Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Selam Kizlar,
8 Ekimde Tüp bebek yöntemi ile transferim yapildi
20 Ekimde yani 12.gün Bhcg 25 cikti.
degerim cok düsüktü. Beklenen oldu ve 2 kasimda kanamam basladi. En son 8 kasimda Doktor kontrolümde kesem hala yerinde duruyor fakat kanamam devam ediyordu. 10 Kasim kontrolümde kesem görünmedi ve kan degerlerim geriye doğru gitmeye başladı. 6-7 haftalık düşük yapmıştım.
15 Kasim da kontrole gittigimde doktorum gayet temiz oldugunu söyledi. bir sonraki adetimde tekrar tüp bebek icin dememiz olacak. Fakat ne zaman adet olacagimi bilemiyorum. hamile kalmadan önceki adetim 23 Eylüldü. 23 kasimda adet olurmuyum ki. yoksa düşükten 30 -40 gün sonra mi adet olunuyor.

29 eylülde on haftalık bebegimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 30 ekimde regl oldum. Dün doktora gittim, çatlamak üzere bir yumurtam olduğunu söyledi, hamile kalır mıyım ki acaba.
Temiz bir adet görmeden sonra neden olmasin.
Catlamak üzere olan yumurtanizi degerlendirin bence.

Geçen yıl mayıs ayında düşük yaptım, o gün bugündür kendimi her ay gebe hissetmekten yoruldum.
Her ay bu sefer oldu, yok ovulasyon testi yok kür, doktor...
Doktora gidiyoruz hiç bir sorun yok diyor, HSG çektirdik yine bir şey yok.
Allahım dileyen, isteyen herkese versin.
Prolaktininizi ölctürdünüz mü ?
bütün degerleriniz normalse kendinizi rahat birakmalisiniz.
Bir ugrasi edinin ve dusunmeyin.
Bir sorun yokken hamile kalamamanin en yüksek nedeni bence bu beklenti.
hep bir seyler ariyoruz olmayinca üzülüyoruz. her ay bu döngü devam ediyor. Psikolojik olarak yipratiyoruz kendimizi.

Slm kizlar bügün hayatimin en kötü gününü yasiyorum melegim Beni Gene terk eti üc ay önce yasadigim kimyalsal gebeligi bugünde yasiyorum malesef Allah kimseye yasatmasin Gene hüsran Gene hüsran:KK43:
Geçmiş olsun cnm İsyan etme bunda da bi hayır vardır öyle de

Malesef bende dusuk yaptim :KK43: 1hafta sürdu hamilelik sevincim :KK43: umarim kisa zamanda tekrar hamile kalabilirim.
Inşallah gulum Rabbim tez zamanda gönlünun muradini versin ilk bebegındı sanırım uzulme böylesi hayirliymis demekki en kısa zamanda hamile haberini alırız ınsallah

Inşallah gulum Rabbim tez zamanda gönlünun muradini versin ilk bebegındı sanırım uzulme böylesi hayirliymis demekki en kısa zamanda hamile haberini alırız ınsallah
Evet ilk hamileligimdi :( benin biraz sıkıntılıydi bana tüplerin kapali normal yolla hamile kalamazsin demislerdi. ben tup bebek dsunurken ogrendim hamile oldugumu :( bunu atlatmak cok zor olacak o yuzden

Evet ilk hamileligimdi :KK43: benin biraz sıkıntılıydi bana tüplerin kapali normal yolla hamile kalamazsin demislerdi. ben tup bebek dsunurken ogrendim hamile oldugumu :KK43: bunu atlatmak cok zor olacak o yuzden
Anlıyorum canım demekki normal yoldanda hamiş kalabılıyorsun unutma herzaman rabbim in dedigi olur o istedıkten sonra hersey boş suan yapman gereken tek şey dua etmek ....

Anlıyorum canım demekki normal yoldanda hamiş kalabılıyorsun unutma herzaman rabbim in dedigi olur o istedıkten sonra hersey boş suan yapman gereken tek şey dua etmek ....
Rabbime şükür ki dedigin gibi normal yolla hamile kalabildigimi ogrendim. dusuk yaptiktan hemen sonra hamile kalmak saglikli mi acaba ne kadar sure gecmeli

Rabbime şükür ki dedigin gibi normal yolla hamile kalabildigimi ogrendim. dusuk yaptiktan hemen sonra hamile kalmak saglikli mi acaba ne kadar sure gecmeli
Canim bende 10 eylülde kurtaj oldum doktorum iki uc sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi senin doktor sana seyler kac ay Korun dedi.

Kızlar merhaba 3 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım test yaptım iki gün arayla sırasıyla
85
158
236
260 sonuncusu düşük maalesef böyle olup bebeği düşmeyen var mı bi umut var Mıdır ???

Merhabalar Antalyada yaşıyorum.5 yıllık evliyim 1 sefer düşük yaptım daha dogrusu doktor öyle dedi bilmiyorum ve polikistik over teshisi koydu doktorum adetin 3.günü yumurtalarımı geliştirmek için iğne verdi gonalf iğnesine başladık göbekten.08.11.2016 da ilk aşılamam yapıldı.Ağrım ilk 2 gün çok ağrım oldu doktorum yumurtalar çatladığı için dedi.Bugun 4.gün ve ara ara ağrım oluyor.Göğüs uçlarım ağrıyor ve sık lavaboya gidiyorum.Önerilerinizi beklerim.

Merhaba. Bende 2.aşılamamda üçüz bebeklerime hamile kaldım. Fakat beşinci ayın sonunda herşey yolundayken aniden sancım başladı ve doğum yaptım. Oğluşlarım melek oldu. Bir ay sonra tekrar aşılama yaptıracağım. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Dün ikinci kaybımı yaşadım ilkinde kalbi hiç atamamıştı bile..şimdi ise dünkü kontrolümde kalbinin durduğunu öğrendim daha 8 haftalikti..tarifi yok gerçekten..ikinci oluşu dahada acımı katmerledi.. zaten pko nedeniyle çok zor hamile kalıyorum bide bu kayıplarım beni kedere sürüklüyor.. gözlerimde yaşlardan ekranı görmekte zorlanıyorum.. bebeğimi görmeye gidip kendimi doğumhanede kürtaja alınırken buldum aklımdan çıkmıyor....

Bende kimyasal gebelik ardından düşük yaşadım.kanamam tam bitti derken bugün yeniden başladı bu normal mi kanama kaç gün sürer ve içerde parça kalmış olabilir mi?

Dün ikinci kaybımı yaşadım ilkinde kalbi hiç atamamıştı bile..şimdi ise dünkü kontrolümde kalbinin durduğunu öğrendim daha 8 haftalikti..tarifi yok gerçekten..ikinci oluşu dahada acımı katmerledi.. zaten pko nedeniyle çok zor hamile kalıyorum bide bu kayıplarım beni kedere sürüklüyor.. gözlerimde yaşlardan ekranı görmekte zorlanıyorum.. bebeğimi görmeye gidip kendimi doğumhanede kürtaja alınırken buldum aklımdan çıkmıyor....
Geçmiş olsun. Bende iki defa ayni acıları yaşadım. Hem de tüp bebekle olmuştular

Back