• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Acaba bende hamileyimmmm bolumune bigun yazabilecekmiyim derdim cok sukur Rabbim dualarimi kabul etmisti bende hamileydim artik ve ne guzel hic midem bulanmiyor hic hissetmiyorum daha erken ondan mi acaba diyodum 5haftalikken gittik doktora kal sesini duyamadik sorun yok alttan bakalim dendi alttan bakildi yine kalp sesini duyamadik neyse erken oldugu icindir gec dollenmedir vs.diyip haftaya randevu aldik doktorumun ilgisizligi ve sert tavrından dolayi baska bir doktora gittim.. 12 gun sonra muayene vaktimiz gelmisti tekrar ayni heyecan ayni mutluluk kalp atislarini duymayi beklerken o da ne yine kalp atisi duyulmuyor alttan bakildi yine duyulmadi doktor belli etmemeye calisti ama sanirim 5haftalikkrn gelisimi durmus bebegin dedi ben orda koptum gittim doktor her ne kdr teselli etmeye calissada daha erken lutfen yapmayin kesin bisey demiyorum 1 hafta daha bekleyelim sizinde kafanizda soru isareti kalmasin dedi ve ona gore yapariz yapacagimizi dedi. Sagliksiz gebelik olunca vucut onu kendiliginden atarmis yavrum yasaydi 9haftalik olacakmis ama 5haftalik gorunuyor gelisimi yok dedi doktor resmen beynimden vuruldum :KK43: cuma gunu yani doktor sonrasi hafif lekelenmem olmustu. Cumartesi simsiyah ve kahverengi kanamaya benzer lekelenmem oluyordu. P.tsi de ayni sekildeydi. Sali gunu yani dun gece 4 _5 gibi siddetli sanciyla uyandim adetten bi tik fazlaydi felaket bi sekilde kramplar giriyordu sonra kanamaya cevirdi ve kucuk kucuk pihtilar halinde düşürdüm 2 adet farklı bi şekil geldi boyle s seklindeydi sanirim kordon falan di vajinada asili kaldi dusmedi ben peceteyle aldim o 2 parca oyle düştü o parcalar neydi hala kafam onlarda kaldi 2 side s seklindeydi kordon diye dusunuyorum.. Sancilarim azaldi gibi sabaha karsi bisey kalmamisti doktorum kanaman basladiginda hemen hastaneye gel dedi ama gitmedim zaten evde sancimi cektim ve dusurdum acikcasi korktum da kurtajdan ve alttan bakilmasindan o sanciyla ve suan çarşamba kanamam adet kanamasi gibi arada geliyor ve sancimda arada kendini hissettiriyor 5_10 saniye suruyor ama cok siddetli degil insallah kurtaj olmadan bebegim kendiliginden cikmis olur. Bu cuma gunu doktor kontrolum var ben kanama sirasinda gitmedim insallah bisey olmaz icimde parca kalmamistir insallah kurtajdan da cok korkuyorum ya rahmimr zarar verirse diye insallah bebegim tamamen cikmistir bedenimden bigun bunun icin insallah diyecegim hic aklima gelmezdi ben ki hastane araken en iyi doktor yorumlari okurken kiz mi erkek mi olcak acaba diye dusunurken su yasadiklarima inanamiyorum Rabbim den umit kesilmez insallah Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eder. Buraya paylasmak istedim icimi dokmek istedim iyi ki burado var az da olsa insan rahatliyor yoksa insan kafayi yer :KK43:
Acaba bende hamileyimmmm bolumune bigun yazabilecekmiyim derdim cok sukur Rabbim dualarimi kabul etmisti bende hamileydim artik ve ne guzel hic midem bulanmiyor hic hissetmiyorum daha erken ondan mi acaba diyodum 5haftalikken gittik doktora kal sesini duyamadik sorun yok alttan bakalim dendi alttan bakildi yine kalp sesini duyamadik neyse erken oldugu icindir gec dollenmedir vs.diyip haftaya randevu aldik doktorumun ilgisizligi ve sert tavrından dolayi baska bir doktora gittim.. 12 gun sonra muayene vaktimiz gelmisti tekrar ayni heyecan ayni mutluluk kalp atislarini duymayi beklerken o da ne yine kalp atisi duyulmuyor alttan bakildi yine duyulmadi doktor belli etmemeye calisti ama sanirim 5haftalikkrn gelisimi durmus bebegin dedi ben orda koptum gittim doktor her ne kdr teselli etmeye calissada daha erken lutfen yapmayin kesin bisey demiyorum 1 hafta daha bekleyelim sizinde kafanizda soru isareti kalmasin dedi ve ona gore yapariz yapacagimizi dedi. Sagliksiz gebelik olunca vucut onu kendiliginden atarmis yavrum yasaydi 9haftalik olacakmis ama 5haftalik gorunuyor gelisimi yok dedi doktor resmen beynimden vuruldum :KK43: cuma gunu yani doktor sonrasi hafif lekelenmem olmustu. Cumartesi simsiyah ve kahverengi kanamaya benzer lekelenmem oluyordu. P.tsi de ayni sekildeydi. Sali gunu yani dun gece 4 _5 gibi siddetli sanciyla uyandim adetten bi tik fazlaydi felaket bi sekilde kramplar giriyordu sonra kanamaya cevirdi ve kucuk kucuk pihtilar halinde düşürdüm 2 adet farklı bi şekil geldi boyle s seklindeydi sanirim kordon falan di vajinada asili kaldi dusmedi ben peceteyle aldim o 2 parca oyle düştü o parcalar neydi hala kafam onlarda kaldi 2 side s seklindeydi kordon diye dusunuyorum.. Sancilarim azaldi gibi sabaha karsi bisey kalmamisti doktorum kanaman basladiginda hemen hastaneye gel dedi ama gitmedim zaten evde sancimi cektim ve dusurdum acikcasi korktum da kurtajdan ve alttan bakilmasindan o sanciyla ve suan çarşamba kanamam adet kanamasi gibi arada geliyor ve sancimda arada kendini hissettiriyor 5_10 saniye suruyor ama cok siddetli degil insallah kurtaj olmadan bebegim kendiliginden cikmis olur. Bu cuma gunu doktor kontrolum var ben kanama sirasinda gitmedim insallah bisey olmaz icimde parca kalmamistir insallah kurtajdan da cok korkuyorum ya rahmimr zarar verirse diye insallah bebegim tamamen cikmistir bedenimden bigun bunun icin insallah diyecegim hic aklima gelmezdi ben ki hastane araken en iyi doktor yorumlari okurken kiz mi erkek mi olcak acaba diye dusunurken su yasadiklarima inanamiyorum Rabbim den umit kesilmez insallah Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip eder. Buraya paylasmak istedim icimi dokmek istedim iyi ki burado var az da olsa insan rahatliyor yoksa insan kafayi yer :KK43:
Ben de aynı şekilde 8 haftalikken ömrümde duymadığım ağrı ile düşük yaptım... 4 ay bekle dedi Dr... 3 ay bekledim ve şuan 19 haftalık hamileyim .... hiç üzülme hatta unut gitsin... inan sağlıklı olsa allah nefes verse ona naparsan yap düşmezdi....

Geçmiş olsun. Aynı şeyleri bende yaşadım. Kürtaj olmamak icin direttim. Doktor ilav verdi. 12 saat arayla ic dedi. Kanamayi artırıp içerdeki parçaların tamamen düşmesini sağlıyor. Ilacin ismini hatırlamıyorum. Düşük yapma ilacı diye doktora sor
Sizede gecmis olsun :/ kanamam kendiliginden oldugu icin ilac vermeye gerek duymadi onu kanamasi olmayanlara veriyorum dedi alttan baktirmadim sancim oldugu icin ustren ultrasonla bakti kese de bebekte dusmus dedi ama haftaya alttan bakacak mecburen icimde parca kalmis mi kalmamis mi gormek icin cok zor ya o alttan bakma olayi sanciliyken ve kanama varken kadin olmak zor iş :( Rabbim insallah yeniden hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder insallah

Ben de aynı şekilde 8 haftalikken ömrümde duymadığım ağrı ile düşük yaptım... 4 ay bekle dedi Dr... 3 ay bekledim ve şuan 19 haftalık hamileyim .... hiç üzülme hatta unut gitsin... inan sağlıklı olsa allah nefes verse ona naparsan yap düşmezdi....
Haklisin canim doktor da dedi sağlıksiz oldugu icin vucut kendi atiyomus boyle oldugu zaman. Ben kanamam basladiginda cok sanci cektim adetten daha beter sanciydi parca dustukce sancim hafifledi neyse sonra doktora gittim bu cuma gnu alttan bakmak istedi bende hala hafifte olsa sanci var ve kanama da var ustten baktirmak istedim neyse ustten bakti kese de bebekte dusmus iyi dayanmissin dedi o kanamayla hastaneye gitmeye korktum alttan müdahale ederler diye kendim evde cektim. Ilac vs.vermedi sadece antibiyotik verdi haftaya tekrar gidicem o zman mecburen alttan bakicak prca kalip kalmadigina insallah kalmamistir da kurtajsiz atlatirim su isi :/ Rabbim sag saglim kucağına almayi nasip etsin canim bizim icin de dua eder misin gebelerin duasi daha makbul olur mus :) benim doktorum korunmaya gerek yok adet gördükten sonra yeniden baslayabilirsiniz dedi

Benim de bebeğim yaşasaydı 8 haftalık olacaktır bugün :KK61: ama 6. Haftada düşük oldu maalesef. .eşimle bebeğimizi görmek için muayene olmaya gitmiştim kese görünmedi doktor daha çok küçük dedi haftaya tekrar gel görünür kesin dedi çok sevindik o gün bebeğimize beşik oyuncak giyisi baktık daha cinsiyetini bile bilmeden ama mutluluğumuz kısa sürdü..bir hafta sonra dayanılmaz bir sanciyla bebeğim bizi bıraktı Allah büyük tekrar sağlıklı bir bebeğimiz olur ins..ilk gebeligim olduğu için çok sevinmiştik içim acıyor gerçekten yerini hiç bir şey doldurmuyor nefes alamiyomus gibi hissediyorum daralıyorum o içimde diye karnımı sevdim onunla konuştum şimdi kendimden nefret eder hale geldim aklıma geldikçe ağlıyorum...Allahım sabır ver bana :KK61:

Sizede gecmis olsun :/ kanamam kendiliginden oldugu icin ilac vermeye gerek duymadi onu kanamasi olmayanlara veriyorum dedi alttan baktirmadim sancim oldugu icin ustren ultrasonla bakti kese de bebekte dusmus dedi ama haftaya alttan bakacak mecburen icimde parca kalmis mi kalmamis mi gormek icin cok zor ya o alttan bakma olayi sanciliyken ve kanama varken kadin olmak zor iş :KK43: Rabbim insallah yeniden hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder insallah
Tşk. Aynen . Kadın olmak cok zor

Merhaba bende bebegim 10 haftalik olarak dusundugum zaman kontrole gittigim esnada ogrendim kalp atisinin durdugunu. 8+6 da kalp atisi durmus bebegmin. Cok uzuldum cok agladim. Hic bir lekenme hic bir belirti olmadigi icin anlamamistim. Doktor mecbur kurtaj yapti. Simdi tek korkum bir daha basima gelmesi. Rabbim yardimcimiz olsun. İlk bebegimdi. Cok uzuldum.

Merhabalar
6 haftalık bebeğimi kaybettim inanılmaz bir ağrıyla..evde bir parça düştü hastaneye gittiğimde daha koridorda yürürken birşey aktı gitti bakmadım bile çok kötü oldum ama kahrolmadım nice alkolik uyulturucu bağımlısı vb. İnsanlar çocuk sahibi oluyor biz iki sağlıklı insan mı çocuk sahibi olamıcaz dedim ve şuan oğlum canım 2.5 aylık :) bana doktor kanaman geçince deneyebilirsin demişti öylede yaptım hemen hamile kaldım.Moralinizi bozmayın iyi düşünün İyilikler sizi bulsun

Merhabalar
6 haftalık bebeğimi kaybettim inanılmaz bir ağrıyla..evde bir parça düştü hastaneye gittiğimde daha koridorda yürürken birşey aktı gitti bakmadım bile çok kötü oldum ama kahrolmadım nice alkolik uyulturucu bağımlısı vb. İnsanlar çocuk sahibi oluyor biz iki sağlıklı insan mı çocuk sahibi olamıcaz dedim ve şuan oğlum canım 2.5 aylık :) bana doktor kanaman geçince deneyebilirsin demişti öylede yaptım hemen hamile kaldım.Moralinizi bozmayın iyi düşünün İyilikler sizi bulsun
Bana doktorum 1 adet gördükten sonra deneyin dedi bekliyorum hala adet olmadım inşallah bizde sizin gibi bu duyguyu yasariz

Ben de dün 6 hafta 4 günlük bebegimi kaybettim. İlk gebeligimdi. Yaklasik 1 yıl gelmesini beklemistik. Kendimce çok gibiydi bu zaman. Haftasonu kanamam oldu. Pazartesi doktorum kesenin normalden küçük ve gelismemis oldugunu, bebeğin de canlılık faaliyeti gostermedigini ve bebegin alinmasi gerektigini soyledi. Hüngür hüngür ağladım. Kahroldum aglamaktan...Tarifsiz bir aci duydum. Rabbim gene verir gene olur diyorlar. İnşallah bu da eşim ve benim sınavımızdır. Allah im bize de nasip eder. Dedikleri gibi gene yavrumuz olur ve bu defa sağlıkla kucagimiza aliriz. Onun büyüdüğünü görürüz... Rabbim bu aciyi yasayan herkese sabir versin.

5 günlük Sevincim bitti , tükendim, tükeniyorum . Yazarken ağlıyorum ... bugün kese görmeye gittim ağlayarak çıktım . 'Kese çok köşede yerini sevmedim ' dedi dr, 10 gün sonra gel eğer yer değişmedi ise alırız dedi. Eve nasıl geldim hala bilmiyorum nasıl toparlanırım bilmiyorum acı acı acı tek hissettiğim kalbimin acısı .

Dur bakalım daha Rabbim büyük. Kendini harap etme. Senin ruh halin bebegini de etkiliyor. İnşallah olumsuz bir sonuç almazsın ve her şey düzelir. Dua et bol bol.

Doğumdan Hemen Sonra Doğum Kontrol Hapı Kullanılabilir mi?
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, merak edilen; Doğumdan Hemen Sonra Doğum Kontrol Hapı Kullanılabilir mi? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü TV için yanıtladı.

Sevgili Kadınlar Kulübü forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) Sizleri ilgilendiren en yeni videolarımızla sayfamıza davetlisiniz.

5 günlük Sevincim bitti , tükendim, tükeniyorum . Yazarken ağlıyorum ... bugün kese görmeye gittim ağlayarak çıktım . 'Kese çok köşede yerini sevmedim ' dedi dr, 10 gün sonra gel eğer yer değişmedi ise alırız dedi. Eve nasıl geldim hala bilmiyorum nasıl toparlanırım bilmiyorum acı acı acı tek hissettiğim kalbimin acısı .
Canım sen bol bol dua et Rabbim bizler için en hayırlısını bilir. Başka bi doktordan daha fikirmi alsan acaba .doktorunla iletişimin nasıl bilemem ama ,, bazı doktorlar insanı hayattan bezdiriyo.

Dur bakalım daha Rabbim büyük. Kendini harap etme. Senin ruh halin bebegini de etkiliyor. İnşallah olumsuz bir sonuç almazsın ve her şey düzelir. Dua et bol bol.

Peygamberimiz kıyamet koptuğunu görseniz ağaç dikmeye devam edin demiş. Yani umudunuzu hiç kaybetmeyin. Ben o doktorlardan neler çektim. Hemen kötüyü söylerler, bana saçma geliyor, eğer olacaksa bir şey yaşayıp da üzülelim değil mi olmamış birşeye üzülmek saçma

Peygamberimiz kıyamet koptuğunu görseniz ağaç dikmeye devam edin demiş. Yani umudunuzu hiç kaybetmeyin. Ben o doktorlardan neler çektim. Hemen kötüyü söylerler, bana saçma geliyor, eğer olacaksa bir şey yaşayıp da üzülelim değil mi olmamış birşeye üzülmek saçma

Merhaba canım ben Yasemin benimde bebeğim perşembe günü 6 haftalık bi bebeğim alındı kanamam cok vardı ve direk kürtaj aldılar benimde canım bi parça düştü böyle yaşayan varmı yaşayan varsa tekrar hamile kaldimi ben tekrar anne olmak istiyorum hala sanki karnımda o bebek ama artık yok moralim çok bozuluyor hergün aklıma geliyor bebeği olan oldumu tekrardan hamile anneler olmayan lütfen dua edin lutfen

Merhaba canım ben Yasemin benimde bebeğim perşembe günü 6 haftalık bi bebeğim alındı kanamam cok vardı ve direk kürtaj aldılar benimde canım bi parça düştü böyle yaşayan varmı yaşayan varsa tekrar hamile kaldimi ben tekrar anne olmak istiyorum hala sanki karnımda o bebek ama artık yok moralim çok bozuluyor hergün aklıma geliyor bebeği olan oldumu tekrardan hamile anneler olmayan lütfen dua edin lutfen
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de aynı seyi yaşadım 15 gün evvel. Metanetli olmak gerek. Senin daha çok yeni. Eminim çok üzülüyorsun ama geçecek... Rabbim inşallah gene nasip eder hepimize. Sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızi.

merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun. bu duyguyu malesef yaşayan anlar. bende ağustos ayında bebeğimi kaybettim. 12+2 günlükken kalp atışları durmuş denildi. tabi ben bunu 15.hafta hamileliğimde kanama gelerek anladım. şimdi 8 haftalık hamileyim şükürler olsun. Ama tabiki korkuyorumda gene aynı şeyler olurmu diye. Herşey Allah'tan. Rabbim inşallah bize de anne olmayı tattırır.

arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.
merhaba lar canım çok çok gecmiş olsun bende 3 aylık hamileydım gecen cumartesi sevınerek esimle kontrol gıttık bebeğimin kalbı durmus o anı anlatamam dünya basımıza yıkıldı ama belırti yoktu kanama duşük olmadı nedenini tam bilemiyoruz hüzün kaldı bize bolca 2 gun önce vakum işlem yapıp bebeğimi aldılar benim2. gebeliğimde psikolojik olarak çöktüm insallah hayırlısı ile yıne hamile kalıp sağlıkla bebeğimizi alalım kucağımıza Allahın takdiri demek gıden meleklerımızın yiyecek rızkı yokmus Allah öyle istedi dıycez dua edıcez aglıyorum resmıne bakıp ıyı yapmıyorum insallah zamanla atlatırız üzülme sende 3 ay dinlen sonra yıne olur insallah sevgililer canım

ne kadar çok bebeğini kaybeden anne varmış ailemden onca kadın arasında ilk bebek kaybı yaşayan olduğum için niye sadece ben diye düşünmüştüm yalnız değilmişim :( doktor 3 ay korunun demişti muhtemelen psikolojik olarak kendime gelmem içindi ilk reglimi olduktan sonra korunmayı bırakıcam tabi öncelikle test sonuçlarımı bekliyorum 1 ayım var :(

Back
X