selamlar canlarım dün ikili test yaptırdık ense burun ölçümü normal,kan aldılar o da haftaya çıkacak
hayırlı haberler almak nasip olur inşallah
canımm yaa kendimi tutamadım okurken nolur kendini yıpratma biliyorum çok zor hiç basit değil

biliyorsun ben de 2 defa kaybettim bebeğimi her defasında biz eşimle kapıda kürtaj beklerken,kanama olup doktora koşarken,testlerin parasını nasıl ödicez diye düşünürken etrafımdakilerin ya kucağında ya karnında bebekleri vardı.
ben de kürtaja doğumhaneye girdiğimde,kapıda eşinin doğumunu bekleyen adamlarla beraber kürtajımı bekledi eşim.kürtajdan değil de doğumdan çıkmamı bekleseydi benim de eşim derdim.hem kendime hem ona üzüldüm.
neden ben demedim ama bana da rabbim bana da nasip et nolur diye dualar ettim abuk subuk konuşan insanlara sinirlendim içime kapandım sağolun burda sizler bana çok destek oldunuz.araştırma süresi korunma süresi derken zaman geçmedi sanki.yeniden hamile kalınca yine kan gördüm yine aynı senaryo dedim yine kaybediyorum dedim ama Allaha şükürler olsun ite kaka hayalini bile kuramadığım haftaları gördüm,ve buna bile inanmakta zorlanıyorum şu an.sanki ben bebeğimi sadece ultrasonda görebilecekmişim psikolojisi yaşıyorum bazen,sonra toparlanıyorum.etrafıma bakıyorum birçok insan aynı şeyleri hatta daha kötülerini yaşıyorlar ama şimdi mutlular.
sizler için de kendim için de nerde isteyen varsa hepsine dua ediyorum.sen kendine iyi bak kötü şeyler getirme aklına elinden geleni yap,araştır tedavini ol doktorun ne derse yap hayırlısıyla bu günler geçecek canım.sen de inan bolca dua et.öpüyorum seni nolur üzülme
canım allah hayırlısıyla nasip eder inşallah mart annesi olmayı
sağlıkla nasip etsin tez zamanda etsin inşallah
bu arada eşinde değil de sendeki tiroidin önemli olduğunu biliyorum
bikaç hafta önce kendi doktorumdan başka bi tüp bebek doktoruna gittim de adam dedi ki tiroidine tekrar bakalım o düşüğe neden olur dedi.ayrıca vücuttaki tüm hormonlar ondan sorulduğu için bence hamileliğe etkisi olabilir.tedavisi de ilaçla kolayca oluyor.
sen ölçtürdün mü peki?
ovulasyon testi ben de kullandım hamile kaldığım ay.
2. çizgi de 1. kadar koyu olmalı canım.
eğer ikisi de aynı koyulukta ise sanıyorum 24 saat içinde yumurtlayacaksın.sen gün aşırı devam et bence.
zaten yakalarsın koyu çizgiyi.biliyorsundur belki de şu kahve olayını ilişkiden bikaç saat önce sanırım sert bi kahve süpermenleri hızlandırıyormuş.bi de geçen gün internette şöyle bişey görmüştüm burda da paylaştım biraz pahalı birşey ama denemeye değer sanırım.spermlerin daha uzun süre yaşayabilmesini sağlıyomuş bu jel
bi araştırmak lazım
Büyük Gramajlı Hamile Kalma Jeli Ovulasyon Testi GittiGidiyor'da 81201429