• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar hiç algılayamıyorum şu ovulasyon testini. bilen arkadaşlar bi yardımcı olsanız ya
şimdi 2.çizgi diğerine göre daha silik.ben şimdi neyapayım yarın koyulaşır sanırım ama
çalışmayı bu akşammı yarınmı yapayım.yarın koyulaşırsa bugün boşunamı yapmış olurum
ama bugün çalışmazsam ya bugün olurda zayi edersem günü(gün aşırı oluyor ya)
sorum biraz değişik gelmiş olabilir ama ben bu soruyu sizden başka kimseye soramam
ve sperm morfoloji ve hareket az olduğu için hergün olduğunda sayı yok denecek kadar aza iniyormuş
ve kocaman bir bilinmezlik işte neyse ya rabbim takdir ederse olr inşallah
ama bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim

selamlar canlarım dün ikili test yaptırdık ense burun ölçümü normal,kan aldılar o da haftaya çıkacak
hayırlı haberler almak nasip olur inşallah

canım ya sağol seninde çok temiz bir kalbin var çok yardımcı oluyorsun her sorumuza maalesef sinyallerini verdi üzüntünün acısı yavaş yavaş çıkıyor sonuçlarım çıktı hiç bir şey anlaşılmıyormuş ve 2 ay sonra ilerleme ve allah korusun tümör felanmı diye tekrar mr çekecekler kan tahlili yapacaklar ilaç ne vermedi 2 ay bekle dedi hayırlısı artık. bazen dayanamıyorum neslee ağlama krizleri yeter artık diyorum çok yıprandım maddi yönünü hiç takmıyorum ama manevi olarak artık katlanamıyorum herkes olur yaşın genç diyor anlamıyorlar tamam rabbim nezaman dediyse ozaman olacak yada olmayacak bilemiyorum dua ediyorum bebeğimi vereceksen bana nezaman gelecekse ozamana kadar bana sabır ver diyorum olmuyor yolda çocuk sevmekten herkesin eline bakmaktan hamileleri izlemekten sıkıldım geçen hastanedeyim ağrım var eğildim oturuyordum bi kadın bebeğiyle geçti ana kucağındaydı eline almış tam önünden geçti yeni doğmuş belli daha 1 aylık sanırsam nasıl mis bir kokudur ya rabbim bebek kokusu içime çektim sonra başladım ağlamaya eşim ne oldu dedi dedimki aldınmı mis gibi koktu bebek kokusu ağlama beni üzüyorsun diyor dayanamoyrumki napayım. eşimin başka çocukları sevmesi özlemle bakması kendi bebeğimiz olunca şöyle yaparız ne diye konuşunca gözlerinin parlaması beni daha kat be kat üzüyor oda senin üzülmen beni üzüyor olmazsada seni seveceğim hep diyor ama bu yuvada çocuk sesleri olsun istiyorum beni kızdırsın sonra gözlerime anne kızma diye masum masum baksın istiyorum :43:rabbimden tek dileğim kimseyi evlat ile sınamasın ben benim gibi tüm bebbek isteyenlere rabbim nasip etsin kimseyi başkalarının kucağına bakıtmasın aminn..
canımm yaa kendimi tutamadım okurken nolur kendini yıpratma biliyorum çok zor hiç basit değil :50: biliyorsun ben de 2 defa kaybettim bebeğimi her defasında biz eşimle kapıda kürtaj beklerken,kanama olup doktora koşarken,testlerin parasını nasıl ödicez diye düşünürken etrafımdakilerin ya kucağında ya karnında bebekleri vardı.
ben de kürtaja doğumhaneye girdiğimde,kapıda eşinin doğumunu bekleyen adamlarla beraber kürtajımı bekledi eşim.kürtajdan değil de doğumdan çıkmamı bekleseydi benim de eşim derdim.hem kendime hem ona üzüldüm.
neden ben demedim ama bana da rabbim bana da nasip et nolur diye dualar ettim abuk subuk konuşan insanlara sinirlendim içime kapandım sağolun burda sizler bana çok destek oldunuz.araştırma süresi korunma süresi derken zaman geçmedi sanki.yeniden hamile kalınca yine kan gördüm yine aynı senaryo dedim yine kaybediyorum dedim ama Allaha şükürler olsun ite kaka hayalini bile kuramadığım haftaları gördüm,ve buna bile inanmakta zorlanıyorum şu an.sanki ben bebeğimi sadece ultrasonda görebilecekmişim psikolojisi yaşıyorum bazen,sonra toparlanıyorum.etrafıma bakıyorum birçok insan aynı şeyleri hatta daha kötülerini yaşıyorlar ama şimdi mutlular.
sizler için de kendim için de nerde isteyen varsa hepsine dua ediyorum.sen kendine iyi bak kötü şeyler getirme aklına elinden geleni yap,araştır tedavini ol doktorun ne derse yap hayırlısıyla bu günler geçecek canım.sen de inan bolca dua et.öpüyorum seni nolur üzülme :29:

ah kızlar ah gezinirken 2014 mart anneleri topiğini gördüm içim cızz etti belki dedim...
4 hamiş arkadaş varmış çiçeği burnunda
rabbimin izniyle bizde bi giriversek o topiğe.
yine doktorlar yine testler yaptık kocacağızımla yine vitaminler ilaçlar...
eşimin guatr da tavan yapmış oda etkilermi hamileliği kızlar
adamcağızımın kullanmadığı ilaç kalmadı.
ah mahtuana kız geçenki yazın neydi öyle çok duygulandım.
eşinle birlikteyken bir çocuk görüpte ağlamanı anlattığın. seni okadar okadar iyi anlıyorumki
buda çok büyük bir imtihan ve biz geçicez bu imtehandan inş kardeşcağızlarım
neyse ben ovlsyn testini yapmaya gidiyorum dua ile...
kızlar hiç algılayamıyorum şu ovulasyon testini. bilen arkadaşlar bi yardımcı olsanız ya
şimdi 2.çizgi diğerine göre daha silik.ben şimdi neyapayım yarın koyulaşır sanırım ama
çalışmayı bu akşammı yarınmı yapayım.yarın koyulaşırsa bugün boşunamı yapmış olurum
sorum biraz değişik gelmiş olabilir ama ben bu soruyu sizden başka kimseye soramam
ve sperm morfoloji ve hareket az olduğu için hergün olduğunda sayı yok denecek kadar aza iniyormuş

canım allah hayırlısıyla nasip eder inşallah mart annesi olmayı
sağlıkla nasip etsin tez zamanda etsin inşallah
bu arada eşinde değil de sendeki tiroidin önemli olduğunu biliyorum
bikaç hafta önce kendi doktorumdan başka bi tüp bebek doktoruna gittim de adam dedi ki tiroidine tekrar bakalım o düşüğe neden olur dedi.ayrıca vücuttaki tüm hormonlar ondan sorulduğu için bence hamileliğe etkisi olabilir.tedavisi de ilaçla kolayca oluyor.
sen ölçtürdün mü peki?
ovulasyon testi ben de kullandım hamile kaldığım ay.
2. çizgi de 1. kadar koyu olmalı canım.
eğer ikisi de aynı koyulukta ise sanıyorum 24 saat içinde yumurtlayacaksın.sen gün aşırı devam et bence.
zaten yakalarsın koyu çizgiyi.biliyorsundur belki de şu kahve olayını ilişkiden bikaç saat önce sanırım sert bi kahve süpermenleri hızlandırıyormuş.bi de geçen gün internette şöyle bişey görmüştüm burda da paylaştım biraz pahalı birşey ama denemeye değer sanırım.spermlerin daha uzun süre yaşayabilmesini sağlıyomuş bu jel
bi araştırmak lazım

Büyük Gramajlı Hamile Kalma Jeli Ovulasyon Testi GittiGidiyor'da 81201429

Kızlar dün 8.5 saat otobüs yolculugu yaptım ilk 4.5 saat feci agrım oldu en sonunda gece 1.2 damla kan gibi lekem oldu korkudan uyuyamadım şimdi ben doktora gitsem bebek görünmez demi daha 4+4 olcam yarın ya ben şimdi ne yapsam bilemedim herkeze hayırlı kandiller

Kızlar dün 8.5 saat otobüs yolculugu yaptım ilk 4.5 saat feci agrım oldu en sonunda gece 1.2 damla kan gibi lekem oldu korkudan uyuyamadım şimdi ben doktora gitsem bebek görünmez demi daha 4+4 olcam yarın ya ben şimdi ne yapsam bilemedim herkeze hayırlı kandiller

canim gecmis olsun yerlesmede olabilir 4 haftada olur
yinede git gorun dra fakat keseyi bile zor gorursun

hayırlı kandiller kk nın en güzel anneleri ve anne adayları allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah hamişlerimizi korusun olmayanlarada gecikmeden bi bebek nasip etsin rabbim
teşekkür ederim canım darısı sizlere valla canım bu ne işti anlamadım dünden beri kasık agrımda yok bakalım ne olcak daha 30. Gün bu gün çok erken ultrasondada bişey görünmez önümüzdeki hafta 2 günde bir kan vereyım dıyorum bu kezde sakata gelmeyim
amin canım inşallahhh... daha çok küçük ama hiçbirşey hissetmemen normal bak bakalım bi hafta sonra yaramaz sana neler yapacak :1: buraya gelir yazarsın kızlarr hiçbirşey yiyemiyorum diyee rabbim sağlıkla versin inşallah bu sefer tutunsun annesine inşallahhh
ah kızlar ah gezinirken 2014 mart anneleri topiğini gördüm içim cızz etti belki dedim...
4 hamiş arkadaş varmış çiçeği burnunda
rabbimin izniyle bizde bi giriversek o topiğe.
yine doktorlar yine testler yaptık kocacağızımla yine vitaminler ilaçlar...
eşimin guatr da tavan yapmış oda etkilermi hamileliği kızlar
adamcağızımın kullanmadığı ilaç kalmadı.
ah mahtuana kız geçenki yazın neydi öyle çok duygulandım.
eşinle birlikteyken bir çocuk görüpte ağlamanı anlattığın. seni okadar okadar iyi anlıyorumki
buda çok büyük bir imtihan ve biz geçicez bu imtehandan inş kardeşcağızlarım
neyse ben ovlsyn testini yapmaya gidiyorum dua ile...

inşallah canım gireriz birgün ben bu ay olmadı adetimde gecikti gelecek ben anca nisan annesi olurum artık :52: bu ay olaydım şubat annesi olacaktım olmayıp gecikince nisana sarktı martı es geçtim valla ben yerimi ayırdım şekerim martı sizlere bıraktım :52::52::52:canım 400 tl civarında bir ilaç vardı 3 ay kullanılıyormuş erkekler için bu sperm azlığı için ilaçın ismini sana bulup yazarım...evet canım aynen bu bir imtihan heralde sabırla geçmeyi bekliyoruz hayatımız sınav oldu vardır burda bir hikmet ama bazen dayanamıyorum elimde değil ben hiç o teslerden kullanamadım bende yumurtlama sorunu varr inşallah minikkelebek neslee hep testle tutturdu sende tutturur mart ayına adını yazdırırsın inşallah ekim topiğinden bi arkadaş vardı yeni hamiş kalmış şubat annelerinde aynı zamanda kaybetmiştik sanırsam 4 5 gün arayla rabbim nasip etmiş ona inşallah birdaha yaşamaz güzel haberler insanı mutlu ediyor

selamlar canlarım dün ikili test yaptırdık ense burun ölçümü normal,kan aldılar o da haftaya çıkacak

canımm yaa kendimi tutamadım okurken nolur kendini yıpratma biliyorum çok zor hiç basit değil :50: biliyorsun ben de 2 defa kaybettim bebeğimi her defasında biz eşimle kapıda kürtaj beklerken,kanama olup doktora koşarken,testlerin parasını nasıl ödicez diye düşünürken etrafımdakilerin ya kucağında ya karnında bebekleri vardı.
ben de kürtaja doğumhaneye girdiğimde,kapıda eşinin doğumunu bekleyen adamlarla beraber kürtajımı bekledi eşim.kürtajdan değil de doğumdan çıkmamı bekleseydi benim de eşim derdim.hem kendime hem ona üzüldüm.
neden ben demedim ama bana da rabbim bana da nasip et nolur diye dualar ettim abuk subuk konuşan insanlara sinirlendim içime kapandım sağolun burda sizler bana çok destek oldunuz.araştırma süresi korunma süresi derken zaman geçmedi sanki.yeniden hamile kalınca yine kan gördüm yine aynı senaryo dedim yine kaybediyorum dedim ama Allaha şükürler olsun ite kaka hayalini bile kuramadığım haftaları gördüm,ve buna bile inanmakta zorlanıyorum şu an.sanki ben bebeğimi sadece ultrasonda görebilecekmişim psikolojisi yaşıyorum bazen,sonra toparlanıyorum.etrafıma bakıyorum birçok insan aynı şeyleri hatta daha kötülerini yaşıyorlar ama şimdi mutlular.
sizler için de kendim için de nerde isteyen varsa hepsine dua ediyorum.sen kendine iyi bak kötü şeyler getirme aklına elinden geleni yap,araştır tedavini ol doktorun ne derse yap hayırlısıyla bu günler geçecek canım.sen de inan bolca dua et.öpüyorum seni nolur üzülme :29:

anamm miniğim yaaa kızz sen nerelere geldin öylee oy oy yesin teyzesi onu ikili test zamanın nezaman gelmiş kızz daha dün gibi maşallahhh :nazar::nazar::nazar: rabim korusun hayırlı olsun iyi haberler için gelecek haberlerde sağlıklı olur inşallah çok mutlu oldum böyle güzel haberler gelince sanki kendim yada kardeşimin güzel haberini almış gibi oluyorum zaten burda insan kadeş gibi oluyor başka birinin güzel haberi insanı havalara uçuruyor güzel güzel haberler alalım inşallah sende yaramazına dikkate et. evet miniğim gerçekten çok zor dayanmak zor isyan etmiyorum zaten neden ben demiyorum ama bazen işte şeytan dürdüyor kendimi bazen neden ben derken buluyorum benim anne olmaya hakkım yokmu derken buluyorum sonra birden ne diyorum ben diyorum kendime geliyorum. eşim ilk kürtaj olduğumda bebek mağazalarının önünden geçerken bir bebek yada hamile geçerken beni lafa tutup aa şuraya bak aşkım ne güzel bi ayakkabı yada elbise derdi kapatmaya çalışırdı ben anlardım benim görüp üzülmemmi istemiyor diye onun öyle çabalaması beni çok üzüyordu hastanede daha hala gözümün önünden gitmez doktorun gelişme yok kese bozulmuş dediği anda eşimin yüzüne baktım ellerini kafasının arasına almıştı deli gibi odada dolaşıyordu doktor çıktı yanımızdan odama gelin dedi biz sarılarak ağlamaya başladık ne umutla gitmiştik kalp sesini duyacaktık duyamadık :43: buraya gelip konuşmasaydım bağrınıza basmasaydınız beni bende bukadar bile olamazdım burdaki destekler insanı rahatlatıyor aynı şeyleri paylaşmak birbirimizi anlamak çok motive edici......evet hamiş olup bu zamana gelmek 2 kayıptan sonra sana daha zor rabbim bu günleri gösterdi inşallah doğumuda gösterecek hayırlısıyla canım yok yok bu zaman bile hayaldi bak ikili testini yaptırdın doğumunuda göreceksin ilk eline alıp gözyaşlarıyla karşılayacaksın meleğini.. sağol canım inşallah duaların kabul olur hamişsin melek var karnında ona söyle kızım gelecek arkadaşlarına söyle annelerini bekletmesinler çabucak gelsinler dee ayyyy minik yaa ben kızın diye söylemişim yaa şimdi okuyunca farkettim :52::52::52: farkında olmadan yazmışım canım... bende biraz tuzlu oldu ama presed jel aldım ama kullanamadım yumurlamam olmadı bu ay kullanamak nasip olmadı deneyemedim o dediğin jelede baktım bi bunu deneyim bakalım artık..bende çok çok öptüm seni şekerim :54::54:

canım çok acil miydi yolculuk senin dikkatli olman gereken zamanlar hareketsiz sürekli oturunca bide yol sallıyor ondandır bir şey ollmamıştır inşallah merak etme canım daha minik gurbetgüzeli ninde dediği gibi yerleşme kanaması olabilir belki ama sen dikkatli ol taktiri ilahi Allahtan... rabbim korusun bebişini bi doktora git yinede belki bi bakar

neslecim cnm isminiz hayırlı olsun,öncelikle sağlıklı bi gebelik ardındanda rahat bi doğum geçirirsin inşallah cnm:)
mahtuana cnm bizide çok üzüyon biliyonmu:( sanmaki bnde hamileyim çok rahatım artık stres bitti diye, nerde yok be cnm bitmiyor düşünce ve kaygılar bu cuma kontrolumuz var bakalım hayırlısı bizim için,
sizin içinde RABBİM bekletmz umarım,tmm tabi zor bi durum cnm bnde yaşadım kızlarda yaşadık artık üzülme olurmu cnm.
bu arada kızlar bnm gebelik sadece uykulu geçiyo,mide bulantısı az var bugun cnm eşim gezmeye götürdü kafa dağıtmak ve hava almak için nedense uyku ön plandaydı bnm için:D

günaydın arkadaşlar. hepimizi hayırlı haftalar...
dün evdeydim ve daha önce yaptırdığım kan testleri ultrasonları aldım inceledim.
kan teslerim (hamilelikten önce) hep referans aralıklarında. Hormon testlerimde aynen. bebek 7. haftasında gayet iyi demişlerdi ama 8. hafta da karnımda ölmüştü. anlam veremediğim bir sorun yokken bebeğin ölmesi. ve birdahaki hamileliğimde de bunu tekrarlama riskinin olması beni üzüyor. bir nedeni olsa insan ona göre tedavi olur. ama herşey normalken yine aynı şeyi yaşarım dürtüsü var.

bir de size birşey sormak istiyorum, hamileyken Coraspin içiyormuydunuz? genelde düşükler kan pıhtılaşmasından olabiliyormuş ya. ben coraspin de içiyordum. yine de düştü. acaba hamile kalınca iğnemi vurulacağız biz de.?

canım allah hayırlısıyla nasip eder inşallah mart annesi olmayı
sağlıkla nasip etsin tez zamanda etsin inşallah
bu arada eşinde değil de sendeki tiroidin önemli olduğunu biliyorum
bikaç hafta önce kendi doktorumdan başka bi tüp bebek doktoruna gittim de adam dedi ki tiroidine tekrar bakalım o düşüğe neden olur dedi.ayrıca vücuttaki tüm hormonlar ondan sorulduğu için bence hamileliğe etkisi olabilir.tedavisi de ilaçla kolayca oluyor.
sen ölçtürdün mü peki?
ovulasyon testi ben de kullandım hamile kaldığım ay.
2. çizgi de 1. kadar koyu olmalı canım.
eğer ikisi de aynı koyulukta ise sanıyorum 24 saat içinde yumurtlayacaksın.sen gün aşırı devam et bence.
zaten yakalarsın koyu çizgiyi.biliyorsundur belki de şu kahve olayını ilişkiden bikaç saat önce sanırım sert bi kahve süpermenleri hızlandırıyormuş.bi de geçen gün internette şöyle bişey görmüştüm burda da paylaştım biraz pahalı birşey ama denemeye değer sanırım.spermlerin daha uzun süre yaşayabilmesini sağlıyomuş bu jel
bi araştırmak lazım

minik kelebek canım çok sevindim hadi gözün aydın canım maşallah bebişinede sanada..

canım çok acil miydi yolculuk senin dikkatli olman gereken zamanlar hareketsiz sürekli oturunca bide yol sallıyor ondandır bir şey ollmamıştır inşallah merak etme canım daha minik gurbetgüzeli ninde dediği gibi yerleşme kanaması olabilir belki ama sen dikkatli ol taktiri ilahi Allahtan... rabbim korusun bebişini bi doktora git yinede belki bi bakar
hımm canım valla ben hamılelıkte ilk defa kan gördüm hakkaten baya korktum yolculuk yapmak zorundaydım işte böyle olca aklıma gelmedi çok şükür bir daha olmadıda yerleşme kanaması :1: 10. Gün olmuştu otururken ay ay diye iki sefer bagırdım 1 damla bile etmiycek şekilde pembe bi akıntı oldu o bile zor görünüyodu :) arkadaşım artık psikolojim bozuldu artık yürürken yerleri bile incitmiyorum :60: sanki pamuk ipligi tutuyo

Ne kadarlık oldu peki ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.Peki aynı hamilelik belirtilerini yaşadın mı?

canim giremedim haftasonu simdi girdim pardon...20. haftam doldu bugun canim 20+0 im. ayni hamilelik belirtilerini yasadim en basta, ama 7. haftadan sonra (ilkini 8. hafta bittiginde kaybetmistim) ilkine gore daha agir yasamaya basladim belirtileri. cok tesekkurler!

oyyy maşallah ya ismi de çok güzelmiş canım ismiyle yaşasın su sibi güzel duru berrak olsun eminim ki öyle olacaktır:)

bakalım canım ya tortu hala var ama bilmiyorum fazla umtlanmak istemiyorum batım gelmedi daha günüm geçerse test yaparım anca haftaya

cok saol canim benim :)

gunun gecmeden yapma zaten diyecegim de tutmak nasil zor kendimden gbiliyorum ben yapmistim tutamayip! ama dayanirsan daha garanti olur tabii ki.

arkadaşlar benim kürtajdan sonra 2. adetim ama ikiside 2 gün sürdü. korkmaya başladım. rahimde perde falan yapışıklık olmamıştır inş. :((

doktora gorundun degil mi kurtajdan sonra?? bir sey olsa gorurlerdi. benim de kanamam cok anormallesmisti ilk ay, kurtajdan sonra duzene girmesi zaman alabilir diye bilirim.

ah mahtuana öldürücen sen beni.iyice duygusallaşmaya başladım bugünlerde.
sende böyle içli içli yazınca bende içleniyorum.
kız gurbete gidince sen iyice bi damardan vermeye başladın.
rabbim yardımcımız olsun.
minik kelebek güzel tesellilerin için çok sağol.gerçekten rahatladım.
ovulasyon testlerine devam arkadaş bu 2.çizgibana bu testte bile gözükmüyor.
nesle sende ovulasyon testiyle hamile kalmışın 2.çizgiyi koyu görünce ogecemi çalışıyoruz ertesi günmü.

canım ya sağol seninde çok temiz bir kalbin var çok yardımcı oluyorsun her sorumuza maalesef sinyallerini verdi üzüntünün acısı yavaş yavaş çıkıyor sonuçlarım çıktı hiç bir şey anlaşılmıyormuş ve 2 ay sonra ilerleme ve allah korusun tümör felanmı diye tekrar mr çekecekler kan tahlili yapacaklar ilaç ne vermedi 2 ay bekle dedi hayırlısı artık. bazen dayanamıyorum neslee ağlama krizleri yeter artık diyorum çok yıprandım maddi yönünü hiç takmıyorum ama manevi olarak artık katlanamıyorum herkes olur yaşın genç diyor anlamıyorlar tamam rabbim nezaman dediyse ozaman olacak yada olmayacak bilemiyorum dua ediyorum bebeğimi vereceksen bana nezaman gelecekse ozamana kadar bana sabır ver diyorum olmuyor yolda çocuk sevmekten herkesin eline bakmaktan hamileleri izlemekten sıkıldım geçen hastanedeyim ağrım var eğildim oturuyordum bi kadın bebeğiyle geçti ana kucağındaydı eline almış tam önünden geçti yeni doğmuş belli daha 1 aylık sanırsam nasıl mis bir kokudur ya rabbim bebek kokusu içime çektim sonra başladım ağlamaya eşim ne oldu dedi dedimki aldınmı mis gibi koktu bebek kokusu ağlama beni üzüyorsun diyor dayanamoyrumki napayım. eşimin başka çocukları sevmesi özlemle bakması kendi bebeğimiz olunca şöyle yaparız ne diye konuşunca gözlerinin parlaması beni daha kat be kat üzüyor oda senin üzülmen beni üzüyor olmazsada seni seveceğim hep diyor ama bu yuvada çocuk sesleri olsun istiyorum beni kızdırsın sonra gözlerime anne kızma diye masum masum baksın istiyorum :43:rabbimden tek dileğim kimseyi evlat ile sınamasın ben benim gibi tüm bebbek isteyenlere rabbim nasip etsin kimseyi başkalarının kucağına bakıtmasın aminn..

canim benim, mesajini haftasonu telefondan okumustum ve inan (ztn hormonlardan cok hassasim) oturdum agladim, esime de anlattim. istediklerinin hepsi o temiz kalbin hurmetine gerceklesecek mahtuana, bak goreceksin, bu gunleri tebessumle anacaksin. Allah'a her gun bana sabir ver diye dua ederim ben, sen de oyle dua et, Allah'im degistiremeyecegim seyler icin bana sabir ver de,o mis gibi bebek kokusunu anne olarak sen de cekeceksin icine arkadasim. bak bu topiklerde okuyoruz insanlar neler yasiyorlar, sonra bebislerine kavusuyorlar. dedigin gibi Allah'im kimseyi evlat ile sinamasin, bebek isteyen her arkadasima Allah hayirli bir evlat nasip etsin, benimki de Allah'a emanet, hep oyle diyorum, Allah'im sana emanet, sagsalim kucagima alabileyim evladimi diyorum. Kendimize iyi bakip, telki nedip, dua etmekten baska yapabilecegimiz ne var ki?

canim ben hamile kaldigim ay neler yaptigimi soyleyeyim sana. ovulasyon testlerine basladim kullanmaya. o ikinci cizgi gitgide koyulasiyordu. vallahi acikca soyluyorum kardesiz biz artik, o koyulasmaya basladi gunden itibaren tamamen cift cizgi olan gun ve ertesi gunu bir hafta boyunca esimle her gun iliskiye girdim. iliskiden sonra da bacagimi duvara yaslayip,ya da esimin uzerine dogru yaslayip yarim saat 40 dakika oyle durdum. katiyyen hemen sonrasinda yikanmadim.en son cift cizgi olan gunun ertesi gunu iliskiye girdik ve bir daha girmedik.

canim bana da olmustu o haftalarda, hem de ik iayri gun peceteye silerken bir gun parlak kirmizi kan,diger gun kahverengi kan gelmisti. Gurbet'in dedigi gibi yerlesme gibi olabilir. kese gorunmeyecegi icin benim hcg me bakmislardi iki ayri gun yukseliyor mu diye. yukselince 10 gun sonra ultrasona sokmuslardi. sen de doktoruna danis kan testi yapip baksinlar duzenli yukseliyor mu diye.

canim ben hamile kaldigim ay neler yaptigimi soyleyeyim sana. ovulasyon testlerine basladim kullanmaya. o ikinci cizgi gitgide koyulasiyordu. vallahi acikca soyluyorum kardesiz biz artik, o koyulasmaya basladi gunden itibaren tamamen cift cizgi olan gun ve ertesi gunu bir hafta boyunca esimle her gun iliskiye girdim. iliskiden sonra da bacagimi duvara yaslayip,ya da esimin uzerine dogru yaslayip yarim saat 40 dakika oyle durdum. katiyyen hemen sonrasinda yikanmadim.en son cift cizgi olan gunun ertesi gunu iliskiye girdik ve bir daha girmedik.

tamam cancağızım minik kelebek kahve dedi.onu yapıcam.
ayaklarımın altına yastık koyucam bugün yarın.
ben 2 gün yaptım bugün 3.gün olacak.2side silikti.bakalım bugün ne çıkacak
sende kaçgün silik çıktı.testin faydası var dimi.
ama bişey sorucam bizim sperm sorunumuz var hergün olursa azalmazmı.

Back
X