Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Muhtemelen benzer tarihlerde düşük yapmışız. 6 Şubatta kaybettim ben de bebeğimi. Kontrol muayenesinde bir sorun yok dedi yeni gebelik için 3 ay bekle dedi doktorum. Birkac gün evvel de ovulasyon testine göre yumurtlama günümdü. İki adet dönemi bekleyeceğim ben. Bir ay bile çok gibi beklemek çok çok zor ama mecbur bekleyeceğim.
11 şubatta oldum bende 12+5 günlükken durmuş yavrumun kalbi ben öğrenene kadar 11+2 ye gerilemiş evet 1 ay bile çok geliyor 1 er hafta arayla kontrole gittim 2 sindede sıkıntı yoktu korkmasam bişey olmayacağını bilsem deneyeceğim şimdiden ama 2 hafta da çok kısa süre gibi ilk regl olsun bitsin doktora yine sorcam inşallah istediğim yanıtı alırım

11 şubatta oldum bende 12+5 günlükken durmuş yavrumun kalbi ben öğrenene kadar 11+2 ye gerilemiş evet 1 ay bile çok geliyor 1 er hafta arayla kontrole gittim 2 sindede sıkıntı yoktu korkmasam bişey olmayacağını bilsem deneyeceğim şimdiden ama 2 hafta da çok kısa süre gibi ilk regl olsun bitsin doktora yine sorcam inşallah istediğim yanıtı alırım
İnşallah hayırlısı ile gene olur hepimizin.

Selam kızlar,

Ben de geçen hafta 9. Haftada bebeğimin kalbi durduğu icin kürtaj oldum. Kontrole de gittim dün çok şükür parça vs kalmamış.

Doktorumu çok seviyorum sayesinde çok rahat atlattım psikolojik olarak durumu.. beklememe gerek olmadığını söyledi. Buralarda da okuduğuma göre birçok doktor birkaç ay beklenilmesini tavsiye ediyor ama benim doktorum korunma zaten vucudun ne zaman hazır olursa o zaman hamile kalacaksın dedi.

Bu arada korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım çikolata kistine ve 32 yasında olmama rağmen mucize gibi :)

Kürtajdan sonra regl olmadan hamile kalan var mı? İnanılmaz kararsızım bu konuda acaba beklemeli miyim..

Kizlar bende 8 aydir ugrasiyorum ama nedense 2 defadir kimyasal gebelik gecirdim neden boyle oluyor acaba :(

Selam kızlar,

Ben de geçen hafta 9. Haftada bebeğimin kalbi durduğu icin kürtaj oldum. Kontrole de gittim dün çok şükür parça vs kalmamış.

Doktorumu çok seviyorum sayesinde çok rahat atlattım psikolojik olarak durumu.. beklememe gerek olmadığını söyledi. Buralarda da okuduğuma göre birçok doktor birkaç ay beklenilmesini tavsiye ediyor ama benim doktorum korunma zaten vucudun ne zaman hazır olursa o zaman hamile kalacaksın dedi.

Bu arada korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım çikolata kistine ve 32 yasında olmama rağmen mucize gibi :)

Kürtajdan sonra regl olmadan hamile kalan var mı? İnanılmaz kararsızım bu konuda acaba beklemeli miyim..
Yasadığınız zor bir durum. Yaşadığım için anlıyorum sizi. Çok geçmiş olsun... Ben en azından test sonuçlarımin çıkmasını bekliyorum. Genetik test yapildı sonucunu daha öğrenemedim. İlk adet dönemini geçirmek sonrasında bebek düşünmek daha mantıklı gibi. Ama tabii doktorunuz bizden daha iyi bilir sizi, sağlık durumunuzu... İnşallah mucizeniz gene hayat bulur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Kizlar bende 8 aydir ugrasiyorum ama nedense 2 defadir kimyasal gebelik gecirdim neden boyle oluyor acaba :KK43:
Stres ve olmayacak mı korkusu çok olumsuz etkiliyor diyor herkes. Ben de öyle düşünüyorum. Bir yakınımızın 5 sene çocuğu olmadı. Hiç problemleri olmadığı halde... Sonra hamile kaldı. Bebegi tutunamadı. İyi dediler hadi bebeğimiz oluyormuş... Sonra uzerlerindeki stres azaldi en azindan. Düştükten 3 ay sonra gene hamile kaldi ve şu an 10 aylık kızı var. Ben de düşük yaptım. Dedim en azından çocuğumuz olabiliyormuş. Daha evvel inanilmaz stres yapiyordum. Her adet donemimde gene adet oldum diye ağlıyordum. Kismet ederse ki insallah Rabbim, gene olur. Stres yapmayın...

Yasadığınız zor bir durum. Yaşadığım için anlıyorum sizi. Çok geçmiş olsun... Ben en azından test sonuçlarımin çıkmasını bekliyorum. Genetik test yapildı sonucunu daha öğrenemedim. İlk adet dönemini geçirmek sonrasında bebek düşünmek daha mantıklı gibi. Ama tabii doktorunuz bizden daha iyi bilir sizi, sağlık durumunuzu... İnşallah mucizeniz gene hayat bulur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Amin çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun inşallah Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte..
Sizi genetik testleri yaptırmaya doktorunuz mu yönlendirdi?

Selam kızlar,

Çok geçmişolsun .İnsallah bidahakine sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım. Bende 8 ve 10 haftalarda aynı şeyleri yaşadım . İlkinde 2adet geçmesini beklememi önerdi doktorum .iki ay sonunda korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım . Bukezde 10.haftada kalbi durdu . Kürtaj sonrası bi perinatoloğa yönlendirildim kendisihiç korunmana gerek yok desede , kan pıhtılaşması dahil biçok şeye bakıldı testlerin sonucunu alana kadar korunduk . Şimdi ilk kez buay korunmayı bıraktık inşallah Rabbim hepimize nasip eder. Vücut hazırsa oluyo zaten bence doktorumunda dediği gibi bu bebeği istiyosan korunmana gerek yok :KK200:

Kürtaj sonrası ilk yumurtlamamı bugün yaşadım ama deneme falan yapmıcam daha çok erken gerçi bilsem bir sorun olmayacağını hemen denerim bi doktor 2 bi doktor 3 Ay korun dedi ben martta regl görüp ondan sonra denemeye başlamak istiyorum böyle yapan var mı yumurtamda veya rahimde bir sorun da gözükmedi üstelik
Canım çok geçmişolsun . Benim kendi kadın doğumcum 2ay bekle dedi. Ama yönlendirdiği perinatolog hiç korunmana gerek yok dedi. Tabi muayne ettikten sora söyledi görüpmu karar vermesi gerekiyo bi fikrim yok ama , sanki korunmaya gerek olmadığnı düşünüyorum bende

Çok geçmişolsun .İnsallah bidahakine sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım. Bende 8 ve 10 haftalarda aynı şeyleri yaşadım . İlkinde 2adet geçmesini beklememi önerdi doktorum .iki ay sonunda korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım . Bukezde 10.haftada kalbi durdu . Kürtaj sonrası bi perinatoloğa yönlendirildim kendisihiç korunmana gerek yok desede , kan pıhtılaşması dahil biçok şeye bakıldı testlerin sonucunu alana kadar korunduk . Şimdi ilk kez buay korunmayı bıraktık inşallah Rabbim hepimize nasip eder. Vücut hazırsa oluyo zaten bence doktorumunda dediği gibi bu bebeği istiyosan korunmana gerek yok :KK200:
Sana da çok çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşatmasın Allah ve bu sefer sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Sanırım rahim aslında çok da genişlemediği icin erken haftalardan sonra korunmaya gerek yok diyor olabilirler. Ben doktorumdan ısrarla istedim testleri ama ben seni riske atacak birşey yapmam asla korunmana gerek yok bi an önce hamile kal dedi :)

Ben de korunmayı düşünmüyorum. Cünkü zaten cok garip hamile kalmadan doktora gitmediğim 2 ay icinde 2.5 cmlik bir cikolata kistim oluşmuş ona rağmen mucize gibi hamie kalmışım.

İnşallah bir an önce sıkıntısız bir şekilde anne olmayı nasip eder Allah :)))

Sana da çok çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşatmasın Allah ve bu sefer sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Sanırım rahim aslında çok da genişlemediği icin erken haftalardan sonra korunmaya gerek yok diyor olabilirler. Ben doktorumdan ısrarla istedim testleri ama ben seni riske atacak birşey yapmam asla korunmana gerek yok bi an önce hamile kal dedi :)

Ben de korunmayı düşünmüyorum. Cünkü zaten cok garip hamile kalmadan doktora gitmediğim 2 ay icinde 2.5 cmlik bir cikolata kistim oluşmuş ona rağmen mucize gibi hamie kalmışım.

İnşallah bir an önce sıkıntısız bir şekilde anne olmayı nasip eder Allah :)))
Amin canım amin inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya. Bende ilk kez buay korunmadım ,bakma testler çıkmasaydı bende hiç korunmayı düşünmüyodum. Yumurtlama çatlama bunlarda masallah hiç probleminyok seninde demekki , düzenlimi adetlerin ? Hemen çalışmalara başlayın derim:KK200: benim adetler çok düzenli masallah kürtajdan sorada günü gününe oldum hiç şaşmadı

Amin çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun inşallah Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte..
Sizi genetik testleri yaptırmaya doktorunuz mu yönlendirdi?
Teşekkür ederim.
Doktorum yönlendirdi. Onun sonucu çıksın pıhtılaşma testi de yaptıralım dedi.

Son düzenleme:
Sonuc 25 cikti hcg. Yok galiba bisey. Kendi kendime umitlenmisim.
Belli olmaz tekrar kan verin o zaman belli olur..Benimde kurtajdan bir ay sonra 27 çıkmıştı,vücudumda kalan eski hcg imiş on gün sonra adet olmuştum..Tekrar yaptırın bugün belli olur..Allah gönlüne göre versin...

Belli olmaz tekrar kan verin o zaman belli olur..Benimde kurtajdan bir ay sonra 27 çıkmıştı,vücudumda kalan eski hcg imiş on gün sonra adet olmuştum..Tekrar yaptırın bugün belli olur..Allah gönlüne göre versin...
Benim de oyle muhtemelen canim. Artacagni sanmiyorum. Ins bi an once adet olurum. Karnim sis sis kaldi zaten. Hem vucudum mahvoldu hem psikolojim. Ust uste kotu seyler oluyo hep zaten.

Back