoloji de bişey çıkmıyormuş,önemli olan genetiğe yollamakmış bebeği de,şimdilik bekleme süresindeyim kürtaj olalı 27 gün oldu,2 ay bekle dediler,bu arada bu testlere yoğunlaştım,önce tedbir alıp sonra tevekkül lazım,senin de inşAllah bebişin sağlıkla hemencik gelir,Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin