Düşük yapanlar buraya... Gelin yaşadığımız sorunları paylaşıp bu süreci beraber atlatalım

Bana da aynısını söylediler,doğal seleksiyon bu normal ilk gebeliklerde dediler,bende üniversitede bir hocanın özel muayenehanesine gittim,henüz düşük olmamıştı ama bu bebek düşer demişlerdi,bende bunun nedenini öğrenmek istediğimi,bu işlerin tabiki nasip olduğunu ama benimde tedbirimi almak istediğimi söyledim,işte yoğun ısrarlarım ve tabiki özeline gitmemin de etkisiyle bizi üniversite hastanesinin genetiğine yolladı,tabi ordada bir sürü soru,neden yapılıyo ilk düşükte falan filan,öyle böyle bize randevuyu verdiler 45 gün sonraya verildi randevu ikisi içinde,bende sekreterlikte aralarında bu hasta özel falan diye başka bi hastadan bahsettiklerini duydum,dedim bunu öne aldırmamın yolu var mı diye,özel yaptırabilirsiniz dedi,tabi üniversitenin özel ücreti dışarıdakilerden çoookk uygun,106 tl eşim için 106 tl kendim için döner sermayeye ödedim ve 45 gün olan randevuyu 1 hafta sonrasına çektirdim,haftaya sonuç çıkacakmış bakalım,benim ilk düşüğüm (Allah bana ve kimseye bir daha yaşatmasın) missed abortus teşhisi koyuldu,bebeği patolojiye gönderdi hastane doktora yazdım sorun yok dedi,zaten patoloji de bişey çıkmıyormuş,önemli olan genetiğe yollamakmış bebeği de,şimdilik bekleme süresindeyim kürtaj olalı 27 gün oldu,2 ay bekle dediler,bu arada bu testlere yoğunlaştım,önce tedbir alıp sonra tevekkül lazım,senin de inşAllah bebişin sağlıkla hemencik gelir,Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Amin kuzum inş ikimiz içinde mutlu haberler çok yakındır ❤❤❤ bana mutlaka yaz sonuçlarını heyecanla beklemedeyim.

İnşAllah canım benim,dualarım seninle,10 gün sonra güzel haberini sağlıkla ve hayırlısıyla bekliyorum
senden bu panel dışında kan alındı mı,benden kadın doğum da kan aldı,protein s ,protein c falan da bakıldı,sana da o testler yapıldı mı

Canım bana da tüm hormon testleri yapıldı. Ama bir sorun çıkmadı.

Canım bana da tüm hormon testleri yapıldı. Ama bir sorun çıkmadı.

canım bende hormonlara baktıracağım adet olmayı bekliyorum ama bu dediğim protein c ve s falan bunlarda pıhtılaşma ile ilgiliymiş
hatta bu protein s düşüklüğü de ,düşük olayında etkenmiş,sana yapılan pıhtılaşma testlerinde nelere bakılmış uygun olduğunda yazsana bana,benim sonuçlar çıkınca da karşılaştırmış oluruz,

Fv leiden ve prothrombin e bakıldı canım.

Amin kuzum inş ikimiz içinde mutlu haberler çok yakındır ❤❤❤ bana mutlaka yaz sonuçlarını heyecanla beklemedeyim.

Canım merhaba,çıktı benimde genetik sonuçlarım,doktoruma göstermedim henüz ama genetik doktoru,sorun olmadığını söyledi,haber vereyim dedim sana,sende nasıl durumlar

2,5 ay önce 17 haftalık bebeğimi suyum erken geldiği için ölü doğum yaparak kaybettim.. Ertesi gün sizin gibi canlı canlı kürtaj oldum hiç bir canlının haketmeyecegi acıları çektim. Bize sadece bebeğe otopsi yapılır onun genetigine bakılır dendi parça alıntı genetik labaratuara eşim götürdüğünde ordaki doktor hastaneden çıkmadan eşinizden de kan alalım demiş Allah ondan razı olsun.. Hiç bi ücrette ödemedik 1 hafta içinde çıktı sonuçlarımız bebekte sıkıntı yok hafta düşük olduğu için bisey çıkmaz demişlerdi zaten bende de kan pıhtılaşmasi ama yaşadığım durumun henüz bi sebebi yok rahim ağzında perde var mı yok mu ona bakılacak ondan sonra tekrar deneyecez Rabbım kimseyi evladiyla sınamasın

Çok geçmiş olsun,Allah bir daha göstermesin,bu rahimde perde olması gebeliğe engel bir durum değil mi,yani perde olsaydı gebelik oluşurmuydu,yada jnekolojik muayenede,kürtaj sırasında doktorlar bunu göremiyorlar mı acaba,ben kürtaj yapan doktora rahim filmi çektirmeme gerek varmı dedim,yok dedi,bunları duydukça da endişeleniyorum.

Çok geçmiş olsun canım. Çok üzgünüm yaşadıkların için.umudunu sakın yitirme. Doktorun mutlaka yönlendiriyordur seni.bazen nedensizce yaşanabiliyorda düşükler.3 aya kadar olan düşükler bebekle alakalı 3 aydan sonra anne rahmiyle alakalı düşükler yaşanıyor diye biliyorum. Umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun

Canım rahimde perde muayne sırasında anlaşılamayabiliyor. Arkadaşım böyle vir rahme sahipti. Hamile kaldı ve bebeğini aldırdı. Ancak 2 göz olduğu için rahim dolu göze değil boş göze kürtaj yapılmış. Ve arkadaşım belirtiler devam edince tekrar hastaneye gidince ortaya çıktı ki bebek hala yerinde duruyor. Ve tekrar kürtaj oldu malesef. Bu şekilde ki rahimler hamile kalabiliyor ama düşük riski çokk çokk fazla oluyormuş. Ve arkadaşımdan öğrendiğm kadarıyla bebek düşünmeden önce rahmiyle ilgili operasyon geçirmesi gerekiyormuş.

Allah korusun yaa,ben doktora gerek var mı dediğimde yok dedi,
bu kadar tahlil yaptırdım,onu da yaptırırdım,yanlış yönlendiriyorlar doktorlar,
illa birkaç düşük yapacaksın zahmet edip araştırmaları için Allah korusun

Canım bu ay kırmızıları gördüm. Yumurtlama dönemini bekliyorum bende :)
Hayırlısı olsun,sağlıkla olsun sonuna kadar inşAllah canım,bende hissiyat olarak kırmızıları görecek gibiyim,bu işi kafaya takınca bu iş zorlaşıyor,görev haline geliyor,hormonları etkiliyor bu stres,tabi takmamak ne mümkün

Aynen canım ya benim 2 düşüğüm bile az geliyor doktora illa 3. Yü düşürücem öyle ciddiye alacaklar. Ama doktor anormal bir durum görmemiş sanırım. Çünkü bence özellikle bakıldığında anlaşılır diye düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum sana canım ,benim gebeliğim hiç beklemediğim ve inanılmaz yoğun olduğum bir ayda gerçekleşti. Düşünmemek lazım ama insanın içi içini kemiriyor :) Senin bat ne zaman ?

Kesinlikle katılıyorum sana canım ,benim gebeliğim hiç beklemediğim ve inanılmaz yoğun olduğum bir ayda gerçekleşti. Düşünmemek lazım ama insanın içi içini kemiriyor :) Senin bat ne zaman ?
benim Normal şartlarda 10 aralık daha çok var,düşünmeyecem diyorum ama aklıma da takılıyo ,sonra amannn diyorum,gelgit içindeyim

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. Bende 2. aşılamamda hamile kalabildim. Ama bebeğimin hcg değerleri az artmaya başladı, şu an 6+4 oldu ama bu sabah itibariyle kanamam başladı. Ankaradayım gatada tedavi oluyorum. Pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum. Bebeğide mümkünse patolojiye göndermek istiyorum. İlk düşükte pıhtılaşma testi yaparlar mı? Yada patolojiye gönderirler mi?

Merhaba öncelikle çok üzüldüm. Onu belirteyim. Geçmiş olsun. Üstünden zaman geçmiş ama size bi sorum olacak. Ben de 7 haftalık gebeyim ve düşük yapıyorum sanırım. Kanamam var. Doktorum da son bi hafta dedi. Ama nasıl bekleyeceğimi bilmiyorum. Siz düşük yaparken kese olduğunu nasıl anladınız gelen şeyin. Ben de düşürdüğümde anlamak istiyorum. Artık umutla umutsuzluk arasında kalmaktann çok yoruldum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…